184028184028jk184028jp184028k184028oi184028oo

Få eksperthjelp til å oppfylle kjøkkendrømmen

Hos Kvik AS får du den hjelpen du trenger til å få kjøkkendrømmen oppfylt med mer skapplass, flere modeller og kortere leveringstid – nå med ny og spennende butikk og lager i Larvik.

Larvikbutikken er andre i rekken av Kvikbutikker i Vestfold – begge drevet av daglig leder Ivar Kummervold. Det danske konseptet fra 1983, av entreprenørgrunnlegger Knud Boel Troelsen, ble introdusert i Norge i 2002.  


Grunntanken var å forenkle kjøkkenkjøpet og samtidig gjøre det gjennomsiktig og raskere.


– Vi redegjør hele prosessen for kunden slik at vi hele veien har en gjennomsiktig og tett dialog for å komme frem til det beste resultatet. Når en kunde kommer til Kvik bruker vi litt ekstra tid på behovsanalyse, råd og veiledning slik at kunden får det de er ute etter, sier Kummervold.


184028k


Mer skapplass og høyere benkeplater
Kvik har et stort utvalg modeller og design, og kan også tilby XXL-utgaver av ulike modeller.


– Vi kan lage høyere benkeplate og gjøre de dypere enn bransjestandard – da snakker vi opp til 40 prosent mer skapplass enn øvrige modeller, sier daglig leder.


Drømmekjøkkenet kan være av et klassisk minimalistisk design, eller et mer organisk og mykere nytt design som nå blir introdusert hos Kvik.


– Vi introduserer i september et kjøkken med et mykere design med rundere kanter og varmere treverk der vi har inkorporert synlige skuffer i ulike tresorter. Kjøkkenet er også designet for å integrere stue og kjøkken for de som har en åpen løsning, sier han.


Kvik tilbyr ikke bare kjøkken i sin butikk, noe som ofte overrasker kunder. De kan også tilby klassiske og tidløse løsninger til bad, garderobe, vaskerom og stue.

Superrask leveringstid

Daglig leder forteller at han ofte får forbausende reaksjoner når han forteller om leveringstiden til kjøkkeneksperten.

– Vi har markedets raskeste leveringstid og kan levere kjøkkenet på en uke. Om vi må spesialbestille benkeplater eller annet vil det ta litt lengre tid, men selve kjøkkenet leverer vi så raskt som mulig, sier han.


Kummervold oppfordrer kunder til å bestille tegnetime på nett før de tar turen i butikken for å unngå å reise på bomtur.


– Teamet vårt er nøye trent på å veilede og bruke god tid ved hver kunde. For å unngå å komme innom og oppleve at alle selgerne er opptatt, er det enklere å bestille en tegnetime på nett. Da blir du møtt med kaffen klar når du kommer, smiler han. 


184028oi

Les mer...

2018-08-07 13.30

bilskadekvinesdal1

Profesjonell og rask bilskadehåndtering hos godkjent skadeverksted i Kvinesdal

Artikkel Bilskade Kvinesdal er utstyrt med moderne teknologi for å håndtere alle typer karosseri- og chassis-skader. For forsikringsselskaper utfører bilskadeverkstedet ulike reparasjoner og utskiftninger av bilglass,...
safeline4

Smart teknologi gjør dette til framtidens heis

Artikkel SafeLine har levert heisalarmsystemer siden 90-tallet, og er en stor aktør i Europa med over 350 000 installasjoner. Nå lanseres SafeLine LYRA – enheten som digitaliserer heistrafikken, forutser vedlikehold...

    Kontaktinformasjon

    • Kvik Larvik/Tønsberg
    • Hjemmeside
    • Facebook
    • Telefon:
      33 01 90 00
    • Adresse:
      Løkka 8, 3271 Larvik Træleborgodden 2, 3112 Tønsberg
    hellofresh

    Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

    For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

    compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

    Farvel til tradisjonell leksehjelp?

    Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

    national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

    Å jobbe som vikar

    Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

    Arkiv