183015c183015d183015fc

Unngå belastningsskader som håndverker – kjør komfortabelt i arbeidstiden

I et yrke der dagene er preget av fysisk hardt arbeid og firmabilen tar deg til og fra de forskjellige oppdragene, er det viktig at bilen du sitter i møter dine behov.

Bertel O. Steen Sandefjord startet det nye året i splitter nye lokaler på 2000 kvadratmeter, og etablerte samtidig en etterlengtet salgsavdeling for varebiler, og har nå også utstillingsbiler i sitt lokale.


I dag er vi på besøk hos Bertel O. Steen Sandefjords nye, lyse og utvidede lokaler. Vi prater med daglig leder Helge Nilsen og selger Anette, som viser oss rundt. De kan fortelle om den relativt ferske nyheten X-klasse; Mercedes’ aller første pickup – der kvalitet er førsteprioritet.


X-klasse er en pickup. Mercedes har aldri hatt pickup før, så vi har hatt veldig store forventninger og gledet oss veldig til den kom i høst. Vi lanserte den med et brak, og vi har fått mange positive tilbakemeldinger på bilen. Bilen er støysvak, den er god å kjøre og det er mye personbilkomfort i den. Den kan trekke tre og et halvt tonn hengevekt og et tonn på planet, forteller bilselger Anette.


183015fc


Foreløpig finnes Mercedes X-klasse med to motoralternativer, både med og uten automatgir.

– Og til høsten kommer det en ny utgave; V6, med 285 hester, legger Helge Nilsen til.

– Støynivået og kjørekomforten er den store forskjellen, og det vil folk legge merke til. Det er som å kjøre en personbil, og den er dessuten veldig drivstoffbesparende, sier Nilsen og presiserer at dette er en bil som er en stor investering for helsen.


Innenfor varebilsegmentet skjer det stadig noe nytt. Digitalisering og modernisering av de eksisterende firmabilmodellene, bidrar til å øke komforten og kan være løsningen på HMS-utfordringene håndverkere opplever i hverdagen.


– Jeg var på messe i utlandet og så på den nye, digitaliserte utgaven av Sprinter. Den kommer også som forhjulsdreven. Du merker omtrent ikke girskiftet og innlastingen blir lavere, sier Anette imponert.


183015d

Les mer...

2018-05-08 10.30

bilskadekvinesdal1

Profesjonell og rask bilskadehåndtering hos godkjent skadeverksted i Kvinesdal

Artikkel Bilskade Kvinesdal er utstyrt med moderne teknologi for å håndtere alle typer karosseri- og chassis-skader. For forsikringsselskaper utfører bilskadeverkstedet ulike reparasjoner og utskiftninger av bilglass,...
stedarkitektur3

Arkitektkontor i Skien løser arkitektoniske utfordringer med en kreativ tilnærming

Artikkel STED Arkitektur består av fagkyndige arkitekter med lang og variert erfaring, som løser utfordringer på en kreativ og nyskapende måte. – Kreativitet er en stor del av faget vårt, konstaterer daglig leder...

    Kontaktinformasjon

    • Bertel O. Steen Vestfold AS avd.Sandefjord
    • E-post
    • Hjemmeside
    • Facebook
    • Telefon:
      33 48 80 00
    • Adresse:
      Skolmar 20, 3232 Sandefjord
    hytte

    Utnytt din gamle hyttes potensiale

    Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

    article1

    Beste stedene å campe i Norge

    Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

    sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

    Digitale møter: Tips for nybegynnere

    Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

    Arkiv