183033ddddl183033opfr183033opsfjs183033oju183033o183033ockj183033å183033r183033okj183033opfs183033outg183033

Ren mat og samvittighet

For deg som vil spise rene, lokale og kortreiste kvalitetsråvarer – letingen er over. Ytterøykylling AS med sine strenge krav til dyrevelferd, tilbyr premiumprodukter til norske hjem.

– Vi er små nok til å gjøre litt håndarbeid for å få frem kvalitetsproduktet, men store nok til å tilby en fornuftig pris. Vi er ikke bare fredag- og lørdagskyllingen, men forbrukeren plukker oss gjerne på en mandag også, sier en ivrig salgs- og markedssjef Robert Sivertsen.


Da produksjonen startet opp igjen etter at kyllingslakteriet ble lagt ned under finanskrisen i 2008, var det en velsignelse for innbyggerne på den lille øya i Trondheimsfjorden.


– Det er krise i et lite lokalsamfunn som Ytterøy når hjørnestensbedriften blir lagt ned, sier han.


183033outg


En håndfull lokale aksjonærer tok tak for å få liv i produksjonen igjen, og Sivertsen fikk tilbud om å være med å starte opp. Fra begynnelsen har de vokst fra et personell på 20 personer til å i dag sysselsette 150 ansatte i bedriften.
– Ytterøy har snudd fra å være en fraflytterøy til å bli en tilflytterøy – kanskje fordi vi gjør ting litt annerledes enn de store aktørene gjør, og det har vist seg å være akkurat det vi vinner på.

Med fremtidig utvikling i tankene har Ytterøykylling rigget seg som en næringsmiddelbedrift som har kontroll – saltredusert mat er i fokus, og på fabrikken er all produksjon gluten- og allergenfritt. Kvalitetsprodukter av både ferske og ferdiggrillet som frister både store og små, inkluderer crispy lårbiff, bøkerøkt gårdspølse, confitert kyllingklubber, kyllingnuggets og grillede kyllingvinger. Et stort fokus på dyrevelferd er også et viktig aspekt for Ytterøykylling. Alle som håndterer levende dyr for Ytterøykylling har vært gjennom et kursprogram og avlagt eksamen hos Animalia – fagsenteret for kjøtt.


– De 22 gårdene som leverer kylling til oss er underlagt et strengt dyrevelferdsprogram, og blir jevnlig kontrollert av vår dyrevelferdsansvarlig. Mattilsynet har også eget kontor på slakteriet og tilsynsveterinær utfører kontroller hver dag. Alle aspekter ved produksjonen er strengt regulert, noe som er en trygghet for forbrukerne.


183033ockj


Ytterøykylling er hovedleverandør for Adams Matkasse og Godt Levert, og foretrukket leverandør for Kolonial.no – Norges største matbutikk på nett. De er i tillegg leverandør for Coop og Bunnpris, og produktene kan fås kjøpt i mange delikatesseforretninger rundt i landet. I tillegg leveres mye av produktene til storhusholdningsmarkedet via grossister fordelt utover hele landet.


– Vi ønsker å være litt annerledes og gjøre oss litt mer flid med produktene, og vi pakker i fine pakninger og forteller historien om Ytterøy – det faller i god smak hos kundene, smiler Sivertsen.

Les mer...

2018-05-29 13.15

newtracksny6

Realiser gründerdrømmen med produktutvikling som imponerer investorer

Artikkel NewTracks AS, hjelper bedrifter og personer med å realisere et produkt – fra idé til serieproduksjon, og kan levere et presentabelt produkt med strøken emballasje.
mestertak2

Best på fremdrift: Denne taktekkerbedriften får til det umulige

Artikkel Mestertak AS er stolt av å være ditt foretrukne taktekkerfirma som betjener både bedrifter og private.

    Kontaktinformasjon

    hytte

    Utnytt din gamle hyttes potensiale

    Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

    national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

    Å jobbe som vikar

    Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

    hellofresh

    Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

    For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

    Arkiv