171103 BWB1

Ditt hjem borte fra hjemmet | Best Western Baronen Hotell

Best Western Baronen Hotell i Spjelkavik på Sunnmøre er et unikt hotell. Med sin hjemmekoselige stil, der hver gjest er spesiell for vertskapet, har de skapt et hotell som nærmest er det andre hjem for sine gjester. Nå ser de frem til en spennende sommer der barnefamiliene er spesielt inviterte.

-Vi kjenner de aller fleste av våre gjester, og setter stor pris på at de kommer, igjen og igjen. Er du ny gjest hos oss, så ønsker vi også deg hjertelig velkommen til vår store Baronen-familie, smiler hotelldirektør Kari Janne Myklebust. Hun er stolt over å være vertskap for et hotell som tar seg litt ekstra av gjestene sine.


Det lille ekstra

En historie som Kari Janne elsker å fortelle er historien om de to hardarbeidene karene i 60-årene som lenge hadde bodd på hotellet hennes. Dette var en februardag med «alle årstider», slik det gjerne er på Sunnmøre og Nordvestlandet. 

-Det var kaldt, det blåste i alle retninger og det var både regn, sludd og snø denne morgenen de reiste ut på arbeidsplassen sin. Det var en jobb som krevde utendørs arbeid, og da de kom tilbake til hotellet sent på kvelden, var de både våte, kalde og utmattede, forteller den serviceinnstilte hotelldirektøren. Siden hun er født med empati til langt over ørene, var hun ikke i tvil om at hun ville gjøre litt ekstra stas på arbeidskarene denne kvelden. Hun ba derfor de to klissvåte stamgjestene gå til rommene sine, ta seg en varm dusj og deretter komme ned i spisesalen, som egentlig hadde stengt for kvelden. 

- Jeg inntok kjøkkenet og stekte fiskekaker, som jeg serverte med grovt brød, melk og kaffi til. Når de rutinerte og garvede arbeidskarene fikk se hva jeg hadde stelt i stand, kom tårene. De satte ekstra stor pris på den ekstra omsorgen denne sene vinterkvelden. Det er slik vi gjerne vil fremstå, her på Baronen Hotell, sier hotelldirektøren til Det Norske Bransjemagasinet.


Omsorgsyrke

Kari Janne Myklebust er ikke i tvil om at personalet på hotell bør være glade i folk. 

- Det er et omsorgsyrke, påpeker hun. Hotellsjefen vil at gjestene skal føle atmosfæren, at vertskapet på Baronen Hotell bryr seg. Hun viser til at alle gjester gjerne vil bli tatt godt vare på. 

- Noen ganger gjør vi gjerne litt ekstra for gjestene våre. Mange er stamgjester og kjenner oss godt, og vi kjenner gjestene våre. Vi skal begeistre både våre gjester og våre kollegaer, og det lever vi for hver eneste dag på jobb, understreker hun. 


Vinterhalvåret er det mye forretningstrafikk til hotellet i Spjelkavik, mens sommerhalvåret er det barna som kommer i fokus. Da kommer hoppeslottet opp, og vi elsker å få barnefamiliene på besøk. Da er det pannekaker til frokost og vi åpner opp et kjempestort lekerom inne på hotellet. Vi har imidlertid ikke dataspill og playstation, men et bordtennisbord som skaper aktivitet for både små og store i fellesskap, sier hun. Barnas sommerhotell er svært populært, og med gåavstand til et av Norges største kjøpesenter på Amfi Moa og Barnas Lekeland, har hotellet en fantastisk beliggenhet. At det er bowlinghall vegg i vegg med hotellet, er heller ikke noe å kimse av. I gangavstand fra hotellet er det også svømmehall, kino, golfbane og flott turterreng.  


-Vi har gode familiepakker til Barnas Lekeland, og den spennende Atlanterhavsparken, som ligger bare 20 minutter med bil fra hotellet, sier hun. 


Hotelldirektøren bobler nesten over av alle gode tilbud som hotellet kan tilby. At de kan ta imot alle typer av gjester er viktig for hotellet, og på www.baronenhotell.no kan du som kunde lese mer om dette unike hotellet på Sunnmøre.  

Les mer...

2017-04-03 15.45

mestertak2

Best på fremdrift: Denne taktekkerbedriften får til det umulige

Artikkel Mestertak AS er stolt av å være ditt foretrukne taktekkerfirma som betjener både bedrifter og private.
wimpel1

Effektivt produkt eliminerer kaldtrekk fra vinduer

Artikkel Wimpel er forhandler for Eltra AS - en varmelistprodusent som har utviklet kompakte varmelister som effektivt tar kaldraset fra vinduer i næringsbygg og private boliger. – Varmelistene stopper kaldraset...

Kontaktinformasjon

national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

Å jobbe som vikar

Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

hellofresh

Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

Arkiv