Hjelper håndverksbedrifter med alt utenom selve håndverket

Finnes det noe verre enn å streve med kompliserte datasystemer som gjør at du som håndverker kaster bort verdifull arbeidstid? Med enkle og brukervennlige systemer fra Håndverksdata AS går dokumentasjonen og timeregistreringen som en lek.

– Et av slagordene våre er “Gode systemer – tid til overs”, og vi skal være på håndverkernes lag. Håndverksdata AS forstår kundenes hverdag og tilpasser datasystemer til deres behov. Gjennom årene har vi reist rundt og besøkt så mangehåndverkere at vi har lært veldig mye om hvordan de jobber. Både med dokumentasjonsarbeidet, men også administrasjon generelt, både på kontoret og mobilt ute på byggeplass.


Dette forteller Arnfinn Revelsby til Norske Bransjemagasinet. Han er utdannet økonom med lang erfaring fra IT-bransjen og er daglig leder i Håndverksdata AS i Oslo. Selskapet ble etablert som Digitalpenn AS i 2005, og visjonen den gang var å digitalisere skjemaveldet. Håndverksbransjen skilte seg raskt ut som en bransje med mye utfylling av dokumentasjon blant mobile arbeidstakere.


– Så kom smarttelefoner og nettbrett, og vi ønsket samtidig å posisjonere oss for videre vekst. Derfor ble vi en del av svenske Hantverksdata Norden AB i 2013, og endret navn til Håndverksdata AS. Vi samarbeider tett med bransjeorganisasjonene, deriblant Nelfo, og vi har spesialisert oss på håndverksbransjene.


Løsningene de tilbyr er nettbaserte (skybaserte). Dette gir stor fleksibilitet og frihet da kunden selv slipper

å ivareta egen drift, server med backup og sikkerhet etc. Revelsby og hans ansatte fungerer også som rådgivere som kan gi gode råd om valg av løsninger.


– Det kan være tøft for en liten håndverksbedrift å drive for mye med tunge administrative systemer.

Våre løsninger er raske å komme i gang med, og har enkle brukergrensesnitt. Konkret handler det om systemer for registrering av ordre, timer og materiell, dokumentasjon- og bildehåndtering og deling av informasjon fra kontor til ansatte ute i felten.


Hovedproduktet til Håndverksdata AS er ”alt-i-ett” systemet Entré Office. I tillegg står de bak Nelfo Ressurs, og de er en viktig partner med Boligmappa, som også hadde sitt utspring fra Digitalpenn/Håndverksdata i sin tid. Løsningene er alle nettbaserte, fungerer på de fleste stasjonære og mobile plattformer, og har mange gode og praktiske integrasjoner.


– Jeg håper og tror kundene opplever at vi er tilgjengelige og serviceinnstilte, og at vi forstår deres hverdag. I tillegg er systemene våre enkle å bruke. IT skal være et støtteverktøy, og ikke noe som stjeler tid fra det man egentlig skal drive med.

Les mer...

2016-05-25 15.30

anleggsgartnerost2

Engasjert og erfarent anleggsgartnerfirma skaper imponerende utemiljøer

Artikkel Anleggsgartner Øst AS, har en lang kunnskap og bred ekspertise i anleggsgartnerfaget, med mangfoldige tjenester som strekker seg fra private hager til imponerende prosjekter innenfor offentlige områder.
stedarkitektur3

Arkitektkontor i Skien løser arkitektoniske utfordringer med en kreativ tilnærming

Artikkel STED Arkitektur består av fagkyndige arkitekter med lang og variert erfaring, som løser utfordringer på en kreativ og nyskapende måte. – Kreativitet er en stor del av faget vårt, konstaterer daglig leder...

Kontaktinformasjon

  • Håndverksdata AS
  • E-post
  • Hjemmeside
  • Telefon:
    22 17 11 50
  • Adresse:
    Grensesvingen 7
    0661 Oslo
vidaxl

Fem måter å nyte mer tid utendørs

Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

article1

Beste stedene å campe i Norge

Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

Farvel til tradisjonell leksehjelp?

Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

Arkiv