Omslag1

Innhold

I dag er vi et forlag som tilpasser vårt konsept for de store mulighetene som sosiale medier har å tilby. Med spredning av artiklene gjennom Facebook og LinkedIn åpnes helt nye muligheter for våre omtaler å nå de rette leserene. Foruten publisering i vårt magasin spres artiklene gjennom sosiale medier til riktig målgrupper.


Vi har et stort fokus på å skape kreativt og engasjerende innhold som både informerer og inspirerer.  Kombinasjonen av redaksjonell tekst, tiltalende bilder og et strategisk budskap legger grunnlaget for å skape en plattform for dialog blant brukere av sosiale medie. Som medvirkende, velger du selv hvem  som skal motta din sponsede artikkel gjennom kriterier basert på blant annet interesser, alder og geografisk område. Videre kan vi presentere statistikk på nøyaktig hvor mange mennesker som ser, klikker på, liker, og deler artikkelen videre.


Dette er en uslåelig kombinasjon sett fra et markedsføringsperspektiv, og som bedriftseier når du ut til nye kunder i en kontekst som gir betydelig mer enn det en enkeltstående annonse gjør.Kontakt oss gjerne for mer informasjon på post@norskebransjemagasinet.no eller bruk kontaktskjemaet under.


Video om hvordan vi jobber med Content CreationTack för visat intresse!

emma-simpson-153970

5 tips til bedre helse

Artikkel Sjekk hvor lite som skal til for å gjøre helsen bedre.
174011s

De har kanskje markedets beste totalpakke

Artikkel I en årrekke har Nordic Last og Buss vært markedsleder på buss i landsdelen, men vinner nå også stadig større markedsandeler på lastebilsiden.
Uten-navn-1s

Passion 4 Baking

Med kjærlighet som den viktigste ingrediensen


puff_Matej Kastelic

Event.no

Et vellykket arrangement

Arkiv