174051sd174051ssssssd174051rsssd174051rssehg174051rsse174051rssdfy174051rssde174051rssd174051rss174051drss

Få hjelp med vårrengjøringen

Ingen jobb er for stor eller liten for Cleanness AS. Rengjøringsfirmaet svinger moppen hos privatpersoner samt borettslag, fabrikker og firmaer.

Renholdsfirmaet i Bodø ble startet av Raimundas Koncious og hans kone Daiva. Ved hjelp av familie og vertsfamilie i begynnelsen, har de vokst til et firma med 14 ansatte, og hjelper folk med husvasken hjemme, samt større prosjekt som fabrikker, legekontor, treningsbyrå og butikker. På kundelisten hos Cleanness finnes blant annet MaxMat AS, Skyfitness, og Sparebank1 Regnskapshuset Nord-Norge AS, avd. Bodø.


Da Raimundas kom til Norge jobbet han først med fiske, og etter en stund ønsket han å starte sitt eget firma. Raimundas forteller at konen likte å holde ting rent, og det var hun som kom på navnet Cleanness.


174051ssssssd


– Vi har vokst voldsomt de siste fem årene, og på et større prosjekt i sommer var vi 17 personer til sammen, sier Raimundas.


Vasker for inn- og utflytting

Raimundas og Daiva forteller at de er svært fornøyd med kundebasen de har opparbeidet de siste årene i firmaet, og trives godt med å hjelpe folk med rundvasken.


– Vi vil hjelpe folk med hverdagslig rengjøring. Det gjør folk glad og fornøyd, sier Daiva.


Renholdsfirmaet har i tillegg ønsker om å kunne utvide tilbudet sitt til utendørsvask.

– Vi vil gjerne kunne tilby rengjøring av fasader, og kunne tilby dette uten å måtte leie inn stillas eller lift, sier Raimundas.


174051rsse


Cleanness tilbyr også inn- og utflytningsvask.


– Vasking må også gjøres før folk flytter inn, det er mye støv i nybygg og vi bruker tid på å vaske og gjøre det rent før folk flytter inn, sier Daiva.


Korrekt teknikk

Paret er også opptatt av å holde teamet hos Cleanness AS oppdatert i nye teknikker og prosedyrer for å forhindre unødig belastning i jobben. I tillegg kurser de de ansatte i renholdshistorikk for å gi et innblikk i hvordan kulturen har utviklet seg gjennom tiden.


– Vi vil informere teamet om hvordan å gjøre det riktig, og ikke bruke for mye kraft eller energi, men å gjøre det på den rette måten, sier Daiva.


174051rssd


Hun forteller at ved bruk av riktig teknikk kan de unngå belastning og forebygge skader i arbeidet.


– Å rense tepper og vaske vinduer er ren teknikk, du må vite hvordan du gjør det korrekt for å unngå feil og skade.


Faste kunder

Cleanness startet i Bodø i 2012, og Raimundas forteller stolt at de har stamkunder som fremdeles yter deres tjenester som fra starten av. Han legger til at konkurransen er stor, men det er også variabler i bransjen.


– De store aktørene konkurrerer seg imellom, og de mindre aktørene konkurrerer seg imellom. Det skaper gode tilbud for kundene, og de kan velge de beste for seg, sier han.

Han forteller at folk legger vekt på forskjellige ting i valg av renholdsfirma, og at Cleanness er opptatt av å ha en god pris og få gode anmeldelser.


174051rsssd


– Vi har vårt klientell, de liker oss og det er bra for alle, sier Raimundas.


Daiva legger til at de fleste kunder hos dem er faste, og de vasker hos kundene på ukentlig eller månedlig basis.


Ny hjemmeside

Ekteparet forteller at de ser for seg å vokse jevnt de neste årene, og har planer om å kunne ha et komplett renholdstilbud.


– Vi vil gjerne ha maskineriet til tepperens, klær, gardiner, tekstiler og møbler - alt som folk trenger å vaske. Vi vil kunne tilby alt innen rengjøring, sier Daiva.


Cleanness vil kunne tilby kundene sine å bestille tjenester på nett fra neste år.


–  Vi jobber med ny nettside til neste år der kundene kan bestille gjennom nettet, og kan se hva vi har av tjenester og priser, og bestille. Alt blir nytt og lett for kundene å få informasjon og bestille tjenestene på nett, sier Raimundas.



Les mer...

2017-12-06 09.15

dynamicengineering2

Dynamic Engineering AS: Revolusjonerer oppdrettsnæringen med sitt Dynamic FishEye kontrollsystem

Artikkel
bilskadekvinesdal1

Profesjonell og rask bilskadehåndtering hos godkjent skadeverksted i Kvinesdal

Artikkel Bilskade Kvinesdal er utstyrt med moderne teknologi for å håndtere alle typer karosseri- og chassis-skader. For forsikringsselskaper utfører bilskadeverkstedet ulike reparasjoner og utskiftninger av bilglass,...

    Kontaktinformasjon

    national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

    Å jobbe som vikar

    Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

    hellofresh

    Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

    For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

    compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

    Farvel til tradisjonell leksehjelp?

    Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

    Arkiv