185015w6185015w4185015w8185015w2185015w3185015w4185015w3185015w7185015w5185015w5185015w6185015w1

Spesialisten forteller: Slik holder du huden ung

Bransjemagasinet har besøkt Akershusklinikken på Sofiemyr i nærheten av Kolbotn. Eier og sykepleier Christine Wiese, spøker om at hun ikke driver en «duck face»-klinikk, men behandler sine pasienter til en litt lengre ungdommelighet.

– Den typiske kunden er helt klart en dame. Hun er oftest mellom 35 – 65 år som har funnet ut at hun skal ta litt vare på seg selv. Hun ser at forandringene er kommet, og ønsker å ta vare på det gode hun har ved å injisere små mengder botox/ Restylane eller utføre annen hudbehandling. Fra min klinikk kommer man ikke ut synlig behandlet, det er kun de små forandringene som er synlig, forteller Christine Wiese før hun bryter ut i latter:


– Det er ingen «duck face»-klinikk her! 


Fra sykehus til skjønnhetsklinikk

Wiese sluttet i jobben som intensivsykepleier innen akuttmedisin for rundt 15 år siden, og drev en stor klinikk i Ski i 12 år der fokuset lå på laser- og injeksjonsbehandlinger . Hun spisset sin kompetanse inn mot injeksjonsbehandlinger og startet Akershusklinikken i tilknytning til sitt eget hjem. 


– Klinikken er helt avlåst fra resten av huset, selvfølgelig. Det var faktisk en kjendiskunde som kom med forslaget, siden kjente folk ofte synes det er plagsomt å bli gjenkjent. Anonymitet er viktig, slår hun fast.  


Selv om Wiese innrømmer at overgangen var stor fra medisinsk sykepleier til kosmetisk sykepleier, elsker hun jobben sin - og det synes. Den blide 51-åringen stråler når hun prater om sitt daglige arbeid med sine pasienter.


 – Jeg er opptatt av å møte hvert enkelt menneske og ta vare på det unike. Jeg ser helheten i ansiktet og er svært nøye i mitt arbeid. Min lange erfaring gjør at jeg er unik i bransjen, forteller Wiese, som dessuten reiser mye rundt som instruktør og foreleser innen kosmetisk behandling.


185015w1


Har du noen gode råd til våre lesere om hvordan man kan ta vare på huden sin?

– Mitt tips er at man går til en klinikk fremfor vanlige butikker. At man får vurdert huden sin og får veiledning om hvordan du best tar vare på huden din. Det er store forskjeller i forhold til hvilken hudtype du har og hva du ønsker å oppnå. Jeg skjønner at det er behagelig å kjøpe en krem til 150 kr, men kjøp heller en litt dyrere krem som faktisk gjør noe, råder hun. 


Selv om det er flest kvinner som besøker Akershusklinikken, kommer det jevnlig menn i 40 til 50-årene til Wiese for å få bukt med svetteplager eller for å fjerne den berømte «sinnarynken». Felles for alle pasientene hennes er at når man først kommer til Akershusklinikken, får man god veiledning fra første stund, og tett oppfølging i etterkant av behandlingen. 


– Konsultasjon er første bud. Det er helt gratis, og jeg setter av god tid til kunden. Jeg har oppfølging, og pasientene har alltid mulighet til å ringe meg etter behandlingen, forsikrer hun.


Kan du forklare litt hva de forskjellige behandlingene går ut på?

– Botoxbehandling; er et protein som settes i muskulaturen for å få muskulaturen til å slappe av. Det brukes ofte i medisin, men man merket at det også kunne brukes til skjønnhetsbehandlinger. Botox brukes for å fjerne rynker rundt øynene, «sinnarynken», rynker i panne, sur munn og mot svetteplager. Det injiseres svært små mengder i små stikk. Det kjennes, men gjør ikke vondt. Det er en rask behandling som ofte kalles «lunsjbehandling», ler hun. 


– Dessuten er det lindrende for spenningshodepine. Får du de tre musklene i pannen til å slappe av, kan du motvirke hodepine, legger hun til og fortsetter:


– Restylane er en hyaluronsyre, som vi har naturlig i ledd, øyne og hud. Restylane brukes til å skulpturere kinn, hake , lepper osv. Det brukes også på de med skjevheter /assymetri  som vil oppnå en balanse i ansiktet. Jeg tar meg god tid, for mange vil ha bedøvelse i forkant. Restylanebehandling kan være alt fra ubehagelig til direkte vondt, men ikke med bedøvelse, forteller Wiese.  


Selv om komplikasjoner etter behandling tilhører de sjeldne, er pasientsikkerhet en selvfølge for Akershusklinikken. Derfor finnes det alltid en medisinsk ansvarlig lege med på laget. 


185015w1


Hvorfor skal man gå å ta en slik behandling?

– Det flotte med disse behandlingene er at man får tatt vare på ansiktet! Det er ganske dramatiske forandringer i alle strukturer i ansiktet når vi eldes, men restylane og botox sammen med en del hudprogrammer, vil gjøre at du klarer å bevare utseendet ditt litt lengre. Det gjør at du føler deg mer fornøyd med deg selv. Det er små ting som gjøres og som gir stort utslag, sier hun bestemt.


Er du sprøyte- og nålredd, har Akershusklinikken alternativer også for deg. Via hjemmesiden kan du nemlig bestille og få laget et personlig, spesialserum basert på din hudstatus, hudtype og solvaner. 


– Det er vi nesten alene om i Norge, og det går det veldig mye av!  


Akershusklinikken selger også medisinske kremer som blant annet Obagi Medical, som hjelper huden til økt celledeling slik at den fornyer seg raskere. Dette sammen med behandlinger som mesoterapi, microneedlig, AquaGold o.l gjør at klinikken har et spekter av behandlinger å tilby. Resultatet vi ønsker å oppnå er frisk hud full av glød.


Med kampanjen «SkinboosterGold», tilbyr Wiese dessuten et program på tre behandlinger med totalt seks injeksjoner.

 Behandlingen koster i kampanjeperioden 11 000 kroner - en betydelig lavere sum enn andre klinikker i Oslo og omegn.


– Mottoet mitt er: den beste utgaven av deg selv. Litt det samme som «less is more», sier Wiese med et smil. 


–  Jeg jobber veldig forsiktig med å ta vare på det unike ved hver enkelt. 

Velkommen


185015w8

Les mer...

2018-11-01 14.00

e2solutions1

Slik kan e-handelaktører spare opptil 40 prosent på sin frakt

Artikkel IT-selskapet Konsept-IT, står bak Shopify-partneren E2 Solutions’ app for nettbutikker. Med appen CargonizE2, kan en e-handelaktør få tilgang til eksterne fraktavtaler og få en skreddersydd totalpakke...
newtracksny6

Realiser gründerdrømmen med produktutvikling som imponerer investorer

Artikkel NewTracks AS, hjelper bedrifter og personer med å realisere et produkt – fra idé til serieproduksjon, og kan levere et presentabelt produkt med strøken emballasje.

    Kontaktinformasjon

    hytte

    Utnytt din gamle hyttes potensiale

    Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

    vidaxl

    Fem måter å nyte mer tid utendørs

    Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

    article1

    Beste stedene å campe i Norge

    Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

    Arkiv