Jobb_annons_1Jobb_annons_3

Social Media Manager

I dag søker vi deg i Oslo som brenner for markedsføring, sosiale medier og vil utvikle deg innenfor mediebransjen. Du som søker etter en jobb der du liker kundekontakt og får mulighet til å veilede våre kunder, passer perfekt inn i rollen som Sosial Media ansvarlig hos oss.

Her blir du involvert i forvaltningen av våre kunders engasjement, og får ansvar for å optimalisere kundenes kampanjer på sosiale medier, personlig oppfølging av statistikk og utveksling av videre samarbeid. I denne hybridrollen som statistikkanalytiker og markedsfører har du mulighet til å utvikle deg innenfor markedsføring- og Content Marketing- noe som gir deg de rette forutsetningene for å kunne klatre videre på karrierestigen.


Jobb_annons_1


Arbeidsoppgaver:

Du har ansvaret for kundekontakt, ad sets, analysering og en del redigering av redaksjonelt innhold til våre kunders ulike kampanjer. Til din hjelp har du et engasjert salgsteam, redaksjon, skribenter og salgscoacher. Du kommer til å arbeide med kunden i fokus, og du spiller en viktig rolle i våre kunders tilbakemeldinger til oss. I rollen som SM-ansvarlig får du ansvar for å optimalisere kundene sine kampanjer på sosiale medier, så vel som å levere resultater til kunden.
For oss er det viktig at du har en brennende interesse for markedsføring i sosiale medier, spesielt innenfor Facebook, og at du brenner for kundekontakt og kundeservice. Arbeidsplassen din er i nye og moderne lokaler ved BI Nydalen.


Kjenner du at du er den medspilleren som vill være med å løfte våre kunders kampanjer til neste nivå? Har du god fremstillingsevne på norsk, både skriftlig og muntlig? Elsker du kundekontakt og brenner for sosiale medier og markedsføring? Da er det DEG vi søker!


Jobb_annons_3


Vi søker deg som:

Brenner for kundeservice

Har erfaring fra markedsføring i sosiale medier

Gjerne studerer markedsføring og kommunikasjon

Er ekspert på kampanjer, ad sets og annonser på Facebook og LinkedIn

Motiveres av fornøyde kunder og godt samarbeid

Trives med å arbeide med telefon og data som verktøy

Snakker og skriver flytende norsk


Vi tilbyr:


Mulighet for å jobbe med et markedsledende produkt

Et positivt og inkluderende arbeidsmiljø

Variert arbeid med fokus på markedsføring og kundeservice

Spennende arbeidsplass med trivelige kollegaer i nye lokaler

Opplæring og utdanning i vår redaksjon i Stockholm eller Oslo

Tett samarbeid med vår svenske Social Media ansvarlig


Vi ser gjerne at du studerer innen markedsføring og er på jakt etter en deltidsjobb ved siden av studiene. Erfaring fra salg, kundeservice og support er positivt, men det viktigste er at du har en brennende interesse! Tjenesten er i utgangspunktet 50% med mulighet for gradvis forlengelse.


Send din søknad til soknad [@] norskebransjemagasinet.no  


Photo: Rawpixel

Les mer...

2017-06-28 11.30

e2solutions1

Slik kan e-handelaktører spare opptil 40 prosent på sin frakt

Artikkel IT-selskapet Konsept-IT, står bak Shopify-partneren E2 Solutions’ app for nettbutikker. Med appen CargonizE2, kan en e-handelaktør få tilgang til eksterne fraktavtaler og få en skreddersydd totalpakke...
bilskadekvinesdal1

Profesjonell og rask bilskadehåndtering hos godkjent skadeverksted i Kvinesdal

Artikkel Bilskade Kvinesdal er utstyrt med moderne teknologi for å håndtere alle typer karosseri- og chassis-skader. For forsikringsselskaper utfører bilskadeverkstedet ulike reparasjoner og utskiftninger av bilglass,...

    Kontaktinformasjon

    • Søknad sendes til
    • E-post
    • Telefon:
      40 60 22 17
    sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

    Digitale møter: Tips for nybegynnere

    Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

    hytte

    Utnytt din gamle hyttes potensiale

    Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

    compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

    Farvel til tradisjonell leksehjelp?

    Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

    Arkiv