155013 WM155013 WM1

Ingen er som Wallmans. Punktum.

Med unik beliggenhet, et kjøkken av høy klasse og et fantastisk show, er det lett å konkludere med at Wallmans Oslo gir deg en perfekt helaften. Jubilanten har som mål å glede gjestene sine, uansett om de er bedrifter eller private, forteller daglig leder Hanne Skullerud Alexandersen.

Historien til Wallmans startet med den svenske underholdningsmogulen Hasse Wallman. For rundt 25 år siden etablerte og konseptualiserte han det som kalles dinner show i Sverige. Etter hvert ønsket han å ekspandere utenfor hjemlandets grenser, og Wallmans Oslo åpnet i sine flotte lokaler ved Akerselva 1. oktober 2000.

– Det unike med oss, er at vi er Norges eneste dinnershow-restaurant. I tillegg er det artistene man ser på scenen som etterpå kommer ut til bordene og serverer mat og drikke. De er på en måte både artister og servitører i løpet av kvelden.

I Oslo kan de ta i mot 550 gjester. Opplegget varierer litt avhengig av om man kommer som privat eller som bedrift, men hovedsaken er at Wallmans tilbyr en helaften hvor man får alt.

– Man trenger ikke å gå ett sted for å spise, og så et annet sted for å bli underholdt. Hos oss blir man underholdt en hel kveld, og innimellom de fargesprakende og spennende shownummerne, serveres en fire-retters meny. Salongen er bygd opp som et amfi, og vi har også VIP-sofaer med plass til selskaper på opp til ni personer hvor man har full utsikt til scenen og salongen.

Alexandersen forteller at de også benytter lokalene til eventer, kurs og konferanser for bedriftskunder. Med en topp lyd- og lyspark og alt av teknisk innhold, har de muligheten til å ha konferanser hver ukedag på dagtid. Og de som ønsker, kan få middag og underholdning på kvelden. Wallmans Oslo skreddersyr en pakke, og liker å se på seg selv som et eventhus.

– Det er fordi vi har alt som trengs for en event, med lokaler, teknisk utstyr, mat og underholdning. Bedriftskunder vil veldig gjerne ha alt på et sted, med én person å forholde seg til. Og det er dette vi kan tilby. I tillegg er vi de eneste som har et helaftens dinnershow fullspekket med overraskelser. Man får ikke dette noe annet sted i Norge. Punktum.

Les mer...

2015-10-29 11.15

bilskadekvinesdal1

Profesjonell og rask bilskadehåndtering hos godkjent skadeverksted i Kvinesdal

Artikkel Bilskade Kvinesdal er utstyrt med moderne teknologi for å håndtere alle typer karosseri- og chassis-skader. For forsikringsselskaper utfører bilskadeverkstedet ulike reparasjoner og utskiftninger av bilglass,...
bildetilartikkel1

Veien til drømmekarrieren

Artikkel Naviger jungelen av muligheter med en karriereprøve.

    Kontaktinformasjon

    hytte

    Utnytt din gamle hyttes potensiale

    Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

    hellofresh

    Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

    For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

    sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

    Digitale møter: Tips for nybegynnere

    Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

    Arkiv