183 006 g183 006 d183 006183 006 weds183 006eds183 006 sz183 006 w

Bilreparasjonen du ikke visste fantes

Er bilruten din full av små riper og steinsprut? Slik reparerer du den raskt og enkelt, helt uten å bytte glass.

Magnor Hellvik er daglig leder i Strøken Bil AS, Bilhuset Skade & Lakk AS og Bilhuset Servicesenter AS. I likhet med en stor knippe merkeforhandlere med tilhørende verksted, har han sin beliggenhet i Bilhuset i Sandnes.


Hos Bilhuset har du alt bilrelatert under samme tak, og du kan gjøre alt fra å bytte dekk til å kjøpe en bruktbil – eller ta med deg bilen din til Strøken Bil for en rask reparasjon. Der får bilen din god pleie og service, de fikser irriterende småskader og gjør bilen din strøken og fin som ny igjen.


183 006 sz


– Vi kan ta alt fra småskader som en parkeringsbulk, små riper, reparasjon av felger og sliping av glass, sliping, polering av matte lykteglass. Vi sliper vekk små riper til en billig penge, så slipper du å bytte hele ruta. Dette er noe som er helt nytt siden det nå nylig kom nye metoder for å gjøre den jobben, forteller Hellvik.


183 006 weds


Med den nye polerings- og slipemetoden slipper du med andre ord å skifte hele bilruten. Det gjør reparasjon av steinsprutskader og riper i glasset, til en lekende lett oppgave for det erfarne teamet i Strøken Bil. Reparasjonen tar bare rundt en halvtime, og steinsprutskader i frontruta fikser de dessuten helt kostnadsfritt, så lenge du har kasko på bilen.


– Det er mange som ikke vet om at det er mulig å fikse steinsprut uten å skifte hele ruta, medgir Hellvik og fortsetter:

– Vi kan også reparere interiør. Hvis du for eksempel har fått riper og rifter i dashbordet eller på setene. Det er mye som kan fikses, og det til en billig penge. Det er samtidig veldig miljøvennlig.


183 006 d
Med flinke medarbeidere som kan jobben sin innen lakkeringsfaget, er målet å bli størst og best på det de gjør. Å fikse småskader på bilen raskt og billig, er Strøken Bils nisje. Med konseptet SMART Repair gjør de en konsultasjon av skaden. Er skaden liten nok fikser de det omgående, og er skaden større henviser de deg videre til samarbeidspartneren og naboen Skade & Lakk.


– Vil du reparere skader på bilen din til en billig penge, så er det Strøken Bil du skal velge. Vi reparerer en skade cirka 70 prosent billigere enn en tradisjonell reparasjon på et tradisjonelt skadeverksted. Du kan levere bilen din på morgenen og få den tilbake på ettermiddagen igjen, og det er en stor fordel, avslutter Hellvik med et smil.

Les mer...

2018-05-08 14.45

wimpel1

Effektivt produkt eliminerer kaldtrekk fra vinduer

Artikkel Wimpel er forhandler for Eltra AS - en varmelistprodusent som har utviklet kompakte varmelister som effektivt tar kaldraset fra vinduer i næringsbygg og private boliger. – Varmelistene stopper kaldraset...
bilskadekvinesdal1

Profesjonell og rask bilskadehåndtering hos godkjent skadeverksted i Kvinesdal

Artikkel Bilskade Kvinesdal er utstyrt med moderne teknologi for å håndtere alle typer karosseri- og chassis-skader. For forsikringsselskaper utfører bilskadeverkstedet ulike reparasjoner og utskiftninger av bilglass,...

    Kontaktinformasjon

    hytte

    Utnytt din gamle hyttes potensiale

    Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

    sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

    Digitale møter: Tips for nybegynnere

    Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

    vidaxl

    Fem måter å nyte mer tid utendørs

    Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

    Arkiv