172051.172051.f

En revolusjon innen catering

Trond Viggo Våga ønsker å revolusjonere cateringbransjen. Og når du hører ham snakke om råvarer, det å lage mat fra bunnen av og om lidenskapen ved å spise, forstår du at han kommer til å lykkes. - Folk skal tenke på Bohemer Catering når de tenker på catering på Karmøy og Haugalandet, sier han.

Allerede som femåring stod han alene på kjøkkenet hjemme og lagde muffins. Siden har mat vært hovedingrediensen i livet hans. Dag og natt, gjennom utdanning og kokkejobber på både hoteller og restauranter - Trond Viggo Våga lever og ånder for at folk skal få gode matopplevelser. Da han etablerte cateringfirmaet Bohemer AS, var det med et mål om å endre folks syn på hva catering er og kan være.


1


- Jeg ville skape en revolusjon innen catering, med mat av skikkelig kvalitet laget på skikkelig vis. Det gamle synet med eldre damer på kjøkkenet som legger én og én reke på et smørbrød må vekk. Ønsket mitt var å fjerne hermetikkboksene, heve nivået og bruke fersk mat. I tillegg ønsker jeg å vise at det går an å bruke noe annet enn persilledusk på koldtbordene og sprøstekt løk på roastbiffen!  


172051.f


Store ord å leve opp til, kanskje, men Bohemer Catering holder det de lover. Karmøyfirmaet lager absolutt all mat selv. Å lage pålegg og stappe pølser krever dyrt utstyr, hard jobbing og mye kunnskap om kjøtt. Men Våga liker å gjøre det på sin egen måte, og å kunne selv velge hva han vil gjøre med sine produkter.


- Konseptet er mat laget fra bunnen av, med fokus på råvarer du kan spise. Målet er ikke å revolusjonere smaker, men å forbedre de smakene som allerede finnes. Vi er veldig opptatt av temperatur og fagkunnskap, fra vi får råvaren til den leveres til kunden. Hele tiden er det maten som er i fokus, og at den skal ha bra kvalitet. Ja, vi brenner rett og slett veldig for det vi driver med.


172051.n


De får mange gode tilbakemeldinger fra kundene. Utfordringen er å tilby folk noe annet enn hva de er vant til. Alle vet at det er vanskelig å endre gamle vaner, men et raskt blikk på de fristende menyene til Bohemer Catering burde gjøre jobben lettere. Med flere avdelinger rundt om i distriktet, og en egen helgeåpent street food-avdeling, viser Våga og kollegene at de mener alvor.


- Det finnes ikke begrensninger når det gjelder mat! Vi leverer til alle anledninger, fra mottakelse for bedrifter til bryllup og bursdager. Hvis folk har noe å feire, er vi der.


Bohemer-logo-2015-bilde-6




Les mer...

2017-05-22 20:00

194018w2

Unik egenproduksjon av vinduer og dører

Artikkel Skallevold vinduer og dører er synonymt med kvalitet. I over 50 år har familiebedriften holdt til her i Tønsberg og i like mange år har de trofaste kundene fortsatt med å komme tilbake, privatkunder som...
194016w4

Få maksimalt ut av boligen din

Artikkel Farnese Eiendomsforvandling sitter på knepene som gjør det mulig å bo i en luksuriøs hotellsuite hver eneste dag.

    Kontaktinformasjon

    193w2

    Hytteliv på svenskekysten

    Idylliske Bohuslän lokker mange sol- og badelystne nordmenn over svenskegrensa – sommer etter sommer. Bransjemagasinet har pratet med to erfarne feriehus-meglere, som forteller at de stadig får henvendelser fra kjøpelystne nordmenn.

    67532874

    Et plantebasert liv: For dyrene, miljøet og helsen

    Bransjemagasinet har gått i dybden på det vegetariske kostholdet og hvordan et plantebasert kosthold påvirker dyrene, vår helse og vårt klimaavtrykk her på jorda.

    Arkiv