Du kan også få oppfylt drømmen om et arkitekttegnet hus

Norske nabolag blir stadig mer kjedelig og like. Drømmer du om å bygge et unikt, arkitekttegnet hus til en fornuftig pris - på få måneder?

Om du tror at arkitekttegnede hus bare er for de med tjukke lommebøker, tro om igjen. Om du tror at det må ta minst ett år for å få bygget en robust og flott bolig, tro om igjen. Alt du trenger å vite, er hvordan du skal komme i kontakt med Boflexhus i Bodø.


Her er salgsrepresentanten for fem ulike fabrikker som produserer modulbaserte hus. Det kan være både elementhus, tømmerhus og pre-kutt. Det unike med disse prosjektene er fokuset på at det skal være rimelige, arkitekttegnede boliger av topp kvalitet som leveres fra fabrikk innen åtte, ni uker og som gjøres ferdig på byggeplassen innen tre til fire måneder ettersom hvilket hus man velger. Og byggherrer som ønsker å gjøre deler av jobben selv, kan få et enda bedre pristilbud. 


181067åe


– Vi er ute etter kunder som ikke ønsker å kopiere naboens hus. Det vil si at vi spesialtilpasser ut fra alle naturlige behov som enhver byggherre har: ut fra hvor mange barn man har, om man er handikappet, om man er gammel eller ung eller om man ønsker etasjer eller å ha alt på én flate. Vi spesialbygger etter de malene som byggherren ønsker, sier Ole Toftesund i Boflexhus.


– Tidligere foregikk salgsprosessen slik at det bare gikk gjennom entreprenører og boligutviklere som igjen solgte videre til sluttkunde. Men vi oppdaget at det for våre eneboligkunder ble vanskelig - også for entreprenører og eiendomsutviklere ved at det rett og slett ble for smått og spesielt, og ikke minst dyrt for kunden.


181067


Derfor leverer de nå privathus direkte fra fabrikk, og kjøperne unngår fordyrende og kompliserte mellomledd. Etter et hjemmebesøk med kartlegging og gjennomgang av behovene til kunden, setter de deg i direkte kontakt med dyktige arkitekter og setter dine ideer ned på papiret.


– Her snakker vi om relativt lave priser. Da kan i tillegg kunden endre på tegningene så mye han vil. Boligen AS er ansvarlig søker, og gjør alle jobber i forhold til kommunen. Vi har også diverse kontrollfunksjoner, betong, våtrom, konstruksjon, samt lyd og brann.


181067ad


– Men den aller største fordelen med oss i forhold til konkurrentene, er at vi leverer direkte fra fabrikk til kundene. Og vi har kort byggetid. Du sparer tid på byggelånet og i tillegg sparer du på at vi tilbyr store valgmuligheter på rimelige materialer.


– Kunden kommer alltid først, og vi tenker mye på de som ikke har råd til å bygge hus. Å få lov til å fortsette å bygge for de som har et litt marginalt budsjett - det er det viktigste målet mitt.

Les mer...

2018-03-01 10.15

bilskadekvinesdal1

Profesjonell og rask bilskadehåndtering hos godkjent skadeverksted i Kvinesdal

Artikkel Bilskade Kvinesdal er utstyrt med moderne teknologi for å håndtere alle typer karosseri- og chassis-skader. For forsikringsselskaper utfører bilskadeverkstedet ulike reparasjoner og utskiftninger av bilglass,...
wimpel1

Effektivt produkt eliminerer kaldtrekk fra vinduer

Artikkel Wimpel er forhandler for Eltra AS - en varmelistprodusent som har utviklet kompakte varmelister som effektivt tar kaldraset fra vinduer i næringsbygg og private boliger. – Varmelistene stopper kaldraset...

Kontaktinformasjon

  • Boflexhus AS
  • E-post
  • Hjemmeside
  • Telefon:
    (+47) 905 42 590
  • Adresse:
    Anders Benums vei 8,8009 Bodø
hytte

Utnytt din gamle hyttes potensiale

Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

Digitale møter: Tips for nybegynnere

Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

Å jobbe som vikar

Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

Arkiv