174045øpsd174045d174045pea174045påoesd174045peasfr174045pasr174045åpr174045åe

Her får du perfekte øyenbryn

Face and Brows Studio i Oslo spesialiserer seg på perfekte øyenbryn ved hjelp av microblading og permanent makeup. – Vi gir oss aldri før kundene er fornøyd, sier Natalie Ukstina.

Daglig leder for skjønnhetssalongen i Thor Olsens gate har jobbet med bryndesign i tre år, og har en bakgrunn som makeup artist i både Oslo og Riga. Hun har utført mer enn 2000 microbladingbehandlinger og jobber med å perfeksjonere teknikken daglig.

– Jeg er perfeksjonist og er veldig nøye og pirkete i arbeidet mitt. Jeg tar alle kundene veldig seriøst, og om jeg ikke er helt fornøyd så lar jeg aldri en kunde gå før vi begge er fornøyd med resultatet, sier Natalie.


174045øp
Microblading, også kjent som microstroking og feathering, er en form for semi-permanent makeup der det lages små snitt og implanteres pigment i huden for å helt eller delvis kamuflere manglende øyenbryn ved hjelp av simulerende hårstrå.

Foruten microblading tilbyr Face and Brows Studio blant annet vippextensions, profesjonell makeup til både daglig og fest, forming og farge av bryn, og permanent makeup på lepper. Natalie forteller at de nå har en kampanje på microblading og tilbyr hovedbehandlingen for halv pris på 2250,- som også kan kjøpes som gavekort som varer i seks måneder.


174045åpr
Natalie er selv utdannet av en av verdens ledende innen micropigmentation og har gått på kurs I USA, Riga, Spania og Moskva. Hun forteller at trendene utvikler seg fort, og det gjelder å være på hugget. Som ledende i bransjen tilbyr salongen også egne kurs i microblading.

– Vi gir av vår egen årelange kunnskap, og tilbyr kursdeltagerne vår egen erfaring for å kunne lære teknikken videre, sier Natalie.

Bryneksperten legger vekt på at i den hurtige veksten i bransjen er det viktig å velge riktig bryntekniker som utøver profesjonelle teknikker, da overkutting i huden kan være problematisk.


174045peasfr


– Under brynene er huden veldig tynn og det er lett å overkutte og å implantere pigmenter for dypt. Det er det største problemet ved microblading, sier hun.


Natalie forteller at de får inn kunder fra andre salonger som har ødelagt brynene ved microblading der fargen er satt for dypt og ikke naturlig forsvinner.


Vurderer du å ta permanent makeup av øyenbryn, ønsker Natalie deg hjertelig velkommen til Face and Brows Studio for en gratis og uforpliktende konsultasjon.



Les mer...

2017-11-14 12.15

e2solutions1

Slik kan e-handelaktører spare opptil 40 prosent på sin frakt

Artikkel IT-selskapet Konsept-IT, står bak Shopify-partneren E2 Solutions’ app for nettbutikker. Med appen CargonizE2, kan en e-handelaktør få tilgang til eksterne fraktavtaler og få en skreddersydd totalpakke...
mestertak2

Best på fremdrift: Denne taktekkerbedriften får til det umulige

Artikkel Mestertak AS er stolt av å være ditt foretrukne taktekkerfirma som betjener både bedrifter og private.

    Kontaktinformasjon

    article1

    Beste stedene å campe i Norge

    Norge er et campingparadis, med sitt dramatiske landskap og overflod av campingmuligheter. Enten du leter etter en avsidesliggende campingplass ved sjøen eller på fjellet, har vi dekket deg.

    sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

    Digitale møter: Tips for nybegynnere

    Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

    93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

    Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

    Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

    Arkiv