174020oiiygf174020uuu174020oi174020odsss174020o174020ee174020oii

Rynker? Her er behandlingen som funker

Hos hudpleier Mona Kallhovd kan man få hjelp til alt fra kviser og rynker til dobbelthake og cellulitter ved Harmoni Hudpleie.

Mona Kallhovd, daglig leder for Harmoni Hudpleie i Mandal, forteller at det beste er å forebygge for tidlig aldring. Men om rynker har kommet, kan man få de mindre synlige med behandling og forebygge forverring. De vil heller aldri helt forsvinne, men rynkebehandling kan hjelpe de aller fleste.

– Ved behandling kan en gjøre mer enn med kun hjemmeprodukter, selv om det kan utgjøre cirka 80 prosent av et resultat, forteller Kallhovd.


174020


Hudpleieren sier at hun gjerne vil at folk pleier og holder huden sin sunn med rens, krem og solfaktor. Hun påpeker at folk ikke nødvendigvis trenger å springe ned dørene hos henne, men heller ta en eller to behandlinger i året.

– Vi kan følge med og se hva som skjer og hva som trengs. Det kommer man så langt med, og det blir billigere. Man er ikke nødt til å gjøre så mye selv, sier Kallhovd.

Fettreduserende behandling 
Ved hudpleiesalongen tilbyr Kallhovd blant annet velværebehandling, profesjonell sminke, manikyr, ansiktsbehandling, hårfjerning, farging av bryn og vipper og mye mer. Hun har også et samarbeid med kosmetisk sykepleier, og foruten dette har hun to maskiner som ikke mange har ved en hudpleiesalong. Hun tilbyr eximiabehandling som virker oppstrammende og drenerende, og kombinerer ultralyd og elektrooperasjon som «smelter» fettet og strammer vevet. Det reduserer lokal fettansamling, cellulitter, rynker, linjer og strekkmerker, og gir strammere og glattere hud.


174020uyui


Cavi-lipo behandlingen er et ultralydsystem som permanent fjerner fettceller og brukes gjerne på dobbelthaker.

­– Dette kan være et alternativ til plastisk kirurgi siden det er skånsomt for kroppen og mye billigere, sier hudpleieren.

Hun forteller at man ikke vil se ut som man er 20 når man er 60, men at man blir mye strammere i huden, og det kan også brukes på mage, rumpe og lår.

Få riktig veiledning 

– Gå til hudpleieren hvis har du har problem med huden. Ikke Google eller spør venninnene dine, men gå til oss som kan det, råder Kallhovd.

Hudpleieren sier hun ofte får høre at folk kjøper kremer og produkter på nett eller i matvarebutikken som de har hørt at skal være så bra, men ikke gir resultatet de håper på.


174020odsss


– Det er rart at folk går til legen, apoteket, dagligvarebutikken og på nettet, men hvorfor går de ikke til en hudpleier, sier Kallhovd.

Hun forteller at ved å gå til en hudpleier og få rett veiledning kan de finne rett krem, sminke og behandling, og du slipper å gå rundt grøten og kaste vekk masse penger på produkter som ikke holder det de lover.

– De produktene som kjøpes her er ikke valgt fordi de er billige, de er valgt fordi de er best og for at de skal gi det resultatet du vil ha, avslutter hun.

Les mer...

2017-10-26 09.45

wimpel1

Effektivt produkt eliminerer kaldtrekk fra vinduer

Artikkel Wimpel er forhandler for Eltra AS - en varmelistprodusent som har utviklet kompakte varmelister som effektivt tar kaldraset fra vinduer i næringsbygg og private boliger. – Varmelistene stopper kaldraset...
bildetilartikkel1

Veien til drømmekarrieren

Artikkel Naviger jungelen av muligheter med en karriereprøve.

    Kontaktinformasjon

    vidaxl

    Fem måter å nyte mer tid utendørs

    Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

    compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

    Farvel til tradisjonell leksehjelp?

    Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

    article1

    Beste stedene å campe i Norge

    Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

    Arkiv