174058posd174058poosd174058174058ujyh174058ut174058utjki

Sjursåkeren på Blindheim

Blindheim er et svært attraktivt boligområde i Ålesundregionen. Sentralt plassert i nærheten av Moa, og med mange nærliggende og attraktive turområder. Ulsmo Eiendom gir deg Sjursåkeren, med 33 moderne leiligheter.

Tomten ligger på en bakketopp, med flott utsikt vestover til Ålesund og sørover til Sunnmørsalpene. Ulsmo Eiendom er stolte av sitt nye spennende boligprosjekt, Sjursåkeren på Blindheim. Vi snakker om 33 leiligheter i ulike størrelser, oppført på en 3,6 mål stor tomt, med flott, sørvestvendt beliggenhet. 


174058ujyh


– Boligene bygges etter strenge krav til byggeteknisk kvalitet, med moderne standard, og stedstilpasset arkitektur. Her vil du finne boliger i ulike størrelser og prisklasser som kan passe akkurat deg, sier Ingerid Ulstein i Ulsmo Eiendom til Det Norske Bransjemagasinet.


Korte avstander

Fra Sjursåkeren er det korte avstander til etablerte service- og offentlige funksjoner. Du finner dagligvarebutikker, legesenter, tannlege, treningssenter, barnehager, skole, idrettsanlegg og bussholdeplasser like ved din leilighet.


– I tillegg er det kort avstand til Nord-Vestlandets største kjøpesenter, Moa Storsenter, med 170 butikker. Ålesund sentrum ligger bare 20 minutter unna med bil. Sjursåkeren har fantastisk flott beliggenhet. Det er kort vei til nesten alle behov et menneske har, smiler Ulstein.


174058poosd


Området har allerede et veletablert bomiljø, og etablering av et større leilighetsbygg med tilhørende kvartalslekeplass vil gi både nye og eksisterende beboere et bredere tilbud av møteplasser.


Byform

Utformingen av komplekset vil gi byform til en bebyggelse som ikke tidligere har vært regulert til formål for byutvikling.


– Leilighetene er solrike og lyse, og er moderne utformet med fokus på gode oppholdsrom og private uteområder på egen balkong. Her vil det være mye glass i fasaden for å få mest mulig dagslys inn i leilighetene, sier Ingerid Ulstein. 


Hun forteller at balkongene er orienterte mot sør og vest, og leilighetene vil få flott utsikt og gode solforhold store deler av dagen. Alle leiligheter har adkomst med heis fra kjelleretasje, samt hovedinngang, og er universelt tilgjengelige.


174058ut


– I tillegg til felles uteoppholdsareal, vil det være restareal rundt bebyggelsen som vil beplantes og danne en vegetasjonsskjerm mellom boligene og gang- og sykkelvegen, opplyser Ulstein.


Ulsmo Eiendom har på dette prosjektet valgt å bruke Sporstøl Arkitekter fra Ulsteinvik.


– Vi har hatt et godt samarbeid med Sporstøl over lang tid, som både har dyktige arkitekter og er gode på prosjektering. I dette prosjektet har vi enkle og funksjonelle løsninger, sier Ingerid Ulstein.


Innflytting februar

Leilighetene er innflyttingsklare i februar 2018. I starten av januar var det åtte ledige leiligheter i ulike størrelser. Alt fra 72, 84 og 90 kvadratmeter i første etasje, til 84 kvadratmeter i andre og tredje etasje og 110, 116 og 125 kvadratmeter i fjerde etasje.


174058


Utbygger har også organisert sportsbodene rett bak parkeringsplassene til leilighetene i parkeringskjelleren. 


– Vi har solgt leilighetene i Sjursåkeren til alle typer alder og livssituasjon. Dette gjelder både yngre, godt voksne, sier Ingerid Ulstein, som oppfordrer de som er interesserte i å ta kontakt.

Les mer...

2018-01-29 16:30

181071uyti

Vær trygg på din regnskapsfører

Artikkel – Vi er trygg på det vi holder på med. Complér Accounting AS leverer komplette regnskapstjenester og bistår med sin solide økonomierfaring til alle dine regnskapsbehov.
181075pøo

Du - en naturlig formidler?

Artikkel "Jeg har aldri klart å stå foran et publikum og snakke". Har du hørt deg selv si dette? Bli utfordret av Stemmeprakt AS.

  Faktaruta

  • Sjursåkeren
   Meglere: EiendomsMegler1 v/Geir Kristian Ødegård
  • E-post
  • Hjemmeside
  • Facebook
  • Telefon:
   980 21 248
  • Adresse:
   Blindheimsvegen 20, 6012 Ålesund
  IMG_3765

  Jakten på naturlig skjønnhet

  Jan Thomas tar oss med på reisen til godt selvbilde og velvære

  5

  Dyrevennlig app forenkler hverdagen for veggiser

  Vegan Norway kartlegger veganske spisesteder

  Arkiv