Strategisk flytting

Lotus Grillbar i Kristiansand opplevde mellom 30 og 40 prosent vekst i omsetningen etter at de flyttet til de nåværende lokalene i Vestre Strandgate. Den smaksrike maten har fristet både private kunder og næringsliv i området til lunsj og middag.


- Det var lurt av oss å flytte lokaler. Vi hadde en grei vekst i Christian IVs gate, men etter at vi flyttet ned hit har det skutt i været. Beliggenhet teller nok mye, og nærheten til viktige kollektivknutepunkt betyr mye for oss. Det har gitt oss et navn og rykte også, forteller Trond, som er daglig leder ved Lotus Grillbar.

Det var hans mor som startet opp restaurantdriften i sin tid, og etter noen år innen elektrofag bestemte Trond seg for å overta familiens virksomhet.
Maten er asiatisk-inspirert, og kombinerer godt kinesisk med smaksrik vietnamesisk. Det er en kombinasjon du skal lete lenge etter, mener Trond.

- Jeg tror ikke det er mange som har prøvd akkurat denne kombinasjonen, men vi får veldig mange gode tilbakemeldinger. Man må nesten smake maten for å skjønne hva vi snakker om, sier han.

Med 85 sitteplasser er det gode muligheter for både lunsjkunder og middagsservering, mens større kunder kan nyte godt av takeaway-menyen, som også er tilrettelagt for glutenallergikere.
- Vi er opptatte av at maten vår skal passe for alle. Det er fort gjort å glemme allergikere, men vi har egne muligheter for de som er allergiske mot for eksempel gluten. Det er viktig når vi kan levere til bedrifter og liknende at alle føler seg inkludert i matvalget, så det tror jeg er et viktig grep vi har tatt.

Og nettopp mange forskjellige mennesker er det som kjennetegner kundeklientellet, mener Trond. Hit kommer både unge og gamle, norske og utenlandske for å få seg litt mat. På den måten har virksomheten i stor grad lykkes med å nå ut til hele befolkningen.
- Alle kundene er viktige for oss. Det er ikke noe mål i seg selv å levere mest mulig, men best mulig. Rykter sprer seg, og det er vår jobb å sørge for at de ryktene er gode rykter. Det har vi så langt lykkes med, og jeg gleder meg til å servere enda flere gjester i tiden fremover, både familier på bytur og bedrifter som vil ha lunsj til møtedeltakerne sine.

Les mer...

2013-03-25 13:02

185061w11

Industriell rørlegging i særklasse – er med på prosjekt fra start til slutt

Artikkel Forretningsidéen til Stadpipe AS er en tredelt rørproduksjon i henholdsvis oppdrett, fiskeri og industri – med en grundig utførelse helt fra gul lapp til ferdig prosjekt.
185077w1

Rutinert og moderne praksis

Artikkel Dag Ola Myklebust i Volda på Sunnmøre har hatt tannlegepraksis siden 1989. Med snart 30 års erfaring er han ein rutinert tannlege med mange pasientar. Fokuset er likevel ein moderne praksis, med dei nyaste...
IMG_3765

Jakten på naturlig skjønnhet

Jan Thomas tar oss med på reisen til godt selvbilde og velvære

Ann-Kristin-Ytreberg-3

Redder miljøet - én bedrift av gangen

Bedrift for bedrift, jobber stiftelsen Miljøfyrtårn seg fremover – eller tilbake, til en grønn planet.

Norskkunsthandverk

Norsk design – en kulturarv av de sjeldne

Designbutikken Norway Designs i Stortingsgaten 28 i Oslo, selger nordiske småskalaprodukter - i stor skala. Norway Designs vil at vi omgir oss med norske kvalitetsprodukter, og har en god forklaring til hvorfor.

Arkiv