174054sdfgsd174054174054ew174054ewg174054rs174054rsfg174054sdf

– Vi er på rett plass til rett tid

Midtnorsk Helikopterservice AS tar oppdrag for alle typer tjenester, både for næringslivet og privatpersoner –Vi er et lite, velorganisert firma og kan snu på en femøring.

Odd Arne Lyng er aksjonær, daglig leder og pilot for helikopterfirmaet i Verdal. Han forteller at styrken til selskapet ligger i deres allsidighet og smidighet som et lite firma.

– Vi har bygd opp vår styrke i å være fleksible og smidige. Vi er velorganiserte med gode ansatte og bra utstyr, og da ruller det radig, sier aksjonæren.

– Om et kraftselskap ringer etter en storm, eller om vi blir kalt ut på søkeoppdrag for politiet, er vi raske opp i lufta, forteller Lyng.


174054rs

Av oppdrag tilbyr Midtnorsk Helikopterservice blant annet reindriving, transport og last, reklame og bannerslep, linjeinspeksjon, utdrikningslag og helikoptertaxi. Sistnevnte benyttet maleren Pushwagner seg av da han besøkte sin sommerutstilling ved Galleri Fenka i Levanger i fjor.

Realiserer flygedrømmer
– Det er med skrekkblandet fryd, men alle er glade for at de ble med etterpå, sier kontoransvarlig for firmaet, Merete Sende.

Hun forteller om kunder som gjerne har fått helikoptertur i gave og får en sightseeingtur de aldri kommer til å glemme.

– Alle har på et vis en drøm om å være oppe i et helikopter, det blir jo mer aktuelt å realisere de drømmene, sier Sende.


174054ewg


Hun forteller at det er mye spennende som skjer i bransjen, og at etterspørselen øker fra større selskap som kraftselskap og nødnettjobbing. Linjeinspeksjon er en pilotdisiplin som krever høyt fokus på sikkerhet. Man flyr lavt over høyspentlinjer, og i tillegg kan topografi i værutsatte strøk være spesielt utfordrende for piloten. Midtnorsk Helikopterservice har et eget utdanningsprogram for denne type flyging, og for piloter er det et kvalitetsstempel på CV-en å kunne vise til både opplæringen og praktisk erfaring.

Gasellebedrift
Helikopterselskapet har beliggenheter på Lyngs egen gård med hovedbase og hangar på Slottelid i Verdal. De er seks ansatte med fem piloter, og disponerer til sammen fire helikoptre av typen Eurocopter AS350, og Robinson R44. I takt med rotoren på helikoptrene snurrer økonomien like godt for den lille bedriften.


174054sdfgsd


– Vi er i dag på lista over gasellebedrifter i Nord-Trøndelag, sier Sende.
Hun forteller at de har vokst fort de siste årene.

– Målet er ikke absolutt at man skal vokse i samme grad videre, men klare å holde det på et nivå som gjør at ansatte og eierskapet kjenner at det er behagelig å ha.

Les mer...

2017-12-07 12.45

dynamicengineering2

Dynamic Engineering AS: Revolusjonerer oppdrettsnæringen med sitt Dynamic FishEye kontrollsystem

Artikkel
newtracksny6

Realiser gründerdrømmen med produktutvikling som imponerer investorer

Artikkel NewTracks AS, hjelper bedrifter og personer med å realisere et produkt – fra idé til serieproduksjon, og kan levere et presentabelt produkt med strøken emballasje.

    Kontaktinformasjon

    compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

    Farvel til tradisjonell leksehjelp?

    Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

    93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

    Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

    Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

    hellofresh

    Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

    For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

    Arkiv