181081dpa

Vanskelig å velge rett maskinentreprenør?

Er du på jakt etter en pålitelig og moderne maskinentreprenør til bygg- og anleggsoppdrag på Sørlandet? Svaret på utfordringen er Repstad Anlegg AS.

Bedriften holder til i Søgne, men setter spor etter seg over hele Sørlandet. De er en miljøbevisst aktør innen bygg og anlegg som fronter sine dyktige ansatte som sitt sterkeste kort.


– Vi er seriøse og løsningsorienterte. Sammen med kunden prøver vi å legge til rette for at vi får et godt produkt. Det er veldig viktig for oss.


181081dddddddd


Knut Joar Knutsen er daglig leder for en stab på 75 ansatte. Sammen tilbyr de et bredt spekter av tjenester, hvorav hovedfokuset ligger på prosjekter for næringskunder.


– Langsiktige oppdrag er de beste, men vi gjør alle slags anleggsjobber, fra 100 000 til 150 millioner kroners-klassen. 95 prosent av omsetningen kommer fra næringskunder, og vi jobber mest mot prosjekter. Det er veldig artig å se at vi setter spor etter oss rundt omkring på Sørlandet, for vi liker å være med der det skjer. Det lille vi gjør av oppdrag for privatkunder er som regel hus- og garasjetomter.


Repstad Anlegg AS er en oppdatert entreprenør med eget verksted og topp moderne maskinpark. 30 gravemaskiner i størrelsen fra 5 til 50 tonn samt hjullastere, lastebiler og dumpere er blant innholdet. Knutsen forteller at de holder ting oppdatert ved å bytte ut maskiner og utstyr jevnlig for å opprettholde en god kvalitet.


181081a


Og du kan bare glemme unøyaktigheter og skjeve grøfter. Med GPS i gravemaskinene ser de ansatte på en skjerm alt - fra hvor de skal ha grøftene til høyden på veien og hvor det skal legges rør og kummer. Slik blir arbeidet under større prosjekter utført med sylskarp presisjon, samtidig som det blir lettere å gjøre ting riktig med en 


– Nylig gjorde vi ferdig et veldig flott parkeringshus i Kristiansand, og for tiden holder vi på med å bygge ut et stort byggefelt på Justnes-halvøya. Her står vi for grunnarbeidet. Vi har også bygd ut mange veier og sykkelveier for Statens Vegvesen. 


181081åa


I tillegg til Repstad Anlegg AS, har de et eget pukkverk på Knibe. Her selger de jord, pukk og grus i opptil 10 forskjellige fraksjoner og kvaliteter. Kunder kan komme med tilhenger og hente, eller de kan be om å få det tilkjørt.


– «Vår kunnskap former Sørlandet» er slagordet vårt, og det er ingen tvil om at vi får mye skryt for det vi gjør. Jeg vil fremheve at vi har blitt veldig gode på å bygge ut boligfelt, og da styrer vi prosjektet fra A til Å.

Les mer...

2018-03-01 10.30

wimpel1

Effektivt produkt eliminerer kaldtrekk fra vinduer

Artikkel Wimpel er forhandler for Eltra AS - en varmelistprodusent som har utviklet kompakte varmelister som effektivt tar kaldraset fra vinduer i næringsbygg og private boliger. – Varmelistene stopper kaldraset...
sorbetong1

Tillit og samarbeid i fokus for nystartet betongfirma på Sørlandet

Artikkel Sør Betong AS, er et nyetablert betongfirma som er lokalisert i Farsund og drives av to pålitelige håndverkere som setter kvalitet foran kvantitet.

Kontaktinformasjon

national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

Å jobbe som vikar

Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

hellofresh

Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

Arkiv