183 006 g183 006 d183 006183 006 weds183 006eds183 006 sz183 006 w

Bilreparasjonen du ikke visste fantes

Er bilruten din full av små riper og steinsprut? Slik reparerer du den raskt og enkelt, helt uten å bytte glass.

Magnor Hellvik er daglig leder i Strøken Bil AS, Bilhuset Skade & Lakk AS og Bilhuset Servicesenter AS. I likhet med en stor knippe merkeforhandlere med tilhørende verksted, har han sin beliggenhet i Bilhuset i Sandnes.


Hos Bilhuset har du alt bilrelatert under samme tak, og du kan gjøre alt fra å bytte dekk til å kjøpe en bruktbil – eller ta med deg bilen din til Strøken Bil for en rask reparasjon. Der får bilen din god pleie og service, de fikser irriterende småskader og gjør bilen din strøken og fin som ny igjen.


183 006 sz


– Vi kan ta alt fra småskader som en parkeringsbulk, små riper, reparasjon av felger og sliping av glass, sliping, polering av matte lykteglass. Vi sliper vekk små riper til en billig penge, så slipper du å bytte hele ruta. Dette er noe som er helt nytt siden det nå nylig kom nye metoder for å gjøre den jobben, forteller Hellvik.


183 006 weds


Med den nye polerings- og slipemetoden slipper du med andre ord å skifte hele bilruten. Det gjør reparasjon av steinsprutskader og riper i glasset, til en lekende lett oppgave for det erfarne teamet i Strøken Bil. Reparasjonen tar bare rundt en halvtime, og steinsprutskader i frontruta fikser de dessuten helt kostnadsfritt, så lenge du har kasko på bilen.


– Det er mange som ikke vet om at det er mulig å fikse steinsprut uten å skifte hele ruta, medgir Hellvik og fortsetter:

– Vi kan også reparere interiør. Hvis du for eksempel har fått riper og rifter i dashbordet eller på setene. Det er mye som kan fikses, og det til en billig penge. Det er samtidig veldig miljøvennlig.


183 006 d
Med flinke medarbeidere som kan jobben sin innen lakkeringsfaget, er målet å bli størst og best på det de gjør. Å fikse småskader på bilen raskt og billig, er Strøken Bils nisje. Med konseptet SMART Repair gjør de en konsultasjon av skaden. Er skaden liten nok fikser de det omgående, og er skaden større henviser de deg videre til samarbeidspartneren og naboen Skade & Lakk.


– Vil du reparere skader på bilen din til en billig penge, så er det Strøken Bil du skal velge. Vi reparerer en skade cirka 70 prosent billigere enn en tradisjonell reparasjon på et tradisjonelt skadeverksted. Du kan levere bilen din på morgenen og få den tilbake på ettermiddagen igjen, og det er en stor fordel, avslutter Hellvik med et smil.

Les mer...

2018-05-08 14.45

ttbygg3

Derfor bør du unne deg en snekker

Artikkel Totalentreprenøren T&T Bygg AS, tilbyr et bredt spekter av oppussingstjenester for bolig og næring i Vestfold.
DC984588-EAF3-4F54-8E1F-68583FAE913C_1

Hvorfor man bør benytte seg av sammenligningsverktøy når man skal velge mobilabonnement

Artikkel I en verden hvor mobiltelefonen er blitt en uunnværlig del av dagliglivet, er valget av riktig mobilabonnement mer kritisk enn noensinne. Med et mylder av tilbud fra en rekke operatører, kan det være en...

    Kontaktinformasjon

    93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

    Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

    Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

    compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

    Farvel til tradisjonell leksehjelp?

    Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

    national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

    Å jobbe som vikar

    Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

    Arkiv