Stilling som Back Office-medarbeider

Det Norske Bransjemagasinet er i vekst, og vi søker derfor etter en strukturert Back Office-medarbeider til å bidra i å drive selskapet videre.

Vi ser for oss at du er en som

Er student innen økonomi og administrative fag.

Ser på deg selv som organisert og trives å jobbe etter protokoller og gitte systemer.

Kan flytende norsk, skriftlig og muntlig.
Gode datakunnskaper og gjerne relevant kontorbakgrunn. Det er en fordel om du har erfaring innen Podio.


Arbeidsoppgaver

Som Back Office-medarbeider skal du du i all hovedsak drive med kontor-og administrasjonsrelaterte arbeideroppgaver. Du vil arbeide med saksbehandling, føre inn kundeinformasjon i våre systemer og sende ut ordrebekreftelser. Det er avgjørende for oss at du er en som kan arbeide strukturert og effektivt.


photo-1494707924465-e1426acb48cb


Hos oss får du

Superhyggelige kollegaer i et sosialt og engasjert miljø
Innblikk i alt fra produktutvikling og produksjon, til kampanjer og merkevarebygging

Ta del i strategiutvikling, analyse og gjennomføring av lærerike prosjekter


Din arbeidsplass vil være på Det Norske Bransjemagasinets kontor i Nydalen. Vi ser i utgangspunktet for oss at du kan jobbe hver mandag dag hos oss.


Søknad med CV sendes til soknad@norskebransjemagasinet.no snarest. Søknaden markeres ”Back Office-medarbeider”. Har du spørsmål vedrørende stillingen ta kontakt med salgssjef Martin Johansson på tlf nummer 406 02 217.


Vi gleder oss til å høre fra deg!

Les mer...

2018-04-10 09.15

anleggsgartnerost2

Engasjert og erfarent anleggsgartnerfirma skaper imponerende utemiljøer

Artikkel Anleggsgartner Øst AS, har en lang kunnskap og bred ekspertise i anleggsgartnerfaget, med mangfoldige tjenester som strekker seg fra private hager til imponerende prosjekter innenfor offentlige områder.
preftek4

Konkurransedyktig prefabrikkeringsaktør leverer effektive løsninger til offentlige bygg

Artikkel Preftek AS, er Norges ledende leverandør av prefabrikkerte løsninger for energisentraler og rørtekniske rom – skreddersydde løsninger og produkter av høy kvalitet for kunder med ulike behov. – Det er...
hytte

Utnytt din gamle hyttes potensiale

Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

hellofresh

Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

Å jobbe som vikar

Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

Arkiv