184030184030f

Helt unik opplevelse i ny bil

Har du ennå ikke prøvekjørt en Peugeot? Daglig leder for Bertel O. Steen Larvik garanterer deg en opplevelse utenom det vanlige.

Peugeot- og Mercedes-Benzseksperten i Larvik hjelper deg å finne den bilen som passer best for deg og dine behov. 


Daglig leder Paul Bergh forteller at de to bilmerkene er til to litt forskjellige kundegrupper. Der Peugeot ofte spiller mer på følelser og har en utmerket Comfort og sittestilling, er Mercedes den mest tekniske nyvinningen det går an å få tak i for tiden.


– Vi oppfordrer kunder til å komme innom for å prøve bilene våre. Vi ønsker å være en veileder i jungelen av informasjon og har gjerne nyttig informasjon til bileierne. 

 

– Populært på Peugeot-siden er 3008 og 5008, som er fantastiske biler. Folk får en helt ny opplevelse, og de som kommer fra andre merker kommer gjerne tilbake med et glis rundt munnen og er svært begeistret for opplevelsen de har hatt med å teste bilen, sier han.

 

– På Mercedes-siden er det mye nytt i «pipen» og vi går en svært spennende tid i møte. Vi har allerede nå fått en helt splitter ny A-Klasse, som er kanskje det ypperste man kan skaffe seg med tanke på opplevelse rundt det å betjene en bil. Man kan nemlig betjene bilen ved å snakke med den, den lærer seg deg å kjenne og kommer med forslag til innstillinger du antagelig setter pris på.  

Mercedes og Peugeot har begge vært i ledelsen på lavutslipp, og Bergh deler spent nyheten om en Mercedes helelektrisk SUV som kommer på markedet i 2019.


– Vi har fått smått med bilder, og gleder oss veldig til september når vi får vite mer. I tillegg kommer en diesel plug-in Mercedes som vi er veldig spente på. 2019 blir et veldig spennende år der flere av premium-merkene kommer med elbiler, sier han.


For Peugeot kommer Partner i en ny modell – som har vært svært populær blant bransjekunder.

– Vi i Larvik har ekspertisen i personbiler, mens Sandefjordavdelingen har hatt varebilkunnskapen – nå samler vi oss mer og kan tilby av begge ekspertiser begge steder, sier daglig leder som gjør seg klar for å ta over ansvaret for begge butikkene.


Bertel O. Steens kundebehandling står sterkt i fokus hos alle forhandlerne, og Bergh forteller at de ønsker å gjøre rettferdig handel.


–Vi ønsker å være en veileder og rådgiver for kunden, ikke bare pushe biler ut, men forsøke å hjelpe til i denne jungelen, sier han.

Berghs viktigste tips er viktigheten av å bruke merkeverksted, og påpeker at de alltid bruker originale deler, og alltid gjennomfører service i tråd med produsentens retningslinjer. Som en del av ønsket til å yte både bil- og kundeservice, tilbyr de mobilitetsgarantier som er svært verdifulle til kunden om uhellet skulle være ute.  


184030f

Les mer...

2018-08-07 13.45

bilskadekvinesdal1

Profesjonell og rask bilskadehåndtering hos godkjent skadeverksted i Kvinesdal

Artikkel Bilskade Kvinesdal er utstyrt med moderne teknologi for å håndtere alle typer karosseri- og chassis-skader. For forsikringsselskaper utfører bilskadeverkstedet ulike reparasjoner og utskiftninger av bilglass,...
preftek4

Konkurransedyktig prefabrikkeringsaktør leverer effektive løsninger til offentlige bygg

Artikkel Preftek AS, er Norges ledende leverandør av prefabrikkerte løsninger for energisentraler og rørtekniske rom – skreddersydde løsninger og produkter av høy kvalitet for kunder med ulike behov. – Det er...

    Kontaktinformasjon

    hytte

    Utnytt din gamle hyttes potensiale

    Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

    sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

    Digitale møter: Tips for nybegynnere

    Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

    vidaxl

    Fem måter å nyte mer tid utendørs

    Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

    Arkiv