185055w1185055w6185055w2185055w5185055w3185055w4

Injeksjon med perfeksjon

For et perfekt resultat av injeksjoner trengs en behandler som kan se hvert menneskes individuelle behov. Ved Klinikk Odden har de perfeksjonert kunsten, og mener styrken ligger i å se helheten.

Klinikk Odden ble startet i 2014, og har hatt en jevn vekst siden da. Ved klinikken jobber også Janikke Engebø Søbye og sammen tilbyr de injeksjonsbehandlinger med fillers og behandlinger med kald plasma, Botox, Dermapen/microneedling, kjemisk peeling, og Mesoterapi med Mesogun og Cryopen. 


De har også Alexandrite-laser som er gullstandarden for permanent hårreduksjon, kombinert med Nd-YAG. Nd-YAG er også en effektiv behandling mot sprengte blodkar. Klinikken utfører også sklerosering. Vi har investert i spesialutstyr som er det beste på det de er designet for, informerer Kathrine. Det siste klinikken har investert i er EndyMed 3DEEP, et patentert system som leverer radiofrekvens for effektiv og trygg hudforbedring. 


– Radiofrekvensen er kjempebra for arrdannelse og hudoppstramming av ansikt, hals og brystparti. En annen fordel med EndyMed 3DEEP er at det nesten ikke er noen nedetid, så du trenger ikke å være hjemme fra jobb, sier Kathrine.

Både Kathrine Odden og Janikke Engebøe Søbye er utdannet sykepleiere med videreutdanning i kosmetisk dermatologisk sykepleie. De mener det er viktig med god estetisk sans og et blikk for proporsjoner når man skal bruke fillere for å bygge opp tapt volum i et ansikt. Kathrines spesialitet er fillere og botox-behandlinger, noe hun får svært gode tilbakemeldinger på fra kunder.


185055w6


– Jeg legger opp injeksjonsbehandlinger målrettet slik at vi bygger opp et perfekt resultat over tid. Jeg er forsiktig med å gi kunden for høye forventninger, det er viktig å være realistisk. Utelukkende positiv respons fra kunder vitner om et høyt profesjonelt nivå, og fokus på kundenes trygghet er viktig for Kathrine.


– Jeg jobber bevisst for å oppnå et naturlig resultat, og har etter hvert fått en trofast kundekrets. Jungeltelegrafen sørger for stadig nye kunder, så nå trenger Klinikken snart mer plass. Hun påpeker at kunder får injeksjoner for å bygge opp det naturlige, de ønsker bare å være den beste utgaven av seg selv. Det handler ikke om å skape et kunstig
utseende. 


– Folk vil ikke nødvendigvis se at du har fått filler i leppene eller tatt botox, men de vil se at du ser yngre og mer opplagt ut.

Hun forteller at produktet Restylane er et av de tryggeste alternativene på markedet, de har et stort produktutvalg som etterligner kroppens naturlige hyaluronsyre med 99 %. Kroppen aksepterer det som sitt eget, men produktet er også relativt dyrt. Derfor svindles mange kunder av useriøse behandlere som reklamerer med billige behandlinger med
Restylane, og som injisererer rimelige kopi-fillere kjøpt på nettet fra
utlandet. 


Hun oppfordrer folk til å be om å få se gyldig ID-kort som Restylane-behandler og original intakt emballasje for Restylane, før behandleren tar ut filleren av esken. Kathrine Odden er selv autorisert Restylanebehandler gjennom Galderma. Hun tilbyr også andre fillere som Teosyal og Juvéderm.


185055w5


I tillegg til behandlinger tilbyr også klinikken ’cosmoceuticals’ – produkter med bio-aktive ingredienser som har dokumentert medisinsk effekt. 


– Dette er gode produkter som faktisk gjør en forskjell på huden. Et eksempel er salisylsyre som fjerner døde hudceller og trekker til seg talg, et annet er A-vitamin som øker kollagen-produksjonen. Dette er ting som fungerer og som kundene kan se en forskjell ved å bruke, da er man gjerne villig til å betale litt mer. Kathrine forteller at fillere gjerne kan fungere som kvikkfiksere, men understreker at huden er en ferskvare som mange nå blir mer opptatt av å forebygge med daglige hudpleie.


– Det er det du gjør i det daglige som gir de beste resultatene med riktig hudpleie. Hos oss kan du få designet et kremprogram som er tilpasset den enkelte. Vi fører merkene ZO Skin Health, Elixir Cosmeceuticals, Mesoestetic, Me Line, Oxygenetix, Temptu airbrush makeup og Green peel.

På grunn av økt pågang ønsker Klinikk Odden å utvide staben på nyåret. Dette er en spennende bransje i stadig vekst, hvor vi jobber med de siste teknologiske løsningene til enhver tid. 


– Vi vil gjerne komme ikontakt med noen som har bakgrunn som helsepersonell, og som ønsker å jobbe mot resepsjon og kundepleie.


185055w2

Les mer...

2018-12-05 09.15

anleggsgartnerost2

Engasjert og erfarent anleggsgartnerfirma skaper imponerende utemiljøer

Artikkel Anleggsgartner Øst AS, har en lang kunnskap og bred ekspertise i anleggsgartnerfaget, med mangfoldige tjenester som strekker seg fra private hager til imponerende prosjekter innenfor offentlige områder.
preftek4

Konkurransedyktig prefabrikkeringsaktør leverer effektive løsninger til offentlige bygg

Artikkel Preftek AS, er Norges ledende leverandør av prefabrikkerte løsninger for energisentraler og rørtekniske rom – skreddersydde løsninger og produkter av høy kvalitet for kunder med ulike behov. – Det er...

    Kontaktinformasjon

    sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

    Digitale møter: Tips for nybegynnere

    Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

    93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

    Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

    Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

    hytte

    Utnytt din gamle hyttes potensiale

    Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

    Arkiv