183038183038FP183038EO183038OD

En taktekker kan taket ditt best

Mesterbedriften Sandnes Tak AS fyller snart 40 år. I fire tiår har de påtatt seg oppdrag for privat- og næringskunder - alltid med tradisjon, kvalitet og respekt for taktekkerfaget.

Taktekkermester Stig Skjervik er daglig leder i taktekkingsbedriften Sandnes Tak, som ble grunnlagt i 1979. Stillingen som daglig leder ble han tilbudt i 1995, etter å ha vært ansatt som taktekker i bedriften i tolv år. På midten av 90-tallet var de åtte ansatte, og i dag teller Skjervik 36 ansatte pluss to lærlinger. Vi er nysgjerrige og spør hva som er hemmeligheten bak suksessen og framgangen.


-Vi har flinke folk rundt oss, og siden jeg har taktekkerbakgrunn selv, er det vel det som har gjort at det har gått så greit som det har gått!


Sandnes Tak tilbyr taktekkertjenester på både næringsbygg, offentlige bygg og for privatpersoner, fra Flekkefjord til Randaberg og ellers rundt i Rogaland.


183038FP


-Det går på flate tak. Det er isolering og tekking av tak. Det går fra terrasser, carporter, privat, boligblokker, industribygg – alt som har flate tak, sier Skjervik.


En av de store fordelene til Sandnes Tak er at de alltid har holdt seg til det de kan best, nemlig taktekking. I løpet av årene har de blitt spesialister på rehabilitering, tekking og isolasjon av tak. Flere av de ansatte kan skilte med fagbrev og mesterbrev innen taktekking.


-Det er noen som sier at du blir bedre på det du kan best, så det er det vi har forholdt oss til, smiler han.

Samtidig er de også veldig serviceinnstilte og gode på kundebehandling. De har en serviceavdeling med fem ansatte der kunden blir godt ivaretatt. Sandnes Tak kommer gjerne på befaring ut til potensielle kunder, og da får kunden et prisoverslag over hva det vil koste, anbefalinger av hva som bør gjøres og et uforpliktet tilbud.


Hovedproduktet til Sandnes Tak er det belgiske materialmerket Derbigum, kan Skjervik fortelle. Det har en estimert levetid på 35 år, og de er såpass fornøyd med merket at de har brukt det helt siden 1985.


-Derbigum er et vanvittig solid materiale med liten reklamasjon. Vi bruker også Isola Mestertekk, som er minst like bra. I dag er det veldig bra levetid på taktekkingsmateriale, fastslår taktekkermesteren.


Praten går over på hvordan bransjen er i stadig utvikling. Hans egen bransje så vel som andre bransjer på Sørlandet. Vi er enig om at de aller fleste firmaer opplever en positiv utvikling og har gode visjoner for fremtiden.


183038EO


-Og så er det veldig viktig med trivsel på arbeidsplassen, det savnet jeg litt før jeg ble daglig leder. Men det jeg savnet får mine ansatte godene av nå, sier Skjervik med et smil.


Konkurransen kan tidvis være tøff i en prispresset bransje, men er det noe taktekkerfirmaet har lært seg i løpet av sine snart 40 år på markedet, er det verdien i å tilpasse seg.


-Jeg stortrives med salg og å snakke med kunder, for meg er det bare kjekt. Det gjør meg ikke noe å ha for mye jobb, men å ha for lite jobb er en annen sak.

Les mer...

2018-05-29 13.30

safeline4

Smart teknologi gjør dette til framtidens heis

Artikkel SafeLine har levert heisalarmsystemer siden 90-tallet, og er en stor aktør i Europa med over 350 000 installasjoner. Nå lanseres SafeLine LYRA – enheten som digitaliserer heistrafikken, forutser vedlikehold...
anleggsgartnerost2

Engasjert og erfarent anleggsgartnerfirma skaper imponerende utemiljøer

Artikkel Anleggsgartner Øst AS, har en lang kunnskap og bred ekspertise i anleggsgartnerfaget, med mangfoldige tjenester som strekker seg fra private hager til imponerende prosjekter innenfor offentlige områder.

    Kontaktinformasjon

    vidaxl

    Fem måter å nyte mer tid utendørs

    Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

    national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

    Å jobbe som vikar

    Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

    article1

    Beste stedene å campe i Norge

    Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

    Arkiv