184046.red1

Cateringmeny med en personlig og humoristisk vri

Magasinet Café i Sandefjord drives av det superengasjerte ekteparet Nina og Dag Lindsholm. – Jeg holder litt standup-show når vi leverer maten - det skal være en opplevelse, sier Nina.

Med en utsikt som tar pusten fra deg, ligger Magasinet Café idyllisk til helt nede ved kaia i Framnesveien 7. Ekteparet Nina og Dag Lindsholm, kan i år feire at det var ti år siden de slo opp dørene for første gang - og i dag har Bransjemagasinet fått gleden av å besøke en over middels engasjert duo som tilsynelatende aldri mister arbeidslysten selv om de har jobbet dag og natt i samme tunge bransje i hele 40 år.

–  Vi er 59 år og har masse energi! Vi klarer fint å jobbe fra åtte om morgenen til fire på natta. Vi sover ikke lenge, men vi sover fort, spøker gledessprederen Nina Lindsholm. 


Nina hadde egentlig bare permisjon fra jobben sin på Folkehøgskolen for å prøve seg innen cateringbransjen på egenhånd. Som enkeltmannsforetak leide hun seg inn på forskjellige lokaler, før hun fikk det uventede tilbudet om å leie de nåværende lokalene til Magasinet Café. Hun takket selvsagt ja. 


– Det var jo det å tørre og satse, og være litt gæren, smiler hun. 


Ektemannen Dag, som jobbet på Color Line på den tiden, ble gradvis fast inventar hos konas virksomhet når det etter hvert gikk i sjette gir konstant. 


– Vi startet veldig bredt med selskaper, catering og café, før vi smalnet det inn på selskaper og catering. Døgnet hadde 19 timer hele tiden, og det var ikke til å leve med, forteller Nina om den viktige avgjørelsen. 


Hos Magasinet Café, kan du nyte luksusen å bestille hjemmelaget mat laget fra bunnen av - ofte med råvarer fra lokale kvalitetsleverandører - til bryllupet, konfirmasjonen, bursdagsselskapet, julebordet, minnestunden, eller hva det måtte være. Det som er helt spesielt er at du kan komme med egne ønsker, for ingenting er umulig for ekteparet Lindsholm.


– Vi lager en helt personlig meny. Vi begynner alltid samtalene med våre kunder med: «hva liker du best og hva liker du absolutt ikke?»


– Her forleden dag var det 190 stykker som skulle ha vikingmat! Da måtte vi tenke etter hva som er urmaten. Men det var masse å ta tak i, og det var vi veldig overraska over, forteller Dag. 


Dag og Nina legger stor vekt på at selv om lokalene er fancy og fine, skal det absolutt ikke være en stiv og upersonlig stemning hos Magasinet Café. Ved å by på seg selv kan kunden føle seg velkommen, og får seg ofte en god latter sammen med bestillingen sin. 


– Det er en «ice breaker» når Nina presenterer maten på en morsom måte, det gjør at folk senker skuldrene litt, sier Dag og smiler mot kona.


– Jeg holder litt stand-up show når vi leverer maten. Det skal være en opplevelse, ikke bare servere maten og ferdig med det, bekrefter Nina. 

Les mer...

2018-09-17 09.15

ttbygg3

Derfor bør du unne deg en snekker

Artikkel Totalentreprenøren T&T Bygg AS, tilbyr et bredt spekter av oppussingstjenester for bolig og næring i Vestfold.
preftek4

Konkurransedyktig prefabrikkeringsaktør leverer effektive løsninger til offentlige bygg

Artikkel Preftek AS, er Norges ledende leverandør av prefabrikkerte løsninger for energisentraler og rørtekniske rom – skreddersydde løsninger og produkter av høy kvalitet for kunder med ulike behov. – Det er...

Kontaktinformasjon

article1

Beste stedene å campe i Norge

Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

Digitale møter: Tips for nybegynnere

Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

Arkiv