Fotografering beskuren 745x429Bild2_cutBild1_cut

Sliter du med linselus?

Har du noen gang opplevd at det dukker opp noe uventet i bildene dine etter du har vært ute og fotografert? Om svaret er ja, kan du nå få hjelp til å bli kvitt forstyrrende objekt i bakgrunnen. Bli med i vår fotokonkurranse der to vinnere stikker av med hver sin bærbare fotoboks.

Av og til kan det være en stor utfordring å ta bilder av et enkelt objekt. Saker og ting, som absolutt ikke burde være med i bildet, har lett for å ødelegge et ellers perfekt bilde. Vi i Det Norske Bransjemagasinet er ofte ute og fotograferer produkter hos våre kunder, og altfor ofte er det vanskelig å unngå at noe kommer med ved et uhell. Heldigvis har vi et hjelpemiddel.


Fotobox3


Vi tar med oss bærbare fotobokser ut når vi skal fotografere. De er små og enkle å bære med seg, noe som passer vår hektiske hverdag helt perfekt. Dette er noe vi ønsker å dele med våre kjære lesere.


Nå har du muligheten til å vinne din egen fotoboks, både til deg selv og en venn!


Bild5_cut


Hvordan?


Send inn ditt beste bidrag fra ditt bildebibliotek eller publiser bildet på Facebook eller Instagram med hashtag #bransjefoto. Vi ønsker å se dine bilder som har blitt ødelagt av at noe, som ikke skulle være der, lurte seg inn under linsen. Du må også tagge en venn som du mener trenger mest hjelp med fotografering på konkurranseinnlegget på Facebooksiden vår.

Les mer...

2017-09-08 13.45

adeptconcept1

KI-revolusjonen: Lysende fremtid for norskutviklet, innovativ regelverksoppfølging for bedrifter

Artikkel KI, Kunstig intelligens, revolusjonerer styringssystem og compliance. Adept Concept AS benytter seg av fremtidens teknologi til å holde seg oppdatert på reviderte regelverk gjennom den skybaserte applikasjonen...
Glasspapersolutions1

Norskutviklet GRC-system imponerer: Skybasert plattform integrerer risikostyring og compliance

Artikkel Den norske teknologileverandøren Glasspaper Solutions AS, har utviklet en skybasert løsning for ambisjonsrike selskaper som forenkler det daglige arbeidet. Plattformen Kamude, gir en samlet oversikt over...

    Kontaktinformasjon

    sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

    Digitale møter: Tips for nybegynnere

    Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

    article1

    Beste stedene å campe i Norge

    Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

    compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

    Farvel til tradisjonell leksehjelp?

    Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

    Arkiv