172042172042-1172042-2172042-3

Gildeskål Sparebank – en liten bank med stor kompetanse

Gildeskål Sparebank er den lille sparebanken med den store kompetansen. Banken ble opprettet i 1883, og har siden den gang drevet tradisjonell bankvirksomhet. De har vært selvstendige helt siden oppstarten, og ønsker å bidra til lokalsamfunnets videre utvikling.

Gildeskål Sparebank holder til på Inndyr i Gildeskål, og har en stor kundekrets som strekker seg over hele landet. Som aksjonærer i EIKA-Gruppen AS er de én av 73 lokalbanker i EIKA-Alliansen; en av Norges største finansgrupperinger. Gildeskål Sparebank har vært en svært viktig del av nærmiljøet i kommunen, der de har en stor betydning for både privatpersoner og næringslivet.


Sparebanken er med sine fem ansatte per 1. januar 2017, landets minste bank. Banken utfordres derfor stadig mer i forhold til de regulatoriske kravene til finansvirksomhet. De ønsker å være en god rådgiver for alle innbyggere, og står til tjeneste for alle som ønsker å flytte og etablere seg i kommunen.


Det å skaffe seg et sted å bo er et stort valg for de fleste, og mest sannsynlig den aller største investeringen du gjør i livet. Her har Gildeskål Sparebank autoriserte finansielle rådgivere som vil komme med veiledning og gi gode råd. 


Gildeskål Sparebank tilbyr Boliglån Ung for deg mellom 18 og 33 år, der du kan låne opp til 85 prosent av kjøpesummen til bankens laveste renter. Banken tilbyr også en egen sparekonto til barn; «Emma og Elias», der barnet kan spare til sin utdanning eller egenkapital til egen bolig – med ekstra god rente.


172042-2


Gildeskål Sparebank ønsker også å informere barn om penger og kort ettersom det er viktig at de lærer seg og får forståelse for et budsjett. Med et komplett tilbud av finansielle tjenester, tilbyr de også forsikringsprodukter fra A-Å, pensjon, rådgivning, lån og sparing – til privatkunder så vel som bedriftskunder.

Les mer...

2017-05-30 15.00

anleggsgartnerost2

Engasjert og erfarent anleggsgartnerfirma skaper imponerende utemiljøer

Artikkel Anleggsgartner Øst AS, har en lang kunnskap og bred ekspertise i anleggsgartnerfaget, med mangfoldige tjenester som strekker seg fra private hager til imponerende prosjekter innenfor offentlige områder.
DC984588-EAF3-4F54-8E1F-68583FAE913C_1

Hvorfor man bør benytte seg av sammenligningsverktøy når man skal velge mobilabonnement

Artikkel I en verden hvor mobiltelefonen er blitt en uunnværlig del av dagliglivet, er valget av riktig mobilabonnement mer kritisk enn noensinne. Med et mylder av tilbud fra en rekke operatører, kan det være en...

    Kontaktinformasjon

    • Gildeskål Sparebank
    • Mail:
    • Hjemmeside:
    • Telefon:
      75 75 78 20
    • Adresse:
      Inndyrveien 79, 8140 Inndyr
    vidaxl

    Fem måter å nyte mer tid utendørs

    Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

    compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

    Farvel til tradisjonell leksehjelp?

    Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

    article1

    Beste stedene å campe i Norge

    Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

    Arkiv