183047183047ro

Jobzone jager hoder for din bedrift

Jobzone gjør ansettelse enkelt ved å finne den rette kandidaten til din bedrift, eller den rette jobben til deg som jobbsøker.

– Min jobb er å vise at folk kan ha tillit til at jeg kan levere, sier Bente Kongsgård.


Siden mai 2017 har hun drevet Jobzone avdeling Kongsberg, det største norskeide bemanningsselskapet. Jobzone er landsdekkende og har over 40 lokalkontorer med mer enn 150 medarbeidere, og knyttet i 2017 over 1700 kunder med 8000 medarbeidere.


– Jeg har bakgrunn fra teknologiparken, og har en lokal forankring og kjennskap til næringslivet, noe som har vært en stor fordel da jeg startet som ny aktør i markedet i Kongsberg.


Jobzone er størst innen bygg- og anleggsindustri i Norge, men Kongsgård forsikrer at hun ikke har satt seg i bås. Med bakgrunn innen teknologi, industri og ingeniørskap, har hun sin styrke innenfor dette feltet, men knytter også kontakter i andre bransjer og løser de oppdragene som kommer.  

– Det å bidra til å få folk ut i jobb er drivkraften i denne jobben.


Gjennom møter med bedrifter, Navs jobbsøkerkurs og i møter med kandidater, har Kongsgård begynt å få et godt fotfeste og etablert seg i Kongsberg.


– Jeg begynner å høste av den intense høsten fra i fjor med mange bedriftsbesøk. Det er utrolig gøy når mye tid og energi for å finne den rette kandidaten faller på plass.


En del av prosessen er et innledende møte med kandidaten for å kartlegge ønsker og motivasjon - bli litt kjent, før hun deretter sjekker referanser.


– Jeg veileder og er rådgiver for både kandidater og bedrifter. En ansettelse handler om kjemi, og derfor er det viktig at jeg kjenner firmaene godt og har en kunnskap slik at jeg vet at i det firmaet så ønsker de det slik, og da bør det være en person som innfrir de kravene. Vi er tett på og vet hva som passer, sier hun.


Hun forteller at hun gjerne anbefaler bedrifter og kandidater å tenke utenfor boksen.


– Jeg spør gjerne om kandidatene kunne tenke seg å jobbe andre steder enn for eksempel oljebransjen hvis de kommer derfra, eller anbefale bedrifter å ansette folk med litt annen kultur og bakgrunn.

– Det er mange kandidater som blir borte – noe som betyr at de har fått fast jobb i bedriften hvor de har vært innleid. Det syns jeg er kjempegøy. Jeg mister selvfølgelig en god kandidat, men jeg har gjort en god jobb når kandidaten har fått fast jobb, så det er bra for alle parter, ler hun.
 

Les mer...

2018-05-29 15.15

anleggsgartnerost2

Engasjert og erfarent anleggsgartnerfirma skaper imponerende utemiljøer

Artikkel Anleggsgartner Øst AS, har en lang kunnskap og bred ekspertise i anleggsgartnerfaget, med mangfoldige tjenester som strekker seg fra private hager til imponerende prosjekter innenfor offentlige områder.
sorbetong1

Tillit og samarbeid i fokus for nystartet betongfirma på Sørlandet

Artikkel Sør Betong AS, er et nyetablert betongfirma som er lokalisert i Farsund og drives av to pålitelige håndverkere som setter kvalitet foran kvantitet.

    Kontaktinformasjon

    vidaxl

    Fem måter å nyte mer tid utendørs

    Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

    93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

    Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

    Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

    article1

    Beste stedene å campe i Norge

    Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

    Arkiv