Her kan du levere inn gamle mobiltelefoner og få penger tilbake

Grønnmobil.no tilbyr en generøs panteordning for mobiltelefoner vi ikke bruker lenger. – Vi tilbyr alle som har en mobiltelefon, med eller uten defekter, å pante den hos oss og få cash.

Bare i Norge ligger sju millioner mobiltelefoner og støver ned i skuffer og skap. Tenk det! Gamle, defekte eller fullt fungerende – likevel selges det 2,5 millioner nye mobiltelefoner årlig. De fleste innser nok hvordan dette påvirker miljøet vårt i negativ retning.

 

For drøyt seks år siden skapte gründeren Jan Otto Bjørkum systemet til Grønnmobil.no, men det er faktisk først nå i disse tider at folk endelig har skjønt det. Nå er Grønnmobil.no den ledende og mest erfarne aktøren innenfor gjenvinning av mobiltelefoner og nettbrett, takket være både kjøpere og selgere av brukte telefoner og nettbrett.


– Jeg ville lage et system for å håndtere brukte enheter. Vi bytter ofte og det kommer nye mobiler hele tiden. Folk har gode telefoner, men det kan likevel være noe feil på dem som gjør at de blir liggende i en skuff, forteller Bjørkum om ideen bak det hele.


Når de brukte telefonene og nettbrettene kommer inn til Grønnmobil.nos hovedkvarter i Sandefjord, ruster de opp og fikser det som må fikses. Videre legges de ut for salg via hovedkanalen Grønnmobil.no eller outlet-butikken.


– Alle priser som står på nett er når den er i orden. Så trekker vi fra om det er noen defekter, det er alt fra 0-1500 kroner for en defekt telefon. En iPhone 7 har en høy verdi enda, så det er et spenn der, forklarer gründeren.


– Telefonene er ferdigtestet og selges med tre måneders garanti. Mange som kjøper på Finn blir ofte lurt. Vi har stort sett priser som konkurrerer ganske greit med Finn, i tillegg er det tryggere å kjøpe av oss! Også får du cash av oss til å bruke til hva du vil, smiler han.


For du er ikke nødt til å kjøpe en telefon hos Grønnmobil.no etter at du har pantet inn din gamle. Til forskjell fra andre aktører, som kun tilbyr rabatt på neste kjøp.


Det er et forholdsvis enkelt konsept: Vi er unike fordi vi betaler cash. Og vi betaler bedre.


Kommuner og bedrifter som er opptatt av miljø og økonomi, er en viktig målgruppe for Grønnmobil.no. De kan levere 50 iPhone-er i løpet av én uke, og de selger allerede til 50 kommuner som har fått øynene opp for å kjøpe brukt. 


Utgiftene en bedrift har ved å kjøpe brukte mobiltelefoner kontra nye til sine ansatte, blir halvert, og miljøbesparingene er trolig enda større.


Hvis folk har defekte enheter, så er poenget å forlenge levetiden til det produktet. Det er et miljøaspekt i seg selv. Vi leverer inn kanskje 10.000 telefoner hvert år til smelting, som er søppelavfall, sier Bjørkum engasjert.

Ved å registrere deg på Grønnmobil.no kan du enkelt forvandle dine gamle mobiltelefoner til penger, og du gjør miljøet en stor tjeneste.

Les mer...

2018-06-20 09.45

Glasspapersolutions1

Norskutviklet GRC-system imponerer: Skybasert plattform integrerer risikostyring og compliance

Artikkel Den norske teknologileverandøren Glasspaper Solutions AS, har utviklet en skybasert løsning for ambisjonsrike selskaper som forenkler det daglige arbeidet. Plattformen Kamude, gir en samlet oversikt over...
theship5

Revolusjonerer shippingbransjen: Fremsynt app automatiserer dataene mellom skip og land

Artikkel Med fokus på effektivisering og sanntidsdata i shippingbransjen, har det norske techselskapet The Ship AS, utviklet en app som automatiserer dataene mellom skip og land.

Kontaktinformasjon

national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

Å jobbe som vikar

Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

Farvel til tradisjonell leksehjelp?

Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

Arkiv