172069.d172069n.172069nln.172069.

Du vil vel ha den beste servicen?

Trå over dørstokken til Amundsen Spesial, og snus inn atmosfæren. Se deg rundt. Lukt. Smak. Åpne alle sanser. Kjøpmann Trond Amundsen og kona Eva Mariann byr på unike opplevelser for gane og sjel.

Utgangspunktet for Amundsen Spesial var Amundsen Trading AS. Gjennom dette selskapet importeres nemlig 80 prosent av varene de selv selger. I tillegg leverer Amundsen Trading AS varer til over 600 andre butikker i Norge, forklarer Trond Amundsen.


- Amundsen Spesial har i dag fem butikker, og er en videreføring av kolonialen Amundsen på hjørnet som faren min drev i Haugesund. For å passe inn i vårt konsept, skal varene være av unik kvalitet. Ikke bare på smak, men også på design. Vi lager ganske mye såkalt “private label”, altså vårt eget merkenavn. Ellers har vi flere agenturer hvor vi har enerett som forhandler i Norge.


172069.


Ekteparet overtok driften av importselskapet i 2007. To år etter videreførte de Amundsen på hjørnet, men nå som Amundsen Spesial med en ny profil.


- Vi gjorde om driften til å drive mer med spesialvarer. Det vil si kaffe, te, sjokolade, pesto, oster, spekemat, krydder og olivenoljer. Det er utfordrende, men vi klarer det fordi vi har hele leddet selv, med import-delen. Etter hvert har vi også opparbeidet oss et solid merkenavn.


I juni 2011 åpnet de butikk nummer to, på Oasen kjøpesenter på Karmøy. En viktig del av profilen er innredningen i butikkene. Med bjelker i taket, steinplater på diskene og kaffekverner fra 50-tallet, er alt nøye gjennomtenkt.


- I fars gamle kolonialbutikk fikk man unik service. Det har jeg alltid ønsket å videreføre, og vi vil ha kvalitet i alle ledd. Jeg har en drøm om å nå 20 butikker. Men det viktigste er at hver enkelt har det vi kaller Amundsen-atmosfæren. For den må ikke forsvinne.

Les mer...

2017-05-30 15.15

DC984588-EAF3-4F54-8E1F-68583FAE913C_1

Hvorfor man bør benytte seg av sammenligningsverktøy når man skal velge mobilabonnement

Artikkel I en verden hvor mobiltelefonen er blitt en uunnværlig del av dagliglivet, er valget av riktig mobilabonnement mer kritisk enn noensinne. Med et mylder av tilbud fra en rekke operatører, kan det være en...
anleggsgartnerost2

Engasjert og erfarent anleggsgartnerfirma skaper imponerende utemiljøer

Artikkel Anleggsgartner Øst AS, har en lang kunnskap og bred ekspertise i anleggsgartnerfaget, med mangfoldige tjenester som strekker seg fra private hager til imponerende prosjekter innenfor offentlige områder.

    Kontaktinformasjon

    • Amundsen Trading AS
    • Hjemmeside:
    • E-post:
    • Telefon:
      916 30 816
    • Adresse:
      Skreveien 476, 5541 Kolnes
    sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

    Digitale møter: Tips for nybegynnere

    Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

    hellofresh

    Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

    For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

    national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

    Å jobbe som vikar

    Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

    Arkiv