182025pgsg182025182025o182025p182025pia182025pip182025r182025åkg

En av de få norskeide igjen i bransjen

Stålprofil AS er blant de få grossistene innen blikk og ventilasjon i Norge som kun er norskeide. En familiebedrift med lange tradisjoner, som i mars ble de sertifisert som et miljøfyrtårn.

– Vi er i hovedsak grossist for ventilasjon- og blikkenslagerkunder, og det er det vi jobber mest med. Vi er blant de største aktørene i vårt marked, og vi er de eneste helnorske i bransjen. Vi er ikke eid av utenlandske aktører til forskjell fra de fleste andre i bransjen, forteller daglig leder i Stålprofil, Fredrik Thorin.


Hovedvekten til Stålprofil ligger på produkter til blikkenslagere, ventilasjonsarbeidere, taktekkere og byggevarehandlere. De er en godkjent Miljøfyrtårn-bedrift og verner således om miljøet. På nettsiden sin sier de at de ønsker å ta vare på virksomhetens bygninger og materiell, forhindre belastning på det ytre miljøet, og at produktene deres ikke skal skade brukerne.


– Både ledelsen og ansatte deltar aktivt i forbedringsarbeidet, sier Thorin.


182025


Ambisiøs filosofi
Med en filosofi som sier at de skal være best på service – og alltid med kunden i fokus, har grossistbedriften Stålprofil mye å leve opp til. Og det gjør de med glans. Vi møtte Fredrik og Øyvind Thorin i Stålprofil AS – guttene som har stålkontroll på hva det vil si å yte god kundeservice.


– Kundene merker på oss at vi rett og slett bryr oss. Vi bryr oss om det vi driver med, og vi sørger for at kundene får de svarene de trenger. Det er veldig viktig å være der for kunden, sier Fredrik.

Kundeservice er Stålprofils kanskje skarpeste verktøy. Alle spørsmål de får fra kundene er like viktige, og de svarer på alt som kunden måtte lure på.


– For oss er service, bredt varelager og kunden i fokus, det er det som er vår nisje. Vi er her for kunden! Vi vil ha samarbeid med kunden gjennom hele prosjektet eller jobben. Vi har veldig mange trofaste kunder og det har vi hatt i alle år  som er noe vi håper vil fortsette også i fremtiden, sier Øyvind.


182025pip


– Kvalitetssikring hele veien

De holder blikkenslagerbransjen og ventilasjonsbedrifter tett til brystet, og lover dessuten evig troskap til sine kunder.

– Vi holder på vår bransje som er blikkenslagere og ventilasjonsbedrifter, og vi unngår å gå på våre kunders kunder igjen, for da ødelegger vi bransjen. Vi vil jo helst beskytte vår bransje.

Hos Stålprofil er de opptatt av kvalitet og å oppfylle alle krav, og der har bedriften alt på det tørre.

– Hos oss er det kvalitetssikring hele veien! Vi følger standarder og vi har renhetskrav på ventilasjonsrør som blir målt en gang i året, og resultatene har alltid vært fine. Det aller viktigste er at vi leverer kvalitet her oss.

Les mer...

2018-03-22 09.15

e2solutions1

Slik kan e-handelaktører spare opptil 40 prosent på sin frakt

Artikkel IT-selskapet Konsept-IT, står bak Shopify-partneren E2 Solutions’ app for nettbutikker. Med appen CargonizE2, kan en e-handelaktør få tilgang til eksterne fraktavtaler og få en skreddersydd totalpakke...
preftek4

Konkurransedyktig prefabrikkeringsaktør leverer effektive løsninger til offentlige bygg

Artikkel Preftek AS, er Norges ledende leverandør av prefabrikkerte løsninger for energisentraler og rørtekniske rom – skreddersydde løsninger og produkter av høy kvalitet for kunder med ulike behov. – Det er...

    Kontaktinformasjon

    vidaxl

    Fem måter å nyte mer tid utendørs

    Uansett hvor du bor, om det er i et hus med hage, en leilighet, eller en hybel, er det synd om du ikke utnytter sjansen til å tilbringe ekstra tid ute, spesielt i sommermånedene. Når solen er ute og temperaturen stiger, er det mange som liker å få litt frisk luft og naturlig D-vitamin. Men kanskje synes du det er vanskelig å forlate hjemmet av en eller annen grunn? Heldigvis er det ingen grunn til bekymring. Vi har samlet en liste over måter å lokke deg selv til å begi deg ut i den solfylte naturen.

    93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

    Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

    Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

    hytte

    Utnytt din gamle hyttes potensiale

    Hyttekulturen står sterkt i det norske samfunnet. Mange har hytter som har gått i arv gjennom generasjoner, og som med tiden trolig har blitt slitt og trenger oppussing. I dag bygges det nye hytter for fullt, og dessverre blir mange eldre hytter stående tomme eller revet ned for å bygge nytt. 

    Arkiv