Strategisk flytting

Lotus Grillbar i Kristiansand opplevde mellom 30 og 40 prosent vekst i omsetningen etter at de flyttet til de nåværende lokalene i Vestre Strandgate. Den smaksrike maten har fristet både private kunder og næringsliv i området til lunsj og middag.


- Det var lurt av oss å flytte lokaler. Vi hadde en grei vekst i Christian IVs gate, men etter at vi flyttet ned hit har det skutt i været. Beliggenhet teller nok mye, og nærheten til viktige kollektivknutepunkt betyr mye for oss. Det har gitt oss et navn og rykte også, forteller Trond, som er daglig leder ved Lotus Grillbar.

Det var hans mor som startet opp restaurantdriften i sin tid, og etter noen år innen elektrofag bestemte Trond seg for å overta familiens virksomhet.
Maten er asiatisk-inspirert, og kombinerer godt kinesisk med smaksrik vietnamesisk. Det er en kombinasjon du skal lete lenge etter, mener Trond.

- Jeg tror ikke det er mange som har prøvd akkurat denne kombinasjonen, men vi får veldig mange gode tilbakemeldinger. Man må nesten smake maten for å skjønne hva vi snakker om, sier han.

Med 85 sitteplasser er det gode muligheter for både lunsjkunder og middagsservering, mens større kunder kan nyte godt av takeaway-menyen, som også er tilrettelagt for glutenallergikere.
- Vi er opptatte av at maten vår skal passe for alle. Det er fort gjort å glemme allergikere, men vi har egne muligheter for de som er allergiske mot for eksempel gluten. Det er viktig når vi kan levere til bedrifter og liknende at alle føler seg inkludert i matvalget, så det tror jeg er et viktig grep vi har tatt.

Og nettopp mange forskjellige mennesker er det som kjennetegner kundeklientellet, mener Trond. Hit kommer både unge og gamle, norske og utenlandske for å få seg litt mat. På den måten har virksomheten i stor grad lykkes med å nå ut til hele befolkningen.
- Alle kundene er viktige for oss. Det er ikke noe mål i seg selv å levere mest mulig, men best mulig. Rykter sprer seg, og det er vår jobb å sørge for at de ryktene er gode rykter. Det har vi så langt lykkes med, og jeg gleder meg til å servere enda flere gjester i tiden fremover, både familier på bytur og bedrifter som vil ha lunsj til møtedeltakerne sine.

Les mer...

2013-03-25 13.02

ttbygg3

Derfor bør du unne deg en snekker

Artikkel Totalentreprenøren T&T Bygg AS, tilbyr et bredt spekter av oppussingstjenester for bolig og næring i Vestfold.
DC984588-EAF3-4F54-8E1F-68583FAE913C_1

Hvorfor man bør benytte seg av sammenligningsverktøy når man skal velge mobilabonnement

Artikkel I en verden hvor mobiltelefonen er blitt en uunnværlig del av dagliglivet, er valget av riktig mobilabonnement mer kritisk enn noensinne. Med et mylder av tilbud fra en rekke operatører, kan det være en...
compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

Farvel til tradisjonell leksehjelp?

Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

vidaxl

Fem måter å nyte mer tid utendørs

Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

Digitale møter: Tips for nybegynnere

Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

Arkiv