183 002 dcs183 002 sade183 002 dfa183 002 ed183 002jjjj183 002 dssae183 002 dsaqw

– Vi finner løsningen til ditt prosjekt

Christer B Myhre AS tar sprengningsoppdrag over hele Østlandet for både hus- og industritomter. – Ingen sprengejobb er umulig, umuligheter tar bare litt lengre tid, sier daglig leder.

Med tre rigger og en ansatt, tar Christer Breiseth Myhre både små og mellomstore sprengeoppdrag over hele Østlandet. Daglig leder har 17 års erfaring i bransjen, og startet for seg selv i 2011.

– Vi liker å holde på med boligtomter og mindre prosjekter. Vi har to hjulgående rigger som er veldig brukende til det. Vi liker å holde på tett inntil og inni bygninger, ting som er vanskelig som man må bruke hodet litt på, sier Myhre.

Daglig leder er ofte rundt i hele Vestfold og i Østfold for å yte sin ekspertise, noe han i det siste har utført under undervannssprenging.


183 002jjjj

– Det er en veldig kurant jobb, vi har hatt en del flotte jobber nå de siste årene.

Nøktern linje
Den øvrige bransjen stiller Myhre seg positiv til, og har utviklet en symbiose med de større sprengingsfirmaene i lokalmiljøet.

– Jeg tar de mindre jobbene, og lar de større selskapene ta de større, slik oppnår vi et godt samarbeid, sier han.

Myhre forteller at han er opptatt av å være fleksibel og levere gode priser, i tillegg til å være effektiv når han først er på jobb.

183 002 sade

– Jeg har alltid uansett om jeg har vært ansatt eller vært for meg selv, prøvd å holde en litt nøktern linje og være hyggelig mot alle og gjøre så godt jeg kan. Man kommer jo langt med det, og vi prøver alltid å finne en god løsning på prosjekter.

Fjell og dynamitt
Christer B Myhre AS’ tilbakemeldinger fra kunder er overveldende positiv på sosiale medier, men daglig leder er selv tilbakeholden med selvskrytet.

– Vi er ikke tryllekunstnere, det er jo fjell og dynamitt, men stort sett så er det et veldig bra resultat. Vi bruker heller litt lengre tid og får det til å bli bra enn å skal stikke fra noe som er halvferdig, sier han.

På sikt ser Myhre for seg at firmaet vokser med et par medarbeidere til, men han ønsker ikke å vokse noe særlig mer enn det.

– Jeg vil gjerne få inn et par mann til, slik at jeg kan gjøre mer kontorarbeid i arbeidstiden. Men jeg vil gjerne også holde på med fjellsprenging – det er det jeg kan best, smiler han.


183 002 dssae

Les mer...

2018-05-08 11.00

bildetilartikkel1

Veien til drømmekarrieren

Artikkel Naviger jungelen av muligheter med en karriereprøve.
bilskadekvinesdal1

Profesjonell og rask bilskadehåndtering hos godkjent skadeverksted i Kvinesdal

Artikkel Bilskade Kvinesdal er utstyrt med moderne teknologi for å håndtere alle typer karosseri- og chassis-skader. For forsikringsselskaper utfører bilskadeverkstedet ulike reparasjoner og utskiftninger av bilglass,...

    Kontaktinformasjon

    • Christer B Myhre AS
    • E-post
    • Facebook
    • Telefon:
      915 71 927
    • Adresse:
      Trollsåsveien 195, 3243 kodal
    national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

    Å jobbe som vikar

    Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

    sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

    Digitale møter: Tips for nybegynnere

    Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

    article1

    Beste stedene å campe i Norge

    Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

    Arkiv