183084hj183084hdf183084ewee183084183084dffffff183084dss183084i183084eeeee183084p183084jdjs183084m183084k183084njn

Det er bredden som teller

Byggmester Tore Ravndal AS er en totalentreprenør som også samarbeider med kommunen. Kunnskapen deres er bred, derfor kan smykke seg med tittelen å være litt best i alt.

Byggmester-veteranen Tore Ravndal begynte som frilans i 1979, gikk byggmesterskolen og tok mesterpapirene i 1985. Da kunne han ansette sin egen stab. I flere år var de aktive i Gjesdal og omegn, og leverte sitt første hus bygd i egenregi for en kunde i 1985.


– I 1997 ble vi AS, og da ballet det på seg med flere ansatte. Vi har bygget skole, barnehager, eneboliger og leiligheter, og vi er med i firmaet Gjesdal Bolig der vi bygger i egenregi, kjøper tomter og bygger ut, forklarer byggmester Ravndal om den lange og brede erfaringen.


Tore Ravndal tar oppdrag i Gjesdal og Stavangerområdet. Men på 90-tallet reiste de til en forandring faktisk helt ned til Sandefjord og pendlet mellom Gjesdal og Sandefjord i to år. De tar også på seg oppdrag fra privatpersoner, så hvis du trenger å skifte et vindu eller ny bekledning på huset ditt, kan Tore Ravndal AS hjelpe til med det.


183084ewee


Variert årsverk
Det majestetiske verket Norwegian Wood i Egenes park, ble ferdigstilt i 2009, og Tore Ravndal AS stod oppført som hovedentreprenør. Prosjektet, som inkluderer en barnehage og en rekke boliger, krevde 30 ansatte fra Tore Ravndal AS, som alle jobbet med byggeprosjektet i to år.


Arbeidsstyrken varierer fra prosjekt til prosjekt, men de har 21 faste ansatte pluss innleide ved behov. De tar samfunnsansvar ved å ta inn lærlinger, men ifølge Ravndal er det vanskelig å rekruttere nye lærlinger – i alle fall de flinkeste, og som allerede har lærlingplass.


– Vi har hatt lærlinger i alle år, men det er en utfordring å finne flinke folk som ikke allerede er ansatt et annet sted, sukker Ravndal.


Sjekk referanser
Har Ravndal noen gode tips til hva man bør tenke på før man leier inn en entreprenør, så er det bakgrunnssjekk som er viktigst.


– Jeg mener man bør ta kontakt med de som har referanser og som har drevet på en stund. Det ville i hvert fall jeg gjort.


Og referanser har den flinke byggmesteren nok av. På hjemmesiden kan man lese referanser fra tidligere kunder, som skryter godt av Ravndals løsningsorienterte arbeidsmetoder.


183084p


Like gode på alt
Allsidigheten og fleksibiliteten legges ekstra merke til hos Byggmester Tore Ravndal, og de har faktisk valgt å ikke spesialisere seg på noe spesielt felt. Slik har de ekstra mange bein å stå på, og flere områder å tilby sine tjenester.


– Jeg føler vi er like gode på alt egentlig. Det har vi alltid vært, vi er veldig allsidige og bygger alt. Vi har ikke spesialisert oss på kun én ting, og det er en fordel for oss. Vi er veldig fleksible, fastslår Ravndal.


Tilbakemeldingene er alltid veldig positive, og i fjor ble de ferdig med Øygardsvatnet barnehage sammen med Jærentreprenør. Anbudsrundene vinner de rett og slett fordi de er kjent for å gjøre en god jobb.


– Man kan si at det går på det å gjøre en god jobb og at kundene blir fornøyde. Også er det jo pris, det er det det går i, presiserer byggmesteren.


– Man bruker lang tid på å bygge opp en god referanse, men det går ganske fort å rive den ned igjen, ler han.


183084

Les mer...

2018-06-20 09.45

bilskadekvinesdal1

Profesjonell og rask bilskadehåndtering hos godkjent skadeverksted i Kvinesdal

Artikkel Bilskade Kvinesdal er utstyrt med moderne teknologi for å håndtere alle typer karosseri- og chassis-skader. For forsikringsselskaper utfører bilskadeverkstedet ulike reparasjoner og utskiftninger av bilglass,...
mestertak2

Best på fremdrift: Denne taktekkerbedriften får til det umulige

Artikkel Mestertak AS er stolt av å være ditt foretrukne taktekkerfirma som betjener både bedrifter og private.

    Kontaktinformasjon

    • Byggmester Tore Ravdal AS
    • E-post
    • Hjemmeside
    • Telefon:
      51 61 30 55
    • Adresse:
      Industriveien 9A, 4330 Ålgård
    national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

    Å jobbe som vikar

    Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

    compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

    Farvel til tradisjonell leksehjelp?

    Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

    sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

    Digitale møter: Tips for nybegynnere

    Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

    Arkiv