172025_89172025172025_1172025_2172025_4

Skikkelige pølser = ekte matglede!

Ekte spekepølser stappet med det beste kjøttet som er å oppdrive i Norge. Og hjemmelagde geleer i alle varianter som det herligste tilbehør. Pølsegleder tilbyr sine smakfulle produkter til matglade nordmenn på både messer og via nettbutikk.

Spekepølser fra produsentene Karl Rekedal, A/S Svindland og Toten kjøtt utgjør ryggraden i Hordaland-firmaet med det treffende navnet Pølsegleder. Heidi-Lill Halvorsen står i spissen for driften, og er lidenskapelig opptatt av god mat.


- Jeg har drevet med messesalg i mange år, og da ser man hva som tilbys og hva som selger. Etter at vi begynte med pølser kan jeg fortelle kundene at dette må de kjøpe fordi det er så godt! Jeg liker å selge ting som jeg selv er glad i og har en passion for. Man kan bruke spekepølser til så mye mer enn å bare ha det på brødskiva. Du kan steke og ha det til eggerøre og omeletter, på pizza eller bare oppskåret i skiver sammen med øl.


172025


I tillegg til pølser i mange varianter tilbyr Halvorsen et minst like stort utvalg av geleer og syltetøy samt snop og godis. Mange av geleene passer helt perfekt til spekemat. Hun ramser kjapt opp blåbærgele, kreklinggele, bringebær-, tyttebær- og ripsgele. I tillegg kommer blant annet julegeleen laget på hyllebær og granskudd-gele som begge er et nydelig følge til vilt. Bestselgeren er varianten med akevitt. Den er supergod på spekemat, men kan brukes til alt fra fisk til fugl, forteller Halvorsen entusiastisk. Geleene lages for hånd ved to gårdsbruk på Sveio og Orkanger. 


172025_2



- Produktene våre er veldig populære som firmagaver, og det selger vi mye av. Det er valgfritt hva man vil sette sammen. Men vi har for eksempel skjærefjøler med stålkniv med tre bestselgere, det er spekepølser med rødvin, bacon og elg. Vi har små og store fjøler, og kundene kan bestemme selv hvordan de vil ha det lagt opp. Det vanligste er ei fjøl med tre pølser og en kniv, eller et stort brett med to lange pølser og to geleer på siden. Vi har i tillegg en brødkurv som er veldig populær. I den ligger det to pølser, en gele og et flatbrød.


Pølsegleder er ofte å se på messer på Vestlandet. Men heldigvis må du ikke reise vestover for å nyte de herlige produktene deres. Via firmaets nettbutikk kan du enkelt bestille alt av spekepølser, geleer, syltetøy og tilbehør - rett hjem i stua!


- Dette er matvarer av topp kvalitet. Jeg vil si at det er noe av de beste pølsene som finnes! 


172025_5

Les mer...

2017-05-08 10.45

adeptconcept1

KI-revolusjonen: Lysende fremtid for norskutviklet, innovativ regelverksoppfølging for bedrifter

Artikkel KI, Kunstig intelligens, revolusjonerer styringssystem og compliance. Adept Concept AS benytter seg av fremtidens teknologi til å holde seg oppdatert på reviderte regelverk gjennom den skybaserte applikasjonen...
aoplia7

Slik kan kunstig intelligens forbedre fremtidens applikasjonsutvikling

Artikkel Aplia AS, har levert helhetlige IT-tjenester for kunder i ulike bransjer og sektorer siden 2008, og var tidlig ute med å levere brukervennlige apper og nyskapende webapplikasjoner. Nå ønsker den digitale...

    Kontaktinformasjon

    hytte

    Utnytt din gamle hyttes potensiale

    Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

    sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

    Digitale møter: Tips for nybegynnere

    Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

    hellofresh

    Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

    For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

    Arkiv