kvavikauto4kvavikauto1kvavikauto2kvavikauto3kvavikauto5

Hemmeligheten bak et godt bilsalg

Kvavik Auto AS i Lyngdal kommune, er lykkelig som liten bilforhandler. – For et par år siden trodde vi at vi skulle dø ut, men nå ser vi veldig tydelig at de små absolutt har livets rett, forteller daglig leder Nils Meland.

Det finnes flere fordeler med å være liten. For Kvavik Autos del, handler det mest om å bli godt kjent med kundene. Bilforhandleren i Lyngdal kommune, har nemlig gått med overskudd i mange år, og da lurer vi selvfølgelig på hva som er hemmeligheten.


– Kjennskap til bransjen, kommer det kvikt fra Nils Meland, daglig leder i Kvavik Auto.


– Det er salg av bil, det er tilliten du skal ha til bransjen og til kundene, og det er mye erfaring og litt flaks, utdyper han med et smil. 


 

– For et par år siden trodde vi at vi skulle dø ut, men nå ser vi veldig tydelig at de små absolutt har livets rett! 


Er på fornavn med kundene
Nils har vært i gamet en god stund. Kvavik Auto ble startet av Nils’ familie, og han overtok driften av bilforhandleren da faren hans gikk ut av firmaet i 2008. I dag, som den gang, ligger fokuset på å ta vare på kunden og nyte tilværelsen som liten bilforhandler. Det innebærer iblant å være på fornavn med kundene.


– Vi har fokus på å bli kjent med kunden og å bruke tid på kunden. Så vi ønsker egentlig ikke å bli større, forteller Nils, som gjerne slår av en hyggelig prat med en kunde.


– Vi terper mye på å lære oss kundenes navn, røper Nils.


Kvavik Auto, har alle fasiliteter en bil og en bileier kan ønske seg; fullt verksted bemannet med kundemottak, oppretting, delelager og dekkhotell. I tillegg tilbyr de lakkforseglingssystem og dekkbytte.


– Kundene vil ha en mer total pakke, med klargjøring og hele pakka, uten å måtte gå hit og dit. Totalt sett, får de også en rimeligere pris.



Spennende nyheter på elbilfronten
Nå har Nils spennende nyheter å fortelle. Kvavik Auto har nylig byttet ut hele bilparken med nye biler, og har i dag merkene Suzuki, Isuzu og Maxus. Felles for de nyankomne bilene er at de har elektrisk drivlinje. 


Flaggskipet er firehjulstrekkeren Suzuki Across som ble lansert i september 2020, og som ligger på samme kvalitetsmessige, gode nivå som Rav4.


– Det er noe av det ypperste du får i dag kjørekomfortmessig, og den er fullspekket med utstyr; navigasjon, ryggekamera, sensor, blindsonevarsel og bremseassistanse. Sovner du bak rattet, styrer den faktisk inn igjen. Den har alt dette som er sikkerhet, forteller Nils engasjert, og er helt klar på hva som er fordelen med å kjøpe en Suzuki:


– Fordelen med Suzuki, er at du kan få den med én gang! Men bestiller du en Toyota Rav4, får du den i beste fall om et halvt år.



Ser lyst på 2021
Salget går så det suser også på pickupene fra Isuzu, og Nils kan opplyse om at Isuzu kommer med samme sikkerhetsutstyr som Suzuki Across.


Nils kan ikke annet enn å se lyst på det kommende året med alt fra en elektrisk 7-seter, Hybrid/Plug In 4-hjulstrekkere, til røffe pickuper. Og det nyeste tilskuddet; pickupen Isuzu D-Max, ventes å ta yrkesbil-markedet med storm! Den har fått en solid oppgradering komfortmessig og innvendig, og ble dessuten kåret til den sikreste pickupen i klassen, i Euro NCAP.



– 2021 kan bli et veldig godt år. Vi er så heldig at vi har nye modeller på personbiler, elektriske biler og pickuper; hele rangen skal byttes ut. Vi selger ikke biler som har vært på markedet i 2-3 år, fastslår han avslutningsvis.


Les mer...

2021-02-01 08.00

safeline4

Smart teknologi gjør dette til framtidens heis

Artikkel SafeLine har levert heisalarmsystemer siden 90-tallet, og er en stor aktør i Europa med over 350 000 installasjoner. Nå lanseres SafeLine LYRA – enheten som digitaliserer heistrafikken, forutser vedlikehold...
DC984588-EAF3-4F54-8E1F-68583FAE913C_1

Hvorfor man bør benytte seg av sammenligningsverktøy når man skal velge mobilabonnement

Artikkel I en verden hvor mobiltelefonen er blitt en uunnværlig del av dagliglivet, er valget av riktig mobilabonnement mer kritisk enn noensinne. Med et mylder av tilbud fra en rekke operatører, kan det være en...
Til hjemmesiden

    Kontaktinformasjon

    hellofresh

    Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

    For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

    national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

    Å jobbe som vikar

    Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

    93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

    Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

    Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

    Arkiv