172051.172051.f

En revolusjon innen catering

Trond Viggo Våga ønsker å revolusjonere cateringbransjen. Og når du hører ham snakke om råvarer, det å lage mat fra bunnen av og om lidenskapen ved å spise, forstår du at han kommer til å lykkes. - Folk skal tenke på Bohemer Catering når de tenker på catering på Karmøy og Haugalandet, sier han.

Allerede som femåring stod han alene på kjøkkenet hjemme og lagde muffins. Siden har mat vært hovedingrediensen i livet hans. Dag og natt, gjennom utdanning og kokkejobber på både hoteller og restauranter - Trond Viggo Våga lever og ånder for at folk skal få gode matopplevelser. Da han etablerte cateringfirmaet Bohemer AS, var det med et mål om å endre folks syn på hva catering er og kan være.


1


- Jeg ville skape en revolusjon innen catering, med mat av skikkelig kvalitet laget på skikkelig vis. Det gamle synet med eldre damer på kjøkkenet som legger én og én reke på et smørbrød må vekk. Ønsket mitt var å fjerne hermetikkboksene, heve nivået og bruke fersk mat. I tillegg ønsker jeg å vise at det går an å bruke noe annet enn persilledusk på koldtbordene og sprøstekt løk på roastbiffen!  


172051.f


Store ord å leve opp til, kanskje, men Bohemer Catering holder det de lover. Karmøyfirmaet lager absolutt all mat selv. Å lage pålegg og stappe pølser krever dyrt utstyr, hard jobbing og mye kunnskap om kjøtt. Men Våga liker å gjøre det på sin egen måte, og å kunne selv velge hva han vil gjøre med sine produkter.


- Konseptet er mat laget fra bunnen av, med fokus på råvarer du kan spise. Målet er ikke å revolusjonere smaker, men å forbedre de smakene som allerede finnes. Vi er veldig opptatt av temperatur og fagkunnskap, fra vi får råvaren til den leveres til kunden. Hele tiden er det maten som er i fokus, og at den skal ha bra kvalitet. Ja, vi brenner rett og slett veldig for det vi driver med.


172051.n


De får mange gode tilbakemeldinger fra kundene. Utfordringen er å tilby folk noe annet enn hva de er vant til. Alle vet at det er vanskelig å endre gamle vaner, men et raskt blikk på de fristende menyene til Bohemer Catering burde gjøre jobben lettere. Med flere avdelinger rundt om i distriktet, og en egen helgeåpent street food-avdeling, viser Våga og kollegene at de mener alvor.


- Det finnes ikke begrensninger når det gjelder mat! Vi leverer til alle anledninger, fra mottakelse for bedrifter til bryllup og bursdager. Hvis folk har noe å feire, er vi der.


Bohemer-logo-2015-bilde-6




Les mer...

2017-05-22 20.00

wimpel1

Effektivt produkt eliminerer kaldtrekk fra vinduer

Artikkel Wimpel er forhandler for Eltra AS - en varmelistprodusent som har utviklet kompakte varmelister som effektivt tar kaldraset fra vinduer i næringsbygg og private boliger. – Varmelistene stopper kaldraset...
safeline4

Smart teknologi gjør dette til framtidens heis

Artikkel SafeLine har levert heisalarmsystemer siden 90-tallet, og er en stor aktør i Europa med over 350 000 installasjoner. Nå lanseres SafeLine LYRA – enheten som digitaliserer heistrafikken, forutser vedlikehold...

    Kontaktinformasjon

    93909511-f1e9-468e-bcc8-216c5ed2a48ehttps-__unsplash.com_photos_3XQI4AjG36c

    Hvem har ansvaret for brannsikkerheten i borettslag og sameier?

    Ansvaret for brannsikkerheten i et borettslag eller sameie er delt mellom eieren av bygget og styret. Men beboere har også et ansvar. Her kan du lese mer.

    hellofresh

    Hvordan skape mer hygge på kjøkkenet

    For mange er matlaging bare en av hverdagens plikter, en ndvendighet som nesten går på autopilot. Brødskiver smøres, poteter koker og oppvasken går, alt uten at du tar deg mye tid til å tenke over det. Kjøkkenet er gjerne ikke det første rommet du forbinder med hygge og kos, men vi mener det burde være det.

    compare-fibre-e5sTz361Jzg-unsplash

    Farvel til tradisjonell leksehjelp?

    Da foreldregenerasjonen var ung og selv gikk på skolen, var det vanlig at far eller mor måtte hjelpe med leksene etter skoletid. Dette har fungert i flere tiår, men kan også føre til sosiale ulikheter.

    Arkiv