174022åds174022pdde174022waa174022øsdl174022pesaa174022

Slik får du reklamemateriellet ingen andre har

Med miljøvennlig reklamemateriell formidler du ikke bare din egen firmalogo, men viktigst av alt: en sunn holdning til miljøet rundt deg.

Som en av få aktører innenfor reklameprodukter har Boletto AS med nettstedet firmagaven.no spesialisert seg innenfor miljøvennlige produkter. Direkte import fra produsenter og store grossister i Europa gir til sammen over 200 000 produkter, og om det ikke skulle være nok, kan de også skaffe akkurat det du måtte ønske til din bedrift. Effekten av å gi bort en firmagave ingen andre har, kan knapt overvurderes. Ikke minst når det kombineres med en miljømessig gevinst, forklarer daglig leder Morten Klementsen.


174022øsdl


– Vi går ut i hele Europa for å finne eko-produkter som er godkjent og 100 prosent nedbrytbare. Dermed fører vi alt fra kulepenner i papp og med nedbrytbar og resirkulert plast til paraplyer i korkmateriale. Produktene fra to av våre største grossister er dessuten eurosertifiserte, og det gir både oss og kunden en trygghet å vite at en kulepenn er produsert miljøvennlig og ikke inneholder PCB, farlige plaststoffer eller tøffe kjemikalier. Og igjen: En slik penn gir et helt annet inntrykk reklamemessig fordi den også forteller om miljøvennlig profil, sier han.


I dag er det nok mange som ikke umiddelbart tenker miljøgevinst når de ser reklamemateriell produsert i oversvømmende stort antall. Men lages produktene i resirkulert plast fra blant annet tomflasker, produserer du ikke mer plast, men tvert imot utnytter den plasten som allerede finnes. I utgangspunktet kan Klementsen skaffe alt som man kan sette en logo på. Mest populært er fremdeles de «enkle» giveaways: Nøkkelknipper, capser, T-skjorter, notatbøker – til og med tre-jojoer finnes i deres assortement! Bestillingstiden beregnes til 15 arbeidsdager fra de får godkjent korrektur fra kunden, og til produktet er ferdig til levering.


174022åds


– Ringer du til oss, vil vi gjerne vite hvem som er hovedmålgruppe for produktene dine. Hvis du selv ikke helt vet hva du vil ha, kan vi gi råd og veiledning og utarbeide en gratis prøve – og det koster kunden ingenting. Kanskje ønsker du et produkt som det ikke finnes importører for i Norge – og da har du virkelig en forse når du skal ut på gaten å gi bort nettopp ditt reklamemateriell, smiler Morten Klementsen.

Les mer...

2017-12-05 12.15

bildetilartikkel1

Veien til drømmekarrieren

Artikkel Naviger jungelen av muligheter med en karriereprøve.
anleggsgartnerost2

Engasjert og erfarent anleggsgartnerfirma skaper imponerende utemiljøer

Artikkel Anleggsgartner Øst AS, har en lang kunnskap og bred ekspertise i anleggsgartnerfaget, med mangfoldige tjenester som strekker seg fra private hager til imponerende prosjekter innenfor offentlige områder.

    Kontaktinformasjon

    national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

    Å jobbe som vikar

    Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

    hytte

    Utnytt din gamle hyttes potensiale

    Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

    sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

    Digitale møter: Tips for nybegynnere

    Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

    Arkiv