183079fjdk183079hhhh183079fd183079h183079y183079dss183079dsfdfs183079183079d

Ønsker å utdanne flere til å bli bakere

Daglig leder Thor Ferner ved Westend Bakeri ser behovet for å utdanne flere til å bli bakere. Han ønsker å bidra gjennom styrket norskkunnskap og ansettelse av bakerlærlinger.

Siden 1950-tallet har Westend Bakeri drevet med pizzabunnproduksjon for storhusholdninger og restauranter. Daglig leder Thor Ferner har 30 års arbeidserfaring fra et bakeri og er utdannet baker med fagbrev.


– I all hovedsak produserer vi i Westend Bakeri tykke amerikanske og tynne italienske pizzabunner – både med og uten saus. Vi produserer cirka 5,5 millioner pizzabunner i året. Vi har også utvidet utvalget vårt til å kunne tilby focacciabrød og ser muligheten til å tilby flere lettsteikte bakervarer.


Ferner forklarer at Westend Bakeri gjør halve jobben for kundene deres. Bakerne deres produserer kvalitetsbunner, slik at kunden slipper å gjøre det.


– Kundene trenger kun å heve pizzabunnen, ta på garnityr og steke den, smiler Ferner.



183079hhhh



Det er i dag 26 ansatte i Westend Bakeri. Ferner forteller at bakeriet er opptatt av å kunne tilby en god, norskspråklig service – og ikke minst: ha en god intern kommunikasjon på grunn av sikkerhet og rutiner. Det er derfor krav om å være norsktalende.


– På grunn av norskkravet vårt har vi i Westend Bakeri søkt økonomiske midler og kan nå tilby norskkurs i bedriften, informerer daglig leder stolt.


Han forklarer at det er noen med høyere utdanning, men at det er gjennomgående lite eller ingen skolegang hos de ansatte i bakeribransjen.


– Vi brenner for god fagkompetanse, og ser mulighet for å utdanne ansatte til å bli bakere. Det er mye etterslep i bakerbransjen. Jeg syns derfor det var artig å ansette en ung baker, han var 22 år og brant for yrket, forklarer han.


– Nå som vi har begynt å planlegge å produsere andre bakevarer, ser vi behovet for ny kompetanse og lærlinger. Det må bli flere som blir en del av dette spennende yrket. Dette er en hjertesak som både jeg og bedriften er opptatt av, sier han engasjert. 


Men en ting er sikkert – det kommer til å bli fokus på pizzaer og pizzaprodukter.


– Nordmenn spiser ganske mange pizzaer per hode. 


Vi kommer til å fortsette å være best på å lage pizzatilbehør – alt fra italiensk pizzadeig, ferdig utskjevlet pizzabunn og kanskje også lett stekt pizza. Tiden får vise hvordan andre spennende produkter vi prøver oss på, smiler han. 


183079h

Les mer...

2018-06-12 15.15

anleggsgartnerost2

Engasjert og erfarent anleggsgartnerfirma skaper imponerende utemiljøer

Artikkel Anleggsgartner Øst AS, har en lang kunnskap og bred ekspertise i anleggsgartnerfaget, med mangfoldige tjenester som strekker seg fra private hager til imponerende prosjekter innenfor offentlige områder.
newtracksny6

Realiser gründerdrømmen med produktutvikling som imponerer investorer

Artikkel NewTracks AS, hjelper bedrifter og personer med å realisere et produkt – fra idé til serieproduksjon, og kan levere et presentabelt produkt med strøken emballasje.

    Kontaktinformasjon

    • Westend Bakeri
    • E-post
    • Hjemmeside
    • Telefon:
      67 17 40 10
    • Adresse:
      Rudsletta 12, 1351 Rud
    93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

    Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

    Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

    article1

    Beste stedene å campe i Norge

    Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

    hytte

    Utnytt din gamle hyttes potensiale

    Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

    Arkiv