184050red184050red2184050red3184050red4

Spesialiserer seg på personlig bekledning

– Hver dag er en fest, sier Bjørg Telnes fra Kjolesalongen i Bodø – kle deg deretter!

– Kjolesalongen ble startet 12. mai i 1958 av min mor - som plutselig hadde store unger og ikke visste hva hun skulle gjøre, ler daglig leder Telnes.


Hun forteller at hennes mor så at det var et stort marked som lå åpent på 50-tallet – der særlige formfulle kvinner ønsket vakre klær og kjoler. Senere har Kjolesalongen spesialisert seg på selskapstøy. Både korte og lange kjoler og antrekk i alle størrelser, til alle aldre. Men de tilbyr selvsagt også hverdagstøy til de fleste anledninger til både ute og inne. I tillegg har de nattøy og badetøy og en kjempestor brudeavdeling. Kjolesalongen har en egen systue som kan  tilpasse klærne for kundene sine.


– For høsten 2018 har vi fått inn mye vakkert yttertøy, noe som selvsagt er avgjørende å ha i kalde Bodø. Vi har en klassisk look på klærne våre, og sesongen er preget av livlige høstfarger og elegant design.

– Nå snakker vi heller om hvilken farger som kler deg året rundt. Om man kler varme eller kalde farger kan være et spørsmål som er mer tidsriktig. Dette har også de fleste leverandørene skjønt, forklarer hun.


184050red3


Før, i ”gamle dager”, hadde motebransjen spesielle farger som var veldig typisk til hver sesong.

Dette har de endret en del på. Nå har de mer enn 3-4 farger som gjerne går igjen.

Videre lager de ofte temaer som ”Romantisk” - ”Sporty” – 60 tallet – ”Urban” – ”Klassisk” osv.Nå for tiden er det mye ruter, striper, blomsterprint og dyreprint, gjerne leopard.


De fleste kundene kjøper dessuten de fargene de kler, men kanskje med friske innslag.


Hos Kjolesalongen selger vi også tillit – vi er dønn ærlig og kunden må kunne stole på oss. 

Hvis et antrekk ikke passer til kunden så sier vi i fra om det.


Vi har så stort utvalg at vi garantert finner noe annet som ser mye bedre ut på dem.

Dette er noe alle kunder setter pris på.


Kjolene vi selger er av veldig høy kvalitet. Det er mye klær på markedet som på sikt ikke holder mål.Det kan være dårlig snitt, dårlig søm eller at metervaren rett og slett er for dårlig.Da kan det bli dyrt å kjøpe ”billig”. Det er derfor vi velger å kjøpe plagg fra gode, kvalitetssikre leverandører slik at vi kan gi kunden noe som varer. 


Kjolesalongen befinner seg på Snippen i Bodø – midt i mellom Politihuset og sykehuset, rett ved Rensåsparken. Ved Kjolesalongen finner man gode muligheter for å parkere og hyggelige ansatte. Telnes forteller at de har en hyggelig og avslappet atmosfære i butikken. De ansatte trives i jobben og forteller om et arbeidsmiljø som beskrives som svært godt.


– Jeg er opptatt av at både kundene og de ansatte trives, smiler hun. Kvalitet og kundeservice står i høysetet hos oss, og alle er hjertelig velkommen til oss. 

184050red2

Les mer...

2018-09-17 10.45

bildetilartikkel1

Veien til drømmekarrieren

Artikkel Naviger jungelen av muligheter med en karriereprøve.
wimpel1

Effektivt produkt eliminerer kaldtrekk fra vinduer

Artikkel Wimpel er forhandler for Eltra AS - en varmelistprodusent som har utviklet kompakte varmelister som effektivt tar kaldraset fra vinduer i næringsbygg og private boliger. – Varmelistene stopper kaldraset...

    Kontaktinformasjon

    national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

    Å jobbe som vikar

    Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

    hellofresh

    Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

    For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

    article1

    Beste stedene å campe i Norge

    Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

    Arkiv