Jobbannons-FB-NO2Jobb_annons_3

Stilling som SoMe-Manager

Det Norske Bransjemagasinet er i sterk vekst, og vi søker derfor etter en engasjert SoMe-Manager til å jobbe med anonnse- og innholdsproduksjon på digitale plattformer.

SoMe-Manager
I dag søker vi deg i Oslo som brenner for markedsføring, sosiale medier og vil utvikle deg innenfor mediebransjen. Du som søker etter en jobb der du har mye kundekontakt og får mulighet til å veilede kunder innen den digitale markedsføringsjungelen, passer perfekt inn i rollen som Social Media Manager hos oss. Dette er den perfekte jobben for deg som studerer markedsføring/PR og ønsker å kombinere dette med en relevant jobb ved siden av studiene. Stillingen er 60% og planlegging av arbeidsdager skjer etter avtale.


I denne jobben blir du involvert i forvaltningen av våre kunders engasjement, og får ansvar for å optimalisere kundenes kampanjer på sosiale medier, personlig oppfølging av statistikk og utveksling av videre samarbeid. I denne hybridrollen som statistikkanalytiker og markedsfører har du mulighet til å utvikle deg innenfor markedsføring- og content marketing. Dette er noe som vil gi deg de rette forutsetningene for å kunne klatre videre på karrierestigen.


photo-1448932223592-d1fc686e76ea


Vi ser for oss at du er en som:
Har interesse for og har lært mye om sosiale medier og kommunikasjon

Elsker mulighetene som ligger i SoMe-kanaler og digital markedsføring

Har pågangsvilje og kan levere topp kvalitet med korte tidsfrister

Et godt øye for design og har erfaring med Adobe-pakken, med ekstra fokus på InDesign og Photoshop

Har erfaring med eller ønsker å lære Facebook Business Manager


Hva du vil gjøre for oss:

Du vil bli involvert i forvaltning av våre kunders engasjement, og kommer til å være med på å optimalisere kundens kampanjer i gjennom Facebook Business Manager, personlig oppfølging av statistikk og utveksling av videre samarbeid. Som SoMe-manager skal du også produsere innhold for våre sosiale medier, hjemmesiden og bloggen.


photo-1494707924465-e1426acb48cb


Hos oss får du:
Superhyggelige kollegaer i et sosialt og engasjert miljø
Innblikk i alt fra produktutvikling og produksjon, til kampanjer og merkevarebygging
Ta del i strategiutvikling, analyse og gjennomføring av lærerike prosjekter

Din arbeidsplass vil være på Det Norske Bransjemagasinets kontor i Nydalen. Stillingen er en 60% stilling. For riktig kandidat finnes det mulighet for 100% fast ansettelse innen vår salgs- og markedsavdeling.

Søknad med CV sendes til soknad@norskebransjemagasinet.no snarest. Søknaden markeres som ”SoMe-Manager”. Stillingen er lønnet etter avtale. Har du spørsmål vedrørende stillingen ta kontakt med Martin Johansson på telefonnummer 40 60 22 17.


Vi ser frem til å høre fra deg!


Oslokontor3

Les mer...

2018-02-08 17.15

safeline4

Smart teknologi gjør dette til framtidens heis

Artikkel SafeLine har levert heisalarmsystemer siden 90-tallet, og er en stor aktør i Europa med over 350 000 installasjoner. Nå lanseres SafeLine LYRA – enheten som digitaliserer heistrafikken, forutser vedlikehold...
anleggsgartnerost2

Engasjert og erfarent anleggsgartnerfirma skaper imponerende utemiljøer

Artikkel Anleggsgartner Øst AS, har en lang kunnskap og bred ekspertise i anleggsgartnerfaget, med mangfoldige tjenester som strekker seg fra private hager til imponerende prosjekter innenfor offentlige områder.
    compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

    Farvel til tradisjonell leksehjelp?

    Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

    national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

    Å jobbe som vikar

    Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

    sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

    Digitale møter: Tips for nybegynnere

    Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

    Arkiv