125059NO-Karls-Fisk-og-Skalldy bild2125059NO_Karls-fisk-&-skaldyr

Fersk fisk og sjømat av ypperste kvalitet

I Tromsø er fersk fisk synonymt med Karls Fisk & Skalldyr. Det som startet med to paller med frysevarer i 2003, har i dag vokst seg til en velrennomert og høyst respektert produsent og grossist av alt det gode fra havet.

I fjor sendte de ut 130 tonn med varer, noe som gjør dem til den største aktøren på sjøbåret skalldyr og fisk ut fra Tromsø med fly.
- Vi sender alt fra kveite, torskefilet, skrei,torskerogn, hysefilet, steinbit, seifilet, tunge, ja alt! sier Karl Alberth Hansen med et smil. Han er eier og daglig leder, og har selv vært fisker siden den spede begynnelse. Neste år kan Karls Fisk & Skalldyr feire 10-årsjubileum, og det gjør de ved å samtidig flytte inn i nye lokaler i sentrum av Tromsø.

Bedriften har til sammen åtte ansatte som jobber fra tidlig om morgenen og ofte til sent på kvelden. - Det største enkeltproduktet vårt er ferske, kokte skallreker som sendes med fly til Trondheim, Kristiansand, Bergen, Molde, Gardermoen og Stavanger. Kundene er hovedsaklig store norske grossister, og vi er en av de få som produserer for andre og ikke til eget bruk. Alt av fileter blir skåret for hånd her hos oss, og hver filet blir nøye sjekket slik at kvaliteten på varen som ender opp i fiskedisken er helt topp, forteller han engasjert.

Staben hans produserer også fileter som selges til eksportører for videresalg til utlandet, i tillegg til at de pakker en god del fisk for eksport. I fjor vant de prisen for «Årets Vekst i Nord»-bedrift, noe Hansen og hans ansatte er veldig stolte over.
- Vi vant i kamp med nesten 70 andre bedrifter, og har fått mye positiv oppmerksomhet i etterkant. Vi har et veldig godt rykte i markedet, og er kjent for kvalitet og leveringsdyktighet. Når jeg spør nye kunder hvordan de har hørt om oss, og de svarer at de har blitt tipset av andre fornøyde kunder, varmer det hjertet mitt.

Karls fisk og skalldyr har 400 varesorter på lager, alt fra hai til blekk fra blekksprut.
- Vi produserer også både lettsaltet, røyket, varmrøyket og gravet fisk. Og det vi ikke har, det lager vi, avslutter sjefen i Karls fisk og skalldyr.

Les mer...

2012-11-01 11:15

195011w5

Škodas ny elbil gir deg mye bil for pengene

Artikkel – Det er mye bil for pengene – da har du alt, forteller Škodas salgssjef om den kommende elbilen.
195013w5

Slik skaper Bevola en tryggere hverdagstrafikk

Artikkel – Tid er penger. Og på grunn av den innsikten ønsker vi å levere trygge, raske og komplette løsninger for oppbygging av lastebiler og hengere, sier salgsleder Per Egil Holm i Bevola.

  Kontaktinformasjon

  67532874

  Et plantebasert liv: For dyrene, miljøet og helsen

  Bransjemagasinet har gått i dybden på det vegetariske kostholdet og hvordan et plantebasert kosthold påvirker dyrene, vår helse og vårt klimaavtrykk her på jorda.

  51842405_2091095327636632_3517487299556278272_o

  Vi søker medieselgere!

  Har du en selger i magen og brenner for næringsliv og oppsøkende salg, kan det være deg vi leter etter!

  193w2

  Hytteliv på svenskekysten

  Idylliske Bohuslän lokker mange sol- og badelystne nordmenn over svenskegrensa – sommer etter sommer. Bransjemagasinet har pratet med to erfarne feriehus-meglere, som forteller at de stadig får henvendelser fra kjøpelystne nordmenn.

  Arkiv