193028w1ghvghv3ghv2

GHV gir kundene en tryggere og bedre kjøpsprosess

Etter en sterk vekst de siste årene, har GHV forandret på sin prosjektmodell for å gi kundene en tryggere kjøpsprosess – og med enda større fokus på kvalitet.

GHV, med base i Kristiansand, leverer løsninger for gulv, himling og vegg. Salgs- og markedsleder Thomas Gamman Andersen, forteller om bedriftens to hjertesaker.


– Kundeverdi står høyere på agendaen enn noen gang hos oss. Vi fokuserer sterkt på å systematisk avdekke og ivareta kundens behov og forventinger i alt vi foretar oss, fra anbudsprosess til prosjekt, gjennomføring, overlevering og oppfølging av sluttresultat.



– Arbeidsmiljø har alltid vært av stor viktighet for oss, og da mener vi ikke bare internt blant egne ansatte, men også hos kunden og kundens brukere og ansatte. Vi arbeider hele tiden for å kunne levere arealeffektive løsninger som bidrar til å skape gode arbeidsplasser. Fornøyde brukere av lokalene vi innreder er viktig for arbeidsmiljøet og gir lønnsomhet for kunden. På denne måten gjør vi det best for begge parter, forklarer han engasjert.


– Vi har hatt en sterk vekst de siste årene og nå er vi godt i gang med arbeidet med å styrke vår organisasjon for å bli enda bedre i fremtiden, forteller Andersen.


– Vi vil bli opplevd som en enda mer solid leverandør og har blant annet utviklet vår egen prosjektmodell som en del av kvalitetssikringsprosessen. Vi leverer ikke bare et produkt – vi leverer hele prosessen fra tilbud til ferdig produkt. Kunden står i sentrum i prosessen sammen med oss. Den nye prosjektmodellen skal sikre at kundene får det de forventer. Og vi strekker oss langt for å ha fornøyde kunder, sier han.


GHV ble etablert i Kristiansand i 1972, og har siden den gang etablert seg i Arendal, Skien og Lyngdal, men tar også enkelte oppdrag over hele landet. GHV har også et søsterselskap; Spesialprodukter Sør AS, som spesialiserer seg på støydemping til industri og offshore. Det hele startet med ren gipsmontasje, men etter hvert har produktutvalget økt betraktelig, og inkluderer blant annet systemvegger, systemhimlinger, foldevegger, datagulv, teleskoptribuner, solskjerming pluss en rekke andre produkter relatert til innredning av offentlige og private yrkesbygg. 



Den siste tiden har de også levert ulike tømrertjenester på leilighetsbygg, og salgs-og markedsleder melder om at de begynner å sparke godt fra seg på dette området. Andersen melder om tøff konkurranse i deres nærområder, men slik det er nå er GHV blant de største aktørene på Sørlandet. Bedriften teller i dag over 80 ansatte.


Andersen kategoriserer GHV som en relativt flat organisasjon, der verken lærling eller montører er redde for å si ifra og der det vektlegges at alle drar lasset i like stor grad. Det som kjennetegner de som jobber i bedriften, er mennesker med høyt eierskap og som tør å ta tøffe tak. 


Som godkjent lærlings-og byggmesterbedrift varierer alderen på de ansatte stort. Andersen begynte egentlig sin karriere som trebåtbygger, men etter en stund kjente han at han ikke tilhørte akkurat denne bransjen, og jobbet deretter som tømrer fram til han begynte å studere markedsføring på BI. Etter studiene startet han i GHV, og kan fortelle om en bratt, men givende læringskurve.


Andersen spøker med at det er en livstidsdom å bli ansatt i bedriften.


– Vi er heldige som har så å si ingen utskiftning blant medarbeiderne, noe som skaper trygghet og stabilitet. Det er en kjempefin gjeng her, som jeg virkelig er stolt av å være en del av, sier han ydmykt.

Les mer...

2019-07-31 21.00

preftek4

Konkurransedyktig prefabrikkeringsaktør leverer effektive løsninger til offentlige bygg

Artikkel Preftek AS, er Norges ledende leverandør av prefabrikkerte løsninger for energisentraler og rørtekniske rom – skreddersydde løsninger og produkter av høy kvalitet for kunder med ulike behov. – Det er...
safeline4

Smart teknologi gjør dette til framtidens heis

Artikkel SafeLine har levert heisalarmsystemer siden 90-tallet, og er en stor aktør i Europa med over 350 000 installasjoner. Nå lanseres SafeLine LYRA – enheten som digitaliserer heistrafikken, forutser vedlikehold...

    Kontaktinformasjon

    compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

    Farvel til tradisjonell leksehjelp?

    Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

    vidaxl

    Fem måter å nyte mer tid utendørs

    Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

    national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

    Å jobbe som vikar

    Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

    Arkiv