211006w3211006w1211006w2

Alt fra lutefisk til hummer – her er nettbutikken med det største fiskesortimentet

Atlanterfisk, har fiskeutvalget du bare kan drømme om å finne i matbutikken.

Dan Isaksætre Hansen, kom inn i fiskebransjen ved en tilfeldighet for syv år siden. Han startet Atlanterfisk AS for to år siden, og fikk raskt suksess med sitt konsept. Allerede det første bokføringsåret, hadde Atlanterfisk en omsetning på over to millioner.


– Vi ville hete noe som ikke het «fiskebil», for det het alle, smiler Dan om navnevalget.Velassortert utvalg
Atlanterfisk handler inn store partier fisk av grossister, som de distribuerer videre til privatpersoner. Med over 60 dagsaktuelle produkter, kan nettbutikken til Atlanterfisk levere alt fra villfanget piggvarfilet til en prisvinnende lutefisk og kanadisk hummer. Det velassorterte utvalget er en stor fryd for dem som savner et bredere utvalg i matbutikken.


– Det norske fiskemarkedet er ekstremt eksportorientert. Det er litt synd, fordi vi blir avkorta i butikk med mindre utvalg. Det er mye torsk, laks og reker i sesong, forteller Dan.


Kjerneområdet er Asker, Bærum og Oslo, men de kan også levere fra Halden til Tønsberg og i Drammensområdet. Atlanterfisk leverer etter avtale, og du kan selv velge når du vil få dine varer levert. 


– Mange av de som begynner å bruke oss, blir veldig fornøyde – selv om mange på Østlandet er litt skeptiske til fryst fisk.


Trofaste kunder
Heldigvis blir de aller fleste overbevist ved første fiskekjøp. Dan kan nemlig fortelle at det ofte er personer som er vant med å spise fersk fisk, som blir de beste og mest trofaste kundene!


Foto: Johen Redman


– Mange er fornøyd med smaken. Vi har hatt tre klager siden oppstart, og én av dem har blitt våre beste kunder, smiler han.

Atlanterfisk leverer for det meste store kvantum som forpakninger på fem kilo. Selv om fisk hovedsakelig er dyrt, ligger de et godt stykke under på pris.


Dan og hans ansatte i Atlanterfisk setter kundeservice høyt. Siden de er en liten gjeng, har kundene alltid faste fjes å forholde seg til.


Vil nå ut til unge
Nå håper Dan å kunne nå ut til den yngre, mer matinteresserte generasjonen med sine fiskeprodukter. For mens den eldre garde er vant med fiskebil-konseptet og å handle fisk av fiskehandlere, er unge mennesker en underrepresentert gruppe blant deres kunder. Likevel ser han positivt på fremtiden!


– Matinteressen blant unge mennesker har økt, og det er mye engasjement. Det har blitt gode kunder av de som nå ønsker å utvide repertoaret. Vi kan levere eksakt det folk vil ha, avslutter han med et smil.


Foto: Jenn Kosar
Les mer...

2021-01-01 12:45

204038w5

Totalleverandør innen bil

Artikkel Hunsbedt Bil i Kvinesdal, har biler for alle og holder til i ett av distriktets største bilbygg. – Vi ønsker å fremstå som en totalleverandør innen bil, fastslår daglig leder, Tommy Slettebø.
211014w1

Møbler for en varig trivsel i hjemmet

Artikkel Vi tilbringer mer tid hjemme under korona-pandemien, og vi nordmenn investerer som aldri før i møbler og interiør for økt hjemmetrivsel. Møbelringen Sandefjord, gjør stor suksess med skreddersøm, gratis...
Til nettbutikken

  Kontaktinformasjon

  IKEA_HANTVERK_Kavitha_inthefield_PH163745

  IKEA forener verden

  Møbelgiganten IKEA fins representert i 52 land og har til sammen 430 varehus på verdensbasis. Kommunikasjonsrådgiver Troels N. Mathisen, forteller at IKEA jobber iherdig med å utvikle løsninger som skal forenkle våre liv og gjøre hjemmene våre mer funksjonelle.

  193w2

  Et hytteliv på svenskekysten

  Idylliske Bohuslän lokker mange sol- og badelystne nordmenn over svenskegrensa – sommer etter sommer. Bransjemagasinet har pratet med to erfarne feriehus-meglere, som forteller at de stadig får henvendelser fra kjøpelystne nordmenn.

  Tone.3

  Skjønnhetseksperten

  Tone Vid Skipá

  Arkiv