183027Bygg1183027Bygg3183027Bygg2

Allsidig byggmesterbedrift i Sandefjord

Med en daglig leder som er byggmester og takstmann, snekrer og bygger FK Bygg AS både stort og smått. De tar skadejobber og større prosjekter i Sandefjord og Vestfold.

Byggmester Fred Vesterøy Kjølen i FK Bygg AS, startet i byggebransjen allerede som 14-åring. Interessen for jobbing og praktisk arbeid gjorde at han valgte han å jobbe som lærling i stedet for å gå på skole. Flere år senere står han tross alt her med tittelen byggmester og takstmann.

Kjølen tok svennebrevet og kort tid etter, i 2006 gikk valgte han å starte eget firma sammen med en kamerat. Selv om veien til et stødig firma skulle vise seg å være full av utfordringer, har det ifølge Kjølen gått over all forventning de siste årene.

– Vi får daglig telefoner om oppdrag, sier Kjølen og viser oss en stor bunke med henvendelser fra potensielle kunder.

– Det går på alt fra å bytte et vindu til å bygge en to- eller firemannsbolig, hele spekteret.

De senere årene har Firmaet blitt forhandler av Blå Bolig og er i tillegg Zanda Icopal takpartner. Dette gjør oss mere konkurransedyktig innenfor nybolig markedet og arbeider med tak. Det er også en trygghet for kundene at FK bygg har større aktører i ryggen. Dette ville vi ikke fått til dersom vi ikke hadde vært seriøse og gjort godt håndtverk opplyser Kjølen.

FK Bygg jobber hovedsakelig i Sandefjordsdistriktet, og ønsker å fokusere på søndre Vestfold. I tett samarbeid med dyktige underleverandører.

Med en bakgrunn og erfaring som takstmann, kan Kjølen dessuten bistå med hjelp ved skader.

– Jeg vil si at vi er veldig flinke på å finne årsakene til skader og reparere dem. En følgeskade, lekkasje eller et problem med skadedyr, der jeg ikke bare fjerner problemet, men samtidig bistår med å kartlegge og utrede skaden i sin helhet. Fra problem til perfekt resultat i etterkant!

Fremover ser Kjølen for seg flere spennende prosjekter. Der har de flere på gang, blant annet eneboliger, hytter og en del faste kunder. Men som Kjølen sier: «vi sier ikke nei til mindre jobber av den grunn».

– Jeg føler at vi leverer som planlagt og med god kvalitet på håndverket. Det legger jeg stor vekt på. Og ser jeg noe som bør fikses på, gjør vi det helt på nytt. Vi skal levere ordentlig, og vi har aldri skuffet noen på det, sier byggmesteren.

 – Firmaet teller i dag ni ansatte som Kjølen er både stolt av og fornøyd med. Dyktige ansatte nøkkelen til en suksessfull bedrift, legger han til.



Les mer...

2018-05-29 13.00

wimpel1

Effektivt produkt eliminerer kaldtrekk fra vinduer

Artikkel Wimpel er forhandler for Eltra AS - en varmelistprodusent som har utviklet kompakte varmelister som effektivt tar kaldraset fra vinduer i næringsbygg og private boliger. – Varmelistene stopper kaldraset...
bildetilartikkel1

Veien til drømmekarrieren

Artikkel Naviger jungelen av muligheter med en karriereprøve.

    Kontaktinformasjon

    national-cancer-institute-NFvdKIhxYlU-unsplash

    Å jobbe som vikar

    Å jobbe som vikar via et vikarbyrå i Norge har mange fordeler, men det kan også være svært gunstig for en bedrift å innleie fra bemanningsforetak.

    hellofresh

    Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

    For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

    93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

    Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

    Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

    Arkiv