184022w1184022w2184022w3184022w4184022w5

Bilhallen Ulsteinvik

-Vi finn den rette bilen for deg!

Bilhallen Ulsteinvik er lokalisert midt i Ulsteinvik, der Toyota Ulsteinvik tidlegare hadde lokaler. Alle tilsette har lang erfaring med bil og bilsal. Gjennom 25 år i Toyota-systemet, har dei funne oppskrifta som gjer deg til ein fornøgd kjøpar. Ikkje minst gjennom tillit og kunden i fokus. 


-Med lang erfaring og interesse for bil, er det vårt mål å gjere deg som kunde fornøgd, seier Frank Hofseth og Jan Arild Bjåstad. Dei to rutinerte bilselgarane ønsker deg velkomen til Bilhallen Ulsteinvik, og vil vise at dei står for slagord sitt - Kunden først!


Nye bilar av alle merker dukkar stadig vekk opp hos Bilhallen i Ulsteinvik. I desse dagar er dette utvalet hos den populære bilforhandlaren på Sunnmøre.

Les mer...

2018-10-19 08.15

Glasspapersolutions1

Norskutviklet GRC-system imponerer: Skybasert plattform integrerer risikostyring og compliance

Artikkel Den norske teknologileverandøren Glasspaper Solutions AS, har utviklet en skybasert løsning for ambisjonsrike selskaper som forenkler det daglige arbeidet. Plattformen Kamude, gir en samlet oversikt over...
ABC Kontor9

Vestlandets største gjenbruksbutikk for brukte kontormøbler lanserer ny designtjeneste

Artikkel ABC Kontor, er Vestlandets største gjenbruksbedrift innenfor brukte kontormøbler. Med sitt nye designkonsept og egen interiørdesigner, kan gjenbruksbutikken i Fyllingsdalen nå både designe og levere ferdige...

    Kontaktinformasjon

    article1

    Beste stedene å campe i Norge

    Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

    compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

    Farvel til tradisjonell leksehjelp?

    Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

    hytte

    Utnytt din gamle hyttes potensiale

    Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

    Arkiv