Full kontroll

Under et opphold i Spania oppdaget Tommy Hyving at det var vanlig å bruke armbånd for å komme inn på nattklubber og utesteder. Han tok med seg ideen tilbake til Norge, og leverer i dag et selvutviklet konsept som er både miljøvennlig og av høy kvalitet. Med selskapet BBNorge.no sørger Tommy i dag for at utesteder og festivaler har alt de trenger av billett- og kontrollsystemer. Og han har egen nettbutikk.

– Produktene våre er mye brukt av festivaler. Cirka 80 % av alle norske festivaler handler hos oss. Til sammen har vi 3 000 kunder i kundebasen, og mange av dem er utenlandske. Vi tilbyr også smartpass, hvor arrangører kan kjøpe egne systemer og skreddersy adgangskontrollen sin ved for eksempel å selge bonger i stedet for å ha kontanthåndtering.

    For BBNorge.no leverer i dag alt innen billett- og kontrollsystemer, med både armbånd, kassa- og printingsystemer, ID-kort og akkreditering. Tommy er stolt av at selskapet produserer de miljøvennlige båndene selv. Det innebærer også at de ofte ligger et hestehode foran konkurrentene. Selv jobber Tommy døgnet rundt for å markedsføre det han mener er markedets beste løsninger.

I tillegg er det løsninger som er miljøvennlige, samtidig som de er brukervennlige. For hensynet til miljø blir stadig viktigere i markedet, også i bransjer som ikke tradisjonelt er knyttet til miljøproblematikk. For Tommy er det selvsagt at miljøbevisstheten skal være en prioritet også innen hans felt.
   Når du dessuten får smarte og enkle systemer, har du et vinnerkonsept. Alle vet at fest og festivaler kan være kaotiske arenaer å være i. Desto viktigere er det med løsninger som gjør ting enklere både for ansatte og deltagere – og det er nettopp det Tommy ønsker å levere mer og mer av.
    – Ønsket vårt er å jobbe sakte men sikkert for å ekspandere. Altså uten det går for fort. Jeg eier selskapet alene per i dag, men er interessert i å skaffe samarbeidspartnere. For vi har absolutt vekstambisjoner. Mange ser potensialet i systemene våre, og vi får ofte skryt for kort leveringstid, at vi er servicerettede og at vi har høy kvalitet på varene.

Les mer...

2013-12-12 16.15

DC984588-EAF3-4F54-8E1F-68583FAE913C_1

Hvorfor man bør benytte seg av sammenligningsverktøy når man skal velge mobilabonnement

Artikkel I en verden hvor mobiltelefonen er blitt en uunnværlig del av dagliglivet, er valget av riktig mobilabonnement mer kritisk enn noensinne. Med et mylder av tilbud fra en rekke operatører, kan det være en...
bilskadekvinesdal1

Profesjonell og rask bilskadehåndtering hos godkjent skadeverksted i Kvinesdal

Artikkel Bilskade Kvinesdal er utstyrt med moderne teknologi for å håndtere alle typer karosseri- og chassis-skader. For forsikringsselskaper utfører bilskadeverkstedet ulike reparasjoner og utskiftninger av bilglass,...

Kontaktinformasjon

compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

Farvel til tradisjonell leksehjelp?

Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

hytte

Utnytt din gamle hyttes potensiale

Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

Digitale møter: Tips for nybegynnere

Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

Arkiv