– Vil ikke vokse for mye

– Vi vil være en trygg bedrift for våre kunder og ansatte. Vuku Naturstein AS tror på en gunstig utvikling av entreprenørfirmaet, og har med det målet likevel blitt gasellebedrift to år på rad.

– Vi er bevisste på at vi skal håndtere veksten også, så man skal være litt forsiktig, ta det litt med ro og ikke bli for ivrig. Vi tar inn en mann eller to i året og sørger for at vi har kontroll på alle utslagene som en sånn type vekst kan gi.

Arild Pedersen utgjør den administrative delen av entreprenørbedriften som har ti ansatte med tilholdssted i Verdal. Bedriften, som ble startet av Willy Joar Aarstad og sønnen Ole Martin i 2011, har hatt en rask utvikling siden start og kan smykke seg med gasellebedrift-tittelen for andre året på rad. Det relativt lille firmaet som holder til i Venusvegen 4, midt i hjertet av Norges tredje største industripark, har ikke latt veksten gå over hodet og er opptatt av å ha en bevisst holdning til utviklingen.


181017åoi


– Vi prøver å få opp en bedrift som er en god arbeidsgiver og som ikke minst har en finansiell kapasitet som gjør at vi er en trygg arbeidsgiver. Vi håper å bygge et entreprenørfirma som står seg over tid og som vil være en trygg arbeidsplass for mange fremover, sier Pedersen.

Komplett pakke
Opprinnelig begynte entreprenørfirmaet med salg av naturstein og natursteinsmuring med skiferstein hentet i bruddet i Lierne.

– Det er det eneste bruddet som har den kvaliteten som det settes krav til av den type muring utenom Oppdalskifer, så vi må helt dit  for å hente stein, sier Pedersen.

I tillegg til natursteinsarbeidet utvikler de boligtomter og har avtaler med flere boligutviklere i Trondheim.


181017k


– Vi jobber veldig mye med utvikling av boligtomter i samarbeid med våre partnere, både i Trondheim og Malvik og andre randkommuner til Trondheim. Da tar vi på oss veianlegg, vann, kloakk og overvannsarbeid, sier Pedersen.

Han legger til at kunder ofte etterspør hjelp også med betongkonstruksjoner i forbindelse med grunnarbeid, og da tilbyr Vuku Naturstein komplett pakke og har en fast avtale med en underleverandør.

Offentlige aktører
Entreprenørfirmaet peiler seg nå inn på det offentlige markedet, og har hatt større oppdrag for fylkeskommunen, Levanger kommune og Statens Vegvesen.


181017
­


–  Når vi først har foten inne i det markedet gjør det godt for en bedrift som begynner å bli på en viss størrelse. Det gir større omsetning per prosjekt, vi kan holde på i lengre perioder på samme arbeidsplass og det gjør oss derfor mer effektive, sier Pedersen.

– Vi forlater ikke privatmarkedet, men vi er glad for å ha fått opp den kombinasjonen, sier han.

Les mer...

2018-01-10 14.30

DC984588-EAF3-4F54-8E1F-68583FAE913C_1

Hvorfor man bør benytte seg av sammenligningsverktøy når man skal velge mobilabonnement

Artikkel I en verden hvor mobiltelefonen er blitt en uunnværlig del av dagliglivet, er valget av riktig mobilabonnement mer kritisk enn noensinne. Med et mylder av tilbud fra en rekke operatører, kan det være en...
bildetilartikkel1

Veien til drømmekarrieren

Artikkel Naviger jungelen av muligheter med en karriereprøve.

Kontaktinformasjon

hellofresh

Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

Farvel til tradisjonell leksehjelp?

Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

sigmund-eTgMFFzroGc-unsplash

Digitale møter: Tips for nybegynnere

Sagt ja til å holde dine første digitale møter? Tips om hvilken plattform, tekniske problemer & møteagenda finner du her.

Arkiv