162028 M21162028 M20162028 M2

Den ærlige og redelige entreprenøren

Kundene skryter av M2 Entreprenør AS som et selskap som er imøtekommende og løsningsorienterte. Daglig leder Morten Brusnes forteller at de har nedfelt i kjerneverdiene sine at de skal oppføre seg som en ærlig og ordentlig samarbeidspartner i hele byggeprosessen.

Det er BundeGruppen som stod bak etableringen av M2 Entreprenør AS i mars 2014. Bakgrunnen var at BundeBygg har vokst til å bli en av de største i Oslo-regionen, med ditto store prosjekter. For å ivareta det lille markedet ble M2 Entreprenør AS født. Tanken er at de skal dekke oppdrag på opp til 20 millioner, og så tar BundeBygg resten. De er to separate selskaper, men begge eies av BundeGruppen, oppklarer Brusnes.


– I utgangspunktet hadde vi siktet oss inn på næringsmarkedet og eiendomsbesittere i Oslo, men som nyetablert bedrift kan man ikke velge og vrake. Derfor har vi sett på alt av oppdrag som har kommet inn, fra privatkunder til investorer som har kjøpt tomter og vil bygge leiligheter. Vi bygger for alle, men prøver helst å unngå det private markedet for det er så tidkrevende. 


Både rehabilitering, vedlikehold og bygging av nye boliger står på listen over tjenester M2 Entreprenør AS tilbyr. Akkurat nå bygger de blant annet omsorgsboliger for Frelsesarmeen på Kjelsås, samt åtte flotte leiligheter for en investor på Grefsen. De har en stab på ni ansatte som dekker hele østlandsregionen, men oppholder seg mest i Oslo.


– Kjerneverdiene våre går ut på å oppføre seg ordentlig, og vi ønsker å fremstå som ærlige og rettferdige. Det er også viktig å gi tilbakemeldinger på alle fronter, og vi har sagt at vi må bli flinkere til å prate sammen. Når det gjelder hva vi er gode på og får gode tilbakemeldinger på, så er nok det at vi er imøtekommende og løsningsorienterte, sier Brusnes.


M2 Entreprenør AS hadde et godt resultat i sitt første hele driftsår i fjor hvor de omsatte for 43 millioner, og målet er å øke til 73 millioner i år.


– Vi har en god ordrereserve, så vi begynner å se resultatene av jobben vi har lagt ned i de to første årene. Det er ikke så lett å jobbe seg inn i et etablert marked, og man får ikke noe gratis! Målet vårt er å være best, og vi har sagt i forretningsplanen vår at vi skal ligge på rundt 100 millioner i omsetning, Som organisasjon ønsker vi ikke å bli større enn det.

Les mer...

2016-04-28 10.45

bilskadekvinesdal1

Profesjonell og rask bilskadehåndtering hos godkjent skadeverksted i Kvinesdal

Artikkel Bilskade Kvinesdal er utstyrt med moderne teknologi for å håndtere alle typer karosseri- og chassis-skader. For forsikringsselskaper utfører bilskadeverkstedet ulike reparasjoner og utskiftninger av bilglass,...
sorbetong1

Tillit og samarbeid i fokus for nystartet betongfirma på Sørlandet

Artikkel Sør Betong AS, er et nyetablert betongfirma som er lokalisert i Farsund og drives av to pålitelige håndverkere som setter kvalitet foran kvantitet.

    Kontaktinformasjon

    article1

    Beste stedene å campe i Norge

    Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

    hellofresh

    Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

    For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

    national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

    Å jobbe som vikar

    Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

    Arkiv