174050isde174050ie174050iedsw174050irsdg174050isd174050isdaeg174050iåosd174050i174050iåse

Har du besøkt Bodøs råeste fargehandel?

Velkommen inn til nyoppussede Fargerike Malerstua i Bodø! Dobbelt så stor plass og ny, sprek innredning har gitt den tradisjonsrike butikken et solid løft.

Trond Christensen har vært i fargehandel-bransjen i det han kaller en mannsalder. 45 år er imponerende. Han har sett trender komme og gå, og det samme med kundenes ønsker. Det har ført til en nyrenovert og utvidet Fargerike Malerstua.


Tid for fornying

Familiebedriften flyttet til Stormyra i 2003, og inntil i fjor hadde de gått med overskudd hvert eneste år. Da forstod innehaveren at de måtte fornye seg, for butikken var nedslitt.


174050isdaeg


– Det er grunnen til at vi fikk bygd ut til dobbelt så stor butikk, vi investerte i ny innredning og startet med blanke ark igjen. Det har vist seg å være en stor suksess, for vi har doblet omsetningen etter at vi gjenåpnet. I tillegg har alle selgerne våre fått ny og lik bekledning. Vi prøver å profilere oss slik at det er lett å finne frem.


Kundene har ikke bare fått en fargehandel som ser innbydende og delikat ut, de kan også glede seg over et langt større produktutvalg. Med utvidet plass og mer ting på lager, slipper de å vente på at varer må bestilles.


Nye tider og trender

Men Fargerike Malerstua er ikke alene om å endre seg i takt med nye tider. Også trender endrer seg.


– Før gikk det mye av tapet med struktur i, men nå har det blitt veldig populært med slette vegger. Nå finnes det tapet som kan legges oppå gammel glassfiberstrie og gammelt fiskebeinmønster. Du slipper å sparkle, og utenpå denne slette tapeten kan du legge en ny tapet eller male. Det blir nesten som sparkel på rull. 


174050ie


– Ellers har kork blitt veldig populært. Korkgulvet er som en parkett, og det har virkelig tatt av. Kork demper støy, det er behagelig å gå på og ikke minst holder det på varmen. Det blir nesten som varmekabler, sier Christensen, og anbefaler alle som har kalde stuegulv å legge kork under gulvet.


Og tiden med grått og hvitt er endelig forbi. Hos Fargerike Malerstua er de veldig glad for at friske farger som blått, grønt og rødt har kommet tilbake, både i maling og tapet.


Klare for framtida

I tillegg kan butikken smykke seg med fin beliggenhet på Stormyra midt i sentrum, med god parkering. Dette er viktig når man opererer i en bransje hvor kundene handler store, tunge malingsspann og ruller med gulvbelegg.


174050irsdg


– Vi får utrolig mye skryt av folk som kommer inn her. Jeg føler at vi har skodd oss rett for framtida, og ikke minst har vi et godt mannskap, avslutter Trond Christensen.

Les mer...

2017-11-16 15.00

anleggsgartnerost2

Engasjert og erfarent anleggsgartnerfirma skaper imponerende utemiljøer

Artikkel Anleggsgartner Øst AS, har en lang kunnskap og bred ekspertise i anleggsgartnerfaget, med mangfoldige tjenester som strekker seg fra private hager til imponerende prosjekter innenfor offentlige områder.
newtracksny6

Realiser gründerdrømmen med produktutvikling som imponerer investorer

Artikkel NewTracks AS, hjelper bedrifter og personer med å realisere et produkt – fra idé til serieproduksjon, og kan levere et presentabelt produkt med strøken emballasje.

    Kontaktinformasjon

    • Malerstua Fargerike
    • Hjemmeside
    • Facebook
    • Telefon:
      75 50 05 40
    • Adresse:
      Verkstedveien 7, 8008 Bodø
    sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

    Digitale møter: Tips for nybegynnere

    Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

    hytte

    Utnytt din gamle hyttes potensiale

    Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

    vidaxl

    Fem måter å nyte mer tid utendørs

    Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

    Arkiv