Sjursåkeren på Blindheim

Blindheim er et svært attraktivt boligområde i Ålesundregionen. Sentralt plassert i nærheten av Moa, og med mange nærliggende og attraktive turområder. Ulsmo Eiendom gir deg Sjursåkeren, med 33 moderne leiligheter.

Tomten ligger på en bakketopp, med flott utsikt vestover til Ålesund og sørover til Sunnmørsalpene. Ulsmo Eiendom er stolte av sitt nye spennende boligprosjekt, Sjursåkeren på Blindheim. Vi snakker om 33 leiligheter i ulike størrelser, oppført på en 3,6 mål stor tomt, med flott, sørvestvendt beliggenhet. 


174058ujyh


– Boligene bygges etter strenge krav til byggeteknisk kvalitet, med moderne standard, og stedstilpasset arkitektur. Her vil du finne boliger i ulike størrelser og prisklasser som kan passe akkurat deg, sier Ingerid Ulstein i Ulsmo Eiendom til Det Norske Bransjemagasinet.


Korte avstander

Fra Sjursåkeren er det korte avstander til etablerte service- og offentlige funksjoner. Du finner dagligvarebutikker, legesenter, tannlege, treningssenter, barnehager, skole, idrettsanlegg og bussholdeplasser like ved din leilighet.


– I tillegg er det kort avstand til Nord-Vestlandets største kjøpesenter, Moa Storsenter, med 170 butikker. Ålesund sentrum ligger bare 20 minutter unna med bil. Sjursåkeren har fantastisk flott beliggenhet. Det er kort vei til nesten alle behov et menneske har, smiler Ulstein.


174058poosd


Området har allerede et veletablert bomiljø, og etablering av et større leilighetsbygg med tilhørende kvartalslekeplass vil gi både nye og eksisterende beboere et bredere tilbud av møteplasser.


Byform

Utformingen av komplekset vil gi byform til en bebyggelse som ikke tidligere har vært regulert til formål for byutvikling.


– Leilighetene er solrike og lyse, og er moderne utformet med fokus på gode oppholdsrom og private uteområder på egen balkong. Her vil det være mye glass i fasaden for å få mest mulig dagslys inn i leilighetene, sier Ingerid Ulstein. 


Hun forteller at balkongene er orienterte mot sør og vest, og leilighetene vil få flott utsikt og gode solforhold store deler av dagen. Alle leiligheter har adkomst med heis fra kjelleretasje, samt hovedinngang, og er universelt tilgjengelige.


174058ut


– I tillegg til felles uteoppholdsareal, vil det være restareal rundt bebyggelsen som vil beplantes og danne en vegetasjonsskjerm mellom boligene og gang- og sykkelvegen, opplyser Ulstein.


Ulsmo Eiendom har på dette prosjektet valgt å bruke Sporstøl Arkitekter fra Ulsteinvik.


– Vi har hatt et godt samarbeid med Sporstøl over lang tid, som både har dyktige arkitekter og er gode på prosjektering. I dette prosjektet har vi enkle og funksjonelle løsninger, sier Ingerid Ulstein.


Innflytting februar

Leilighetene er innflyttingsklare i februar 2018. I starten av januar var det åtte ledige leiligheter i ulike størrelser. Alt fra 72, 84 og 90 kvadratmeter i første etasje, til 84 kvadratmeter i andre og tredje etasje og 110, 116 og 125 kvadratmeter i fjerde etasje.


174058


Utbygger har også organisert sportsbodene rett bak parkeringsplassene til leilighetene i parkeringskjelleren. 


– Vi har solgt leilighetene i Sjursåkeren til alle typer alder og livssituasjon. Dette gjelder både yngre, godt voksne, sier Ingerid Ulstein, som oppfordrer de som er interesserte i å ta kontakt.

Les mer...

2018-01-29 16.30

preftek4

Konkurransedyktig prefabrikkeringsaktør leverer effektive løsninger til offentlige bygg

Artikkel Preftek AS, er Norges ledende leverandør av prefabrikkerte løsninger for energisentraler og rørtekniske rom – skreddersydde løsninger og produkter av høy kvalitet for kunder med ulike behov. – Det er...
bildetilartikkel1

Veien til drømmekarrieren

Artikkel Naviger jungelen av muligheter med en karriereprøve.

Kontaktinformasjon

  • Sjursåkeren
    Meglere: EiendomsMegler1 v/Geir Kristian Ødegård
  • E-post
  • Hjemmeside
  • Facebook
  • Telefon:
    980 21 248
  • Adresse:
    Blindheimsvegen 20, 6012 Ålesund
compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

Farvel til tradisjonell leksehjelp?

Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

Å jobbe som vikar

Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

article1

Beste stedene å campe i Norge

Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

Arkiv