204005w1

Vestfolds førstevalg ved boligsalg

Eie Eiendomsmegling tar rådgivning på alvor: – Salg av bolig er én av de viktigste hendelsene i livet. Det har vi respekt for, og vi er ydmyke overfor den oppgaven, fastslår daglig leder.

Det første boligkjøpet er ekstra spesielt. Det er kanskje én av de viktigste avgjørelsene vi tar i løpet av våre liv. Å selge sin bolig, er intet unntak. Begge deler krever at du tar avgjørelser som innvirker på fremtiden, og man lurer kanskje på hva som er riktig å velge. «Er det riktig tidspunkt å selge nå?» og «Hva kan jeg regne med å få for min bolig?», er gjerne spørsmål som dukker opp.


Nettopp derfor er det viktig å benytte seg av en eiendomsmegler som tar rådgivning på alvor, og gir deg svarene du trenger for å sette i gang boligsalget.


– Vi er privateide, og jobber rendyrka med eiendomsmegling. Vi har fokus kun på én ting, og det gjør at vi kan legge mye energi på å levere akkurat den ene tjenesten på best mulig måte. Vi jobber etter et høythengende, internt mantra om at vi skal drive premium rådgiving, og den rollen tar vi på alvor, forteller Matias Wahl Rostad, daglig leder ved Eie Eiendomsmegling.



Gode holdninger

Eie Eiendomsmegling opererer gjennom Vestfold Eiendomsmegling, som er Tønsbergs eldste eiendomsmeglingsforetak. De ble stiftet i 1989, og har vært en kjent profil i Tønsbergsområdet de siste 30 årene. I 2015 ble de en del av Eie-kjeden.


– Vi var på jakt etter en ny samarbeidspartner med samme holdninger som oss. Eie hadde holdninger, verdier og meninger som sammenfalt med det vi selv satt på, forklarer Matias.


– Salg av bolig er én av de viktigste hendelsene i livet. Det har vi respekt for, og vi er ydmyke overfor den oppgaven. Da er det viktig at vi avdekker alle behov; at vi fagfolk vet hva som er riktig, og gjennomfører og leverer, utdyper han.


Øker i popularitet

Geografisk dekker Eie Tønsberg hele Vestfold, men er konsentrert til kjerneområdene Tønsberg, Færder, Horten og Holmestrand. Matias forteller at særlig Tønsberg øker i popularitet, og at stadig flere velger å enten vende nesen tilbake til barndomstraktene eller trekker ut av storbyen til fordel for den flotte byen. Boligbyggingen går så det suser, og infrastrukturen har bedret seg betraktelig de siste årene.


– Vi ser at hele Vestfold alltid har vært et veldig fint sted. Med direkte togavganger inn til Oslo, har Vestfold blitt et veldig godt alternativ å bosette seg i. Prisene har vært ganske mye lavere enn alternativene og vi er et sted som folk ønsker å flytte til, smiler Matias.


Kompetanseøkning på dagsordenen

Han forteller at alle de syv medarbeiderne i Eie Tønsberg, har en sterk lokal tilknytning. Mange av dem har bodd her hele livet. Det ser Matias som en stor fordel.


Men det er ikke bare den lokale forankringen som gir Eie Tønsberg et fortrinn blant konkurrentene. Gjennom flere år har kjeden nemlig satt kompetanseøkning på dagsordenen, og det blir stadig terpet på kvaliteten og kompetansen når det kommer til rådgivning.


– Vi har et stort fokus på faglig utvikling av medarbeidere. Som en selvstendig privateid kjede, slipper vi å forholde oss til banker og finansiering, men så får vi heller ingenting gratis. Vi er avhengig av å være på topp - og konkurransen er beinhard, avslører han.


Raske med smitteverntiltak

Eie Tønsberg håper å alltid ligge et hestehode foran i utviklingen, og er ikke redde for å ta i bruk ny teknologi og prøve ut nye løsninger. Da korona-krisen rammet Norge, ble det viktigere enn noensinne å tenke utenfor boksen og finne nye løsninger. Matias forteller at de var tidlig ute med sine smitteverntiltak, som han selv mener reddet dem økonomisk fra korona-krisen.

– Mange hadde nok skumle tanker for hvordan dette skulle bli. Men etter det største sjokket i mars, opplevde vi at markedet egentlig fungerte ganske greit. Det ble kjapt gode rutiner på visninger, som ble gjennomført på en forsvarlig og ålreit måte. Markedet gikk bare veldig bra, avslutter Matias med et stort smil.


Les mer...

2020-09-03 11.45

bilskadekvinesdal1

Profesjonell og rask bilskadehåndtering hos godkjent skadeverksted i Kvinesdal

Artikkel Bilskade Kvinesdal er utstyrt med moderne teknologi for å håndtere alle typer karosseri- og chassis-skader. For forsikringsselskaper utfører bilskadeverkstedet ulike reparasjoner og utskiftninger av bilglass,...
bildetilartikkel1

Veien til drømmekarrieren

Artikkel Naviger jungelen av muligheter med en karriereprøve.
Til hjemmesiden

Kontaktinformasjon

hytte

Utnytt din gamle hyttes potensiale

Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

hellofresh

Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

Farvel til tradisjonell leksehjelp?

Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

Arkiv