DFDS3

Dra til sjøs for et konferansecruise!

Et jobbmøte hos DFDS Seaways er noe litt utenom det vanlige. Når det kjedelige, alminnelige møterommet på arbeidsplassen blir erstattet med et stort skip som har en feiende flott utsikt over det store havet, kan man spore god stemning og et høyt nivå av tilfredshet blant jobbfølget.

Hos DFDS kan du ta med deg møtet og møtefølget ditt, kurse dine medarbeidere, eller bare seile avgårde med hele avdelingen på en frydefull og avkoblende tur fra Oslo til København. Alt det andre tar de profesjonelle konferansevertene seg av. Det Norske Bransjemagasinet har tatt en prat med Camilla Håltem, salgssjef hos DFDS, om hvordan et konferansecruise foregår og hvilke fordeler det gir å legge jobbkonferansen til det store havet.


Et konferansecruise med DFDS til København inneholder alt du trenger for en vellykket konferanse. Skipet seiler kl. 16.30 fra Oslo og er fremme i København dagen etter kl. 09.45. Her har dere nesten syv timer i deilige København før skipet seiler kl. 16.30 og er hjemme igjen i Oslo kl. 09.45. Dere kan også starte opp møtet fra kl. 10.15 og nyte Oslos beste utsikt fra havet. Vi kan også tilby fleksible konferansepakker med hotell i København og fly den ene veien om man ønsker det, forteller Håltem.


DFDS0


Mulighetene er som Håltem antyder, mange. Om man bare har behov for et møterom kan man booke et konferanserom mens skipet ligger til kai i Oslo. DFDS har dessuten julebord, og man kan seile én vei, bo på hotell i København og fly hjem igjen – eller man kan bestille den klassiske konferansepakken der man får to netter til sjøs og én natt i herlige København. Uansett hva du velger, kan du være sikker på at et nytt miljø vil gjøre både deg og dine medarbeidere godt, og dere kommer hjem igjen med påfylt energi og en ny driv. Det viktigste av alt er kanskje hvordan det påvirker arbeidsmiljøet.


Alle er samlet på ett sted under hele konferansen, og dere kan være sammen uforstyrret i to døgn – det perfekte sted for relasjonsbygging, forteller Håltem og legger til at alle har godt av en tur til København.


Litt om DFDS' forskjellige konferansetilbud

Avhengig av hvilket mål dere har med konferansereisen og hvilke ønsker dere har, så finnes det flere forskjellige konferansemuligheter:

2-døgns konferansecruise

«Har man det gøy sammen jobber man bedre sammen».

De gode opplevelsene kan bli mange på et konferansecruise, og et konferansecruise bidrar utvilsomt til mer motivasjon og økt glede blant medarbeiderne. DFDS tilbyr fri dispensasjon til flotte møterom og konferansefasiliteter; en fantastisk ramme både om bord og i alle nordmenns favorittby København. Et konferansecruise gjør alle grupper fornøyde, enten det er snakk om jobbtur, kick off, event eller kurs.

Dette får du på ditt konferansecruise
 • Moderne konferansefasiliteter
 • Møterom med utsikt over havet
 • Hjelp av profesjonelle konferanseverter
 • Alt samlet på ett sted
 • Attraktiv destinasjon; alle elsker København!

Julebord med jobben

Ta med jobben på julebord - til København
Garanterer fornøyde ansatte – legg årets julebord til sjøs og nyt deilige København! Her serveres skandinavisk julemat i topp klasse, og dere får samvær, fest og hygge i et maritimt og annerledes miljø.

Dette får du på ditt konferansecruise med julebord:
 • Alt på ett sted
 • Julestemning om bord og i København
 • Opplev fantastiske København

Endags-konferanse til København – seil og fly hjem igjen

Utnytt tiden maksimalt med en konferanse med et fullsatt heldagsprogram. Overnatting om bord og fly hjem allerede neste dag fra København. DFDS kan tilby gode priser med flere flyselskap - og alt er samlet på samme reisebekreftelse!

Fordelene med endags- konferanse:
 • Utnytt tiden maksimalt
 • Kombiner det faglige og det sosiale
 • Profesjonelle konferanseverter

Møterom i Oslo under landligge

Om man kun har behov for et møterom kan man benytte DFDS' flotte møterom under landligge i Oslo – enkelt, sentralt og med en vakker utsikt over hovedstaden. Møterommene er toppmoderne utrustet og stilfullt innredet, og erfarne konferanseverter vil være tilgjengelige gjennom hele arrangementet. Lunsjen byr dessuten på flere muligheter – velg mellom alt fra danske smørbrød til en varm lunsjbuffet.

Med møterom i Oslo får du:
 • Sentrale møtelokaler i Oslo sentrum
 • Møterom med plass til 6 - 220 møtedeltagere
 • Muligheter for lunsj
Kilde: dfdsseaways.no


Tid til å nyte

DFDS har en høy kundetilfredshet blant konferansegjestene, og de har mange trofaste kunder som setter stor pris på hvor godt de blir tatt vare på.


Vi har mange trofaste kunder som reiser med oss, og vi får gode tilbakemeldinger på at de føler seg trygge på at arrangementet blir vellykket – som jo er det viktigste for de som arrangerer. Opplevelse starter med våre dyktige og dedikerte medarbeidere som jobber for å selge inn og tilrettelegge for hele arrangementet: til servicen og kvaliteten de opplever om bord – både i konferansen og i restaurantene. Alle som har erfaring med å arrangere konferanser vet hvor viktig detaljene er, og når alt ligger til rette kan man nyte turen og ha det gøy sammen. Og som vårt slagord sier: «Har man hatt det gøy sammen, jobber man bedre sammen».  Det er denne opplevelsen vi vil levere til våre kunder, sier Håltem.


DFDS4


Det er ingen spesiell kundegruppe som er overrepresentert blant gjestene til DFDS' konferansecruise. Håltem forteller at det er alt fra et lite styremøte med fire personer, til store event med flere hundre som booker en konferanse over det store havet. Kundegruppene er alt mulig, og kommer fra det private næringslivet, stat, kommune og foreninger. Felles for kundegruppene er at de utvilsomt blir bedre kjent med hverandre på turen; en miljøforandring uten stress, der alt finnes på ett og samme sted kan gjøre underverker for motivasjonen.


Skreddersydde løsninger

DFDS skreddersyr løsninger som passer deg og din bedrift best, ut ifra hvilke behov og ønsker dere har. DFDS arrangerer i tillegg flere spennende aktiviteter om bord, samtidig som de tilbyr avkoblende aktiviteter i storbyen København. Aktivitetene som du og dine kollegaer kan egne tiden til ombord i båten er blant annet utfordrende rappellering, avslappende skjønnhetspleie, nye smaksopplevelser og morsomme innslag som coctailkurs og musikkquiz. Og når dere er fremme i København kan dere alltids koble av med aktiviteter som lærerike guidede turer, fartsfylte båtturer og kulinariske opplevelser – for å nevne noen. Hos DFDS blir alle tatt godt imot av de dedikerte konferansevertene, som sørger for at alle har det bra. Og det beste av alt: alt er inkludert.


DFDS


De profesjonelle konferansevertene vil bistå med assistanse og hjelp under hele oppholdet, slik at konferanseoppholdet blir så bra som mulig. Konferansevertene bistår med alt fra servering av kaffe, besvaring av spørsmål fra konferansegjestene, til teknisk oppkobling - alt fra A til Å, ifølge Håltem.


Vi har flotte konferansefasiliteter og kan ta imot grupper fra fire personer til flere hundre. I våre restauranter serveres nydelig, hjemmelaget mat fra selvfølgelig det danske kjøkken - men også steakhouse og italiensk, blant annet. En konferansepakke inkluderer møterom, lugarer og bespisning begge veier, og ikke minst fra du får kontakt med oss ordner vi alt fra A til Å, og våre profesjonelle konferanseverter om bord sørger for at våre gjester har det bra, avslutter Håltem.

Les mer...

2017-01-04 16:00

182044

Tradisjonskost i solide porsjoner

Artikkel Savner du ekte husmannskost blant alle funkisrestaurantene? Olsen på Bryn har gode, enkle og ujålete retter på menyen. Kom innom for flesk og duppe eller karbonader – og et livlig konserttilbud i helgene.
182047i

– Mange pasienter uttrykker at man blir frisk bare ved å være her

Artikkel HelseRehab på Nordtun i Meløy kommune arrangerer for syvende år på rad sommerkonsert i vakre omgivelser, som gir en flott opplevelse for pasienter og pårørende.
christian1

Usikre tider i boligmarkedet

Det er få markeder som svinger like mye som boligmarkedet.

Therese Knutsen portrett

Hemmeligheten bak den perfekte innredningen

Med estetisk tiltalende bilder og et godt øye for interiør, deler interiør- og hagedesigner Therese Knutsen hemmelighetene bak den perfekte innredningen.

IMG_3765

Jakten på naturlig skjønnhet

Jan Thomas tar oss med på reisen til godt selvbilde og velvære

Arkiv