184046.red1

Cateringmeny med en personlig og humoristisk vri

Magasinet Café i Sandefjord drives av det superengasjerte ekteparet Nina og Dag Lindsholm. – Jeg holder litt standup-show når vi leverer maten - det skal være en opplevelse, sier Nina.

Med en utsikt som tar pusten fra deg, ligger Magasinet Café idyllisk til helt nede ved kaia i Framnesveien 7. Ekteparet Nina og Dag Lindsholm, kan i år feire at det var ti år siden de slo opp dørene for første gang - og i dag har Bransjemagasinet fått gleden av å besøke en over middels engasjert duo som tilsynelatende aldri mister arbeidslysten selv om de har jobbet dag og natt i samme tunge bransje i hele 40 år.

–  Vi er 59 år og har masse energi! Vi klarer fint å jobbe fra åtte om morgenen til fire på natta. Vi sover ikke lenge, men vi sover fort, spøker gledessprederen Nina Lindsholm. 


Nina hadde egentlig bare permisjon fra jobben sin på Folkehøgskolen for å prøve seg innen cateringbransjen på egenhånd. Som enkeltmannsforetak leide hun seg inn på forskjellige lokaler, før hun fikk det uventede tilbudet om å leie de nåværende lokalene til Magasinet Café. Hun takket selvsagt ja. 


– Det var jo det å tørre og satse, og være litt gæren, smiler hun. 


Ektemannen Dag, som jobbet på Color Line på den tiden, ble gradvis fast inventar hos konas virksomhet når det etter hvert gikk i sjette gir konstant. 


– Vi startet veldig bredt med selskaper, catering og café, før vi smalnet det inn på selskaper og catering. Døgnet hadde 19 timer hele tiden, og det var ikke til å leve med, forteller Nina om den viktige avgjørelsen. 


Hos Magasinet Café, kan du nyte luksusen å bestille hjemmelaget mat laget fra bunnen av - ofte med råvarer fra lokale kvalitetsleverandører - til bryllupet, konfirmasjonen, bursdagsselskapet, julebordet, minnestunden, eller hva det måtte være. Det som er helt spesielt er at du kan komme med egne ønsker, for ingenting er umulig for ekteparet Lindsholm.


– Vi lager en helt personlig meny. Vi begynner alltid samtalene med våre kunder med: «hva liker du best og hva liker du absolutt ikke?»


– Her forleden dag var det 190 stykker som skulle ha vikingmat! Da måtte vi tenke etter hva som er urmaten. Men det var masse å ta tak i, og det var vi veldig overraska over, forteller Dag. 


Dag og Nina legger stor vekt på at selv om lokalene er fancy og fine, skal det absolutt ikke være en stiv og upersonlig stemning hos Magasinet Café. Ved å by på seg selv kan kunden føle seg velkommen, og får seg ofte en god latter sammen med bestillingen sin. 


– Det er en «ice breaker» når Nina presenterer maten på en morsom måte, det gjør at folk senker skuldrene litt, sier Dag og smiler mot kona.


– Jeg holder litt stand-up show når vi leverer maten. Det skal være en opplevelse, ikke bare servere maten og ferdig med det, bekrefter Nina. 

Les mer...

2018-09-17 09:15

194014w1

Slik blir internett et sikrere sted

Artikkel – Du har stort sett ikke kontroll på nettstedet ditt og hvem du deler data med, men vi kan gi deg den kontrollen. Cookie Information Norge, med Jan Morten Andersen i spissen, har ambisjoner om å gjøre...
194015w2

Imøtekommer behovene til dagens bileier

Artikkel Utstyrt med smarte løsninger, vil Cars Software få forbrukeren til å skjønne at du ikke nødvendigvis behøver å oppsøke originalforhandleren når det kommer til garantiærender på bilen din.

Kontaktinformasjon

193w2

Hytteliv på svenskekysten

Idylliske Bohuslän lokker mange sol- og badelystne nordmenn over svenskegrensa – sommer etter sommer. Bransjemagasinet har pratet med to erfarne feriehus-meglere, som forteller at de stadig får henvendelser fra kjøpelystne nordmenn.

67532874

Et plantebasert liv: For dyrene, miljøet og helsen

Bransjemagasinet har gått i dybden på det vegetariske kostholdet og hvordan et plantebasert kosthold påvirker dyrene, vår helse og vårt klimaavtrykk her på jorda.

Arkiv