Selger kjøleprodukter med 30 års

KH Kjøleprodukter AS har over 30 års erfaring innen kjølebransjen, og var en av de første i Tønsberg til å tilby varmepumper. - Vi selger det kunden vil ha.

Kjell Hamer har hatt en hånd i alt fra lampeskjermer, stativer, maleranlegg og produkter til kjølerom. I 1997 startet han KH Kjøleprodukter AS og satset på kjølerom og varmepumper, og han har ikke sett seg tilbake.

– Så kom denne varmepumpa som ingen forstod så veldig mye av, det var jo helt gresk for mange på slutten av 80-tallet, ler Hamer.

Daglig leder i firmaet skjønte at her kom en bransje som var verdt å hoppe på, og KH Kjøleprodukter spesialiserer seg nå på Panasonic varmepumper som har vunnet flere Best i Test i 2016, og Hamer forteller at de har veldig lite reklamasjon.

– Men det er klart du har en 4-5 merker som er omtrent like gode, det er ikke til å komme fra, og vi selger det kunden vil ha, sier han.

Ved siden av varmepumper er hovedsatsingen til KH Kjøleprodukter naturligvis akkurat det; kjøleprodukter. De forhandler både Norcool og Thermocool kjølerom, og driver en del service både lokalt i området, men strekker seg også til Oslo for både salg og service.

– Vi er stadig vekk inne i Oslo og driver service og bytter termostater og sånt, det er i grunn morsomt, sier Hamer.


181048oo


Hamer selv har over 30 års erfaring innen kjølebransjen og produksjon av kjøleprodukter, og de satser nå på kjøleprodukter til privatkunder.

–  Kjølerom er tyngre enn kjøleskap, men når folk først har fått det så går de ikke tilbake, sier Hamer.

Som en nysatsing i firmaet etter at Hamer går av med mulig pensjon i år, vil de samarbeide med andre bedrifter som driver med varmepumpeinstallering og som ikke er interessert i service.

– Så lenge folk kjøper varmepumper, så blir det service, sier Hamer.

HK Kjøleprodukter vil da kunne tilby å utføre servicen for samarbeidende bedrifter, forteller Hamar.

­– Jeg må vel innse at jeg begynner å bli gammel nok til å pensjonere meg selv om jeg syns det er morsomt å holde på, sier han.


– Jeg har glemt å stoppe, jeg skulle vært pensjonert for seks år siden, ler Hamer.

Les mer...

2018-01-25 09.45

rohneselmerab6

Blir én av de mest solgte bilene i 2024

Artikkel RøhneSelmer Asker og Bærum troner som Norges ledende Ford-forhandler, og ved RøhneSelmer Asker og Bærum, rulles rykende ferske nyheter fra Ford ut én etter én. Med nye lanseringer og gamle klassikere,...
ilder3

Omdefinerer teknologi med nyskapende teknologiløsninger

Artikkel Ilder AS i Bergen er en teknologibedrift som utvikler digitale løsninger for nasjonale og internasjonale selskaper. Med et åpent sinn for ukonvensjonelle løsninger og nye bruksområder, jobber Ilder tett...

Kontaktinformasjon

  • KH’s Kjøleprodukter
  • E-post
  • Hjemmeside
  • Telefon:
    33 33 30 83
  • Adresse:
    Smidsrødveien 45, 3121 Nøtterøy
compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

Farvel til tradisjonell leksehjelp?

Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

Digitale møter: Tips for nybegynnere

Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

hytte

Utnytt din gamle hyttes potensiale

Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

Arkiv