174058posd174058poosd174058174058ujyh174058ut174058utjki

Sjursåkeren på Blindheim

Blindheim er et svært attraktivt boligområde i Ålesundregionen. Sentralt plassert i nærheten av Moa, og med mange nærliggende og attraktive turområder. Ulsmo Eiendom gir deg Sjursåkeren, med 33 moderne leiligheter.

Tomten ligger på en bakketopp, med flott utsikt vestover til Ålesund og sørover til Sunnmørsalpene. Ulsmo Eiendom er stolte av sitt nye spennende boligprosjekt, Sjursåkeren på Blindheim. Vi snakker om 33 leiligheter i ulike størrelser, oppført på en 3,6 mål stor tomt, med flott, sørvestvendt beliggenhet. 


174058ujyh


– Boligene bygges etter strenge krav til byggeteknisk kvalitet, med moderne standard, og stedstilpasset arkitektur. Her vil du finne boliger i ulike størrelser og prisklasser som kan passe akkurat deg, sier Ingerid Ulstein i Ulsmo Eiendom til Det Norske Bransjemagasinet.


Korte avstander

Fra Sjursåkeren er det korte avstander til etablerte service- og offentlige funksjoner. Du finner dagligvarebutikker, legesenter, tannlege, treningssenter, barnehager, skole, idrettsanlegg og bussholdeplasser like ved din leilighet.


– I tillegg er det kort avstand til Nord-Vestlandets største kjøpesenter, Moa Storsenter, med 170 butikker. Ålesund sentrum ligger bare 20 minutter unna med bil. Sjursåkeren har fantastisk flott beliggenhet. Det er kort vei til nesten alle behov et menneske har, smiler Ulstein.


174058poosd


Området har allerede et veletablert bomiljø, og etablering av et større leilighetsbygg med tilhørende kvartalslekeplass vil gi både nye og eksisterende beboere et bredere tilbud av møteplasser.


Byform

Utformingen av komplekset vil gi byform til en bebyggelse som ikke tidligere har vært regulert til formål for byutvikling.


– Leilighetene er solrike og lyse, og er moderne utformet med fokus på gode oppholdsrom og private uteområder på egen balkong. Her vil det være mye glass i fasaden for å få mest mulig dagslys inn i leilighetene, sier Ingerid Ulstein. 


Hun forteller at balkongene er orienterte mot sør og vest, og leilighetene vil få flott utsikt og gode solforhold store deler av dagen. Alle leiligheter har adkomst med heis fra kjelleretasje, samt hovedinngang, og er universelt tilgjengelige.


174058ut


– I tillegg til felles uteoppholdsareal, vil det være restareal rundt bebyggelsen som vil beplantes og danne en vegetasjonsskjerm mellom boligene og gang- og sykkelvegen, opplyser Ulstein.


Ulsmo Eiendom har på dette prosjektet valgt å bruke Sporstøl Arkitekter fra Ulsteinvik.


– Vi har hatt et godt samarbeid med Sporstøl over lang tid, som både har dyktige arkitekter og er gode på prosjektering. I dette prosjektet har vi enkle og funksjonelle løsninger, sier Ingerid Ulstein.


Innflytting februar

Leilighetene er innflyttingsklare i februar 2018. I starten av januar var det åtte ledige leiligheter i ulike størrelser. Alt fra 72, 84 og 90 kvadratmeter i første etasje, til 84 kvadratmeter i andre og tredje etasje og 110, 116 og 125 kvadratmeter i fjerde etasje.


174058


Utbygger har også organisert sportsbodene rett bak parkeringsplassene til leilighetene i parkeringskjelleren. 


– Vi har solgt leilighetene i Sjursåkeren til alle typer alder og livssituasjon. Dette gjelder både yngre, godt voksne, sier Ingerid Ulstein, som oppfordrer de som er interesserte i å ta kontakt.

Les mer...

2018-01-29 16:30

194017w1

Mobile Tønsberg: En grønn fremtid i sikte

Artikkel Med en lansering av elbilen Corsa-e og den ladbare hybdriden Grandland X Plugin Hybrid, gjør Mobile Tønsberg bilvalget enkelt for de mange pendlerne i Vestfold.
194021w5

Norsk kjøkkenkvalitet gir best verdi for pengene

Artikkel – Ganske ofte kommer det inn kunder som bare trenger å bytte hengsler på Huseby-kjøkkenet sitt, og da er kjøkkenet kanskje 40 år gammelt, forteller interiørdesignerne Veronica Nordseth og Margaret Nordsveen...

  Kontaktinformasjon

  • Sjursåkeren
   Meglere: EiendomsMegler1 v/Geir Kristian Ødegård
  • E-post
  • Hjemmeside
  • Facebook
  • Telefon:
   980 21 248
  • Adresse:
   Blindheimsvegen 20, 6012 Ålesund
  193w2

  Hytteliv på svenskekysten

  Idylliske Bohuslän lokker mange sol- og badelystne nordmenn over svenskegrensa – sommer etter sommer. Bransjemagasinet har pratet med to erfarne feriehus-meglere, som forteller at de stadig får henvendelser fra kjøpelystne nordmenn.

  67532874

  Et plantebasert liv: For dyrene, miljøet og helsen

  Bransjemagasinet har gått i dybden på det vegetariske kostholdet og hvordan et plantebasert kosthold påvirker dyrene, vår helse og vårt klimaavtrykk her på jorda.

  Arkiv